Perhatosan Hukum

Bewara Hukum ieu ngatur kaayaan umum pikeun aksés sareng panggunaan halaman wéb anu tiasa diaksés dina URL https://www.tecnobreak.com (saterusna, halaman wéb), anu disayogikeun ku Lufloyd pikeun pangguna Internét.

Pamakéan halaman wéb nunjukkeun katampi anu lengkep sareng teu ditangtayungan pikeun tiap tina katangtuan anu kalebet dina Bewara Hukum ieu. Akibatna, pamaké ramatloka kudu taliti maca Bewara Hukum ieu dina unggal kasempetan nu anjeunna intends ngagunakeun ramatloka, saprak téks bisa dirobah dina kawijaksanaan nu boga ramatloka, atawa alatan parobahan législatif. , yurisprudensi atawa prakték bisnis.

MILIK SITUS WEB

Ngaran Perusahaan: Lufloyd
Ngaran Panyekel: Lucas Laruffa
Kantor kadaptar: Dickman 1441
Populasi: Buenos Aires
Propinsi: Buenos Aires
Kodeu Pasang: 1416
CIF/DNI: 27.729.845
Telepon kontak: +54 11 2396 3159
Surélék: contacto@tecnobreak.com

OBJEK

Website éta nyayogikeun aksés ka pangguna kana inpormasi sareng jasa anu disayogikeun ku Lufloyd ka jalma-jalma atanapi organisasi anu dipikaresep ku aranjeunna.

AKSES JEUNG Maké Wéb

3.1.- Karakter bébas tina aksés jeung pamakéan wéb.
Aksés ka situs wéb gratis pikeun panggunana.
3.2.- pendaptaran pamaké.
Sacara umum, aksés sareng pamakean halaman wéb henteu meryogikeun langganan atanapi pendaptaran sateuacana pangguna.

Eusi Wéb

Basa nu dipaké ku nu boga on web bakal Spanyol. Lufloyd henteu nanggungjawaban kanggo henteu ngartos atanapi ngartos basa wéb ku pangguna, atanapi pikeun akibatna.
Lufloyd tiasa ngarobih eusina tanpa aya bewara sateuacanna, ogé ngahapus sareng ngarobih ieu dina wéb, sapertos cara diakses, tanpa leresan sareng bebas, henteu tanggung jawab kana akibat anu tiasa ditimbulkeun ka pangguna.

Pamakéan eusi situs wéb pikeun ngamajukeun, nyewa atanapi nyingkab iklan atanapi inpormasi sorangan atanapi pihak katilu tanpa otorisasina Lufloyd, atanapi ngirim iklan atanapi inpormasi nganggo jasa atanapi inpormasi anu disayogikeun ka pangguna dilarang. naha pamakéan bébas atawa henteu.
Tautan atanapi hyperlink anu dilebetkeun ku pihak katilu dina halaman wébna, diarahkeun ka halaman wéb ieu, bakal pikeun muka halaman wéb anu lengkep, henteu tiasa ngécéskeun, langsung atanapi henteu langsung, palsu, teu akurat atanapi ngabingungkeun indikasi, sareng henteu nampi indikasi anu teu adil. atawa lampah ilegal di ngalawan Lufloyd.

LIMITASI LIABILITY

Duanana aksés ka ramatloka jeung pamakéan diidinan nu bisa dijieun tina informasi ngandung therein mangrupakeun dampal suku tanggung jawab jalma anu mawa kaluar. Lufloyd moal nanggungjawaban kana sadaya konsékuansi, karuksakan atawa cilaka nu bisa timbul ti ceuk aksés atawa pamakéan. Lufloyd henteu nanggungjawaban kanggo kasalahan kaamanan anu tiasa kajantenan atanapi karusakan anu tiasa disababkeun kana sistem komputer pangguna (hardware sareng software), atanapi kana file atanapi dokumén anu disimpen di jerona, salaku hasil tina:
– ayana virus dina komputer pamaké nu dipaké pikeun nyambung ka ladenan jeung eusi website,
- gangguan browser,
– jeung/atawa pamakéan versi non-diropéa eta.
Lufloyd henteu nanggungjawaban kanggo réliabilitas sareng laju hyperlinks anu dilebetkeun kana wéb pikeun muka batur. Lufloyd henteu ngajamin mangpaat tina tautan ieu, sareng henteu tanggung jawab kana eusi atanapi jasa anu tiasa diaksés ku pangguna ngalangkungan tautan ieu, atanapi pikeun fungsi anu leres tina situs wéb ieu.
Lufloyd moal nanggungjawaban kanggo virus atanapi program komputer sanés anu ngarusak atanapi tiasa ngarusak sistem komputer atanapi alat pangguna nalika ngaksés halaman wébna atanapi halaman wéb sanés anu parantos diakses ngalangkungan tautan dina halaman wéb ieu.

Pamakéan "COOKIE" téhnologi

Website éta henteu nganggo cookies atanapi prosedur anu teu katingali sanés pikeun ngumpulkeun inpormasi nalika pangguna ngotéktak éta, ngahormatan karusiahan sareng privasi pangguna sepanjang waktos.
*Lamun Cookies dipaké, Tempo KOMUNIKASI ON pamakéan Cookies Website éta ngagunakeun cookies, anjeun tiasa konsultasi Kawijakan Cookies kami, nu ngahormatan karusiahan sarta privasi na sepanjang waktos.

HARTA INTELLEKUAL AND INDUSTRIAL

Lufloyd mangrupikeun hak milik sadaya hak cipta industri sareng intelektual situs wéb, ogé eusina. Sagala pamakéan ramatloka atawa eusina kudu boga karakter éksklusif pribadi. Éta ditangtayungan sacara éksklusif pikeun …….., sagala kagunaan séjén anu ngalibatkeun nyalin, baranahan, distribusi, transformasi, komunikasi umum atawa aksi sarupa séjénna, sakabéh atawa sabagéan tina eusi web, nu teu bisa dilaksanakeun ku pamaké. ngalaksanakeun tindakan ieu tanpa otorisasi tinulis sateuacana ti Lufloyd

Kawijakan PRIVASI AND panyalindungan data

Lufloyd ngajamin panyalindungan sareng karusiahan data pribadi, naon waé anu disayogikeun ku perusahaan klien kami saluyu sareng katangtuan Hukum Organik 15/1999, tanggal 13 Désémber, ngeunaan Perlindungan Data Pribadi.

Sadaya data anu disayogikeun ku perusahaan klien kami ka Lufloyd atanapi stafna bakal dilebetkeun kana file otomatis data pribadi anu diciptakeun sareng dijaga dina tanggung jawab Lufloyd, penting pikeun nyayogikeun jasa anu dipénta ku pangguna.

Data anu disayogikeun bakal diolah dumasar kana Peraturan Ukuran Kaamanan (Kaputusan Royal 1720/2007 tanggal 21 Désémber), dina hal ieu Lufloyd parantos ngadopsi tingkat panyalindungan anu diwajibkeun sacara sah, sareng parantos masang sadaya ukuran téknis anu aya dina pembuanganna. nyegah leungitna, nyalahgunakeun, robahan, aksés diidinan ku pihak katilu. Nanging, pangguna kedah sadar yén ukuran kaamanan dina Internét henteu tiasa dileungitkeun. Upami anjeun nganggap pantes yén data pribadi anjeun dialihkeun ka éntitas sanés, pangguna bakal dibéjaan ngeunaan data anu ditransfer, tujuan file sareng nami sareng alamat anu ditransfer, supados aranjeunna tiasa masihan idin anu jelas. dina hal ieu.

Luyu sareng katangtuan RGPD, pangguna tiasa ngalaksanakeun hak aksés, ngabenerkeun, pembatalan sareng oposisi. Jang ngalampahkeun ieu anjeun kudu ngahubungan kami di contacto@tecnobreak.com

APLIKASI LAMPIRAN DAN KOMPETENSI JURISDICTION

Bewara Hukum ieu bakal diinterpretasi sareng diatur saluyu sareng hukum Spanyol. Lufloyd jeung pamaké, dinyatakeun waiving sagala yurisdiksi séjén nu bisa pakait jeung aranjeunna, ngalebetkeun ka pangadilan tur tribunals tina domicile pamaké pikeun sagala sengketa anu bisa timbul tina ngakses atawa ngagunakeun website. Dina acara anu pamaké domiciled luar Spanyol, Lufloyd sarta pamaké ngalebetkeun, dinyatakeun waiving sagala yurisdiksi séjén, ka pangadilan tur tribunals domicile Lufloyd urang.

PUTUS PUTIH AMAZON

Website ieu, numutkeun tujuanana, nganggo tumbu affiliate Amazon.

Ieu ngandung harti yén anjeun bakal mendakan tautan kana produk Amazon anu anjeun tiasa kéngingkeun langsung tina situs wéb kami tapi, upami luyu, pameseran bakal dilakukeun dina Amazon, dina kaayaan sorangan dina waktos éta.

TecnoBreak.com ilubiung dina Program Amazon EU Associates, program iklan afiliasi anu dirancang pikeun nawiskeun situs wéb cara pikeun kéngingkeun biaya iklan ku pariwara sareng ngahubungkeun ka Amazon.co.uk/Javari.co.uk/ Amazon.de/Amazon.fr/ Javari.fr/Amazon.it/Amazon.es. Pameseran anjeun bakal kanggo harga aslina anu sami. Kalayan jaminan Amazon.

Salaku Associate Amazon, abdi earn panghasilan tina purchases qualifying nu minuhan sarat lumaku.

Amazon sareng logo Amazon mangrupikeun mérek dagang kadaptar ti Amazon.com. Inc atanapi affiliates na.

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja