Elden Ring mangrupikeun seni anu paling indah anu diciptakeun, saur Elon Musk

Elon Musk, a billionaire kawentar anu masih mutuskeun naha bener meuli Twitter, yakin yén Elden Ring mangrupakeun salah sahiji hal pangalusna kungsi dijieun ku manusa.

Ngaliwatan Twitter, tokoh kontroversial dunya téknologi nyerat pujian anu luar biasa pikeun karya Ti Software, Elden Ring, salah sahiji momen anu paling penting dina 2022, henteu paduli naon anu tiasa dilakukeun dina sésana taun.

Elden Ring geus jadi colossus dina tingkat nu panggedéna di industri jeung kasturi malah teu ragu eta mana tebih saluareun video kaulinan on merits sorangan.

"Elden Ring, ngalaman dina entirety na, mangrupa seni paling geulis Kuring geus kungsi katempo," ceuk Elon.

Nalika ditanya ngeunaan karakterna, Elon ngajawab yén "Power Mage, tapi menak pedang/katana. Isukan kuring bakal nunjukkeun ka anjeun poto-poto konstruksi kuring. ”

Elon Musk parantos ngabagi cintana ka Elden Ring dina jaman baheula, tapi ayeuna nunjukkeun yén anjeunna parantos réngsé pertandingan sareng leres-leres resep kana karya Ti Software. Kami ngantosan gambar konstruksi anjeun.


https://www.eurogamer.pt/elden-ring-e-a-mais-bela-arte-criada-diz-elon-musk

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja