Cinta jeung És Krim | Iraha debut komedi romantis anyar Netflix?

Salah sahiji pilem anu paling diantisipasi ku palanggan Netflix dina Juni, komedi romantis cinta jeung és krim Éta parantos gaduh tanggal pasti pikeun debut dina platform streaming sareng seueur inpormasi ngeunaan plot sareng trailer na.

  • Netflix premiere dina Juni 2022
  • The 10 komedi romantis pangalusna sadia on Netflix

cinta jeung és krim nyaéta adaptasi tina buku homonim ku Jenna Evans sareng nyarioskeun carita Lina, awéwé Amérika umur 16 taun anu, saatos kaleungitan indungna kusabab kanker, angkat ka Italia pikeun nepungan ramana sareng nyéépkeun usum panas kamari sateuacan universitas di Roma. . .

Naon Amor & Gelato sadayana ngeunaan?

Lina bingung tur sedih-striken, Lina unexcited ngeunaan lalampahan, tapi takdir nya bakal robah nalika manehna anjog. Ieu kusabab mojang bakal nampi buku harian indungna sareng bakal nyobian ngalacak léngkah-léngkahna, milari mendakan naon anu dialaman nalika anjeunna aya di nagara éta.

-
Tuturkeun TecnoBreak on twitter sareng janten anu pangheulana terang ngeunaan sadaya anu kajantenan di dunya téknologi.
-

Di antara rupa-rupa inpormasi anu diungkabkeun dina buku harian, masakan Italia anu lezat sareng seueur és krim, rumaja bakal sadar yén Itali ngagaduhan langkung seueur tawaran ti anu dibayangkeun, sapertos segitiga cinta.

cinta jeung és krim diproduksi ku studio anu sami sareng novel Ka sadaya budak anu kuring dipikacinta sateuacanna y toko kissingsuksés bets Netflix.

Nu matak diwangun ku Susanna Skaggs, anu méré kahirupan protagonis; Anjelika Washington, anu muterkeun Addie, sobat pangalusna Lina urang; Tobia De Angelis, anu bakal maén Ren heubeul alus; sarta Owen McDonnell, anu bakal maén Howard, bapana Lina.

Diarahkeun ku Brandon Camp (benji), sedengkeun naskahna ku pangarang bukuna, Jenna Evans. Sareng deuih cinta jeung és krimmanéhna nulis cinta jeung tuah y cinta jeung olivesbuku-buku anu mangrupa bagian tina trilogi, mibanda karakter anu aya patalina jeung lianna, tapi teu mangrupa tuluyan tina carita Lina.

Pilem ieu dumasar kana buku anu nami sami ku Jenna Evans (Gambar: Panyingkepan / Netflix)

Iraha Amor & Gelato debut dina Netflix?

Kalayan carita dimimitian deui, datangna umur, silaturahim sareng cinta, ogé setélan Italia anu endah, cinta jeung és krim Éta gaduh perdana dijadwalkeun pikeun 22 Juni dina katalog Netflix. Upami anjeun resep komedi romantis, anjeun moal tiasa sono.

Baca artikel ngeunaan TecnoBreak.

Trend di TecnoBreak:

  • Tesla Cyber ​​​​Truk | Poto anu bocor nunjukkeun interior anu henteu futuristik
  • Naon jalur beus pangpanjangna di dunya?
  • Sabaraha liter béngsin anjeun gaduh dina tank mobil anjeun?
  • hal asing | Téori nunjukkeun yén Vecna ​​muncul dina musim séjén
  • Jérman vs Italia | Dimana nonton langsung pertandingan Liga Bangsa-Bangsa?

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja