Kumaha cara nambihan admin dina Instagram

Echo Dot Smart Speaker

nyaho kumaha carana nambahkeun admin dina instagram Éta mangrupikeun léngkah anu penting upami anjeun gaduh profil naon waé dina jaringan sosial. Ngaliwatan ieu, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngajaga kalénder publikasi sarta jadi sadar sagalana yén kajadian dina akun.

  • Kumaha terang saha anu ngadatangan profil Instagram anjeun
  • Kumaha carana nempatkeun autoresponders dina Instagram

Penting pikeun nyebatkeun yén anjeun kedah ngalih ka akun bisnis dina Instagram, anu ngamungkinkeun personalisasi sareng kontrol data anu langkung ageung. Saatos éta, parios tutorial di handap ieu.

Parobihan ngan tiasa dilakukeun ngaliwatan platform Meta Business Suite dina browser; versi mobile teu ngidinan Anjeun pikeun nyetél hiji admin anyar, jeung sajaba, Anjeun ogé kudu numbu akun Instagram anjeun kalawan Facebook.

-
Gabung dina tawaran Grup TecnoBreak on Telegram tur salawasna ngajamin harga panghandapna dina purchases Anjeun produk téhnologis.
-

Ku nambahkeun akun Instagram kana kaca Facebook anjeun, anjeun geus siap pikeun nunjuk hiji jalma salaku administrator. Tingali léngkah-léngkah ieu di handap:

  1. Aksés Meta Business Suite sareng, dina ménu samping, klik "Fungsi Administratif";
  2. Dina bagian "Napelkeun peran admin anyar", pilih "Admin" upami anjeun hoyong ngadalikeun halaman sareng sadaya aplikasi anu disambungkeun;
  3. Upami henteu, ketok "Saluyukeun" sareng lebetkeun "Atur Fitur";

    Aksés manajemén peran pikeun ngamungkinkeun jalma ngatur akun Instagram (Screenshot: Rodrigo Folter)
  4. Dina kaca anyar, pilih tina ménu samping, di sisi kénca layar, "Akun Instagram";
  5. Profil Instagram numbu ka Facebook bakal muncul, ayeuna ngan klik "Tambahkeun jalma" sareng pilih naon anu aranjeunna tiasa atanapi henteu tiasa laksanakeun.
    Tambihkeun jalma pikeun ngatur profil Instagram ngalangkungan Meta Business Suite (Screenshot: Rodrigo Folter)

Ieu tempat nu boga akun Instagram tiasa, salian ti nambahkeun admins, leupaskeun akun pasangan, edit saha nu boga aksés ka akun maranéhanana, atawa malah ngahapus aranjeunna.

Kalayan peran administrator, jalma éta tiasa ngalakukeun tindakan di handap ieu dina Instagram ngalangkungan Meta Business Suite ngalangkungan browser, Android atanapi ios:

  • Jieun, atur sareng mupus eusi pikeun Instagram;
  • Kirim pesen langsung dina akun Instagram;
  • Nganalisis sareng ngabales koméntar, miceun eusi anu teu dihoyongkeun, sareng ngajalankeun laporan;
  • Jieun, ngatur sareng ngahapus iklan dina Instagram;
  • Tingali kinerja akun anjeun, eusi sareng iklan dina akun Instagram anjeun.

Di antara tindakan ieu, ngirim pesen langsung ngan ukur tiasa dilakukeun ngaliwatan aplikasi Instagram, tapi Meta Business Suite sok ngabéjaan nalika pesen énggal sumping. Salian administrator, anu gaduh kontrol pinuh kana Instagram, anjeun ogé tiasa milih fungsi:

  • Penerbit: Aksés ka Facebook kalayan kontrol parsial;
  • Moderator: Anjeun tiasa ningali tugas pikeun balesan pesen, kagiatan komunitas, pengumuman, sareng inpormasi;
  • Pangiklan: aksés tugas pikeun pengumuman sareng inpormasi;
  • Analis: Anjeun tiasa ningali tugas kanggo inpormasi.

Ieu kumaha cara nambihan admin atanapi peran anu sanés dina Instagram, sadayana langsung tina Meta Business Suite sareng ngamungkinkeun anjeun ngadalikeun sadaya fitur sareng akun mana anu tiasa diakses ku jalma.

Baca artikel ngeunaan TecnoBreak.

Trend di TecnoBreak:

  • Tesla Cyber ​​​​Truk | Poto anu bocor nunjukkeun interior anu henteu futuristik
  • Naon jalur beus pangpanjangna di dunya?
  • hal asing | Téori nunjukkeun yén Vecna ​​muncul dina musim séjén
  • Sabaraha liter béngsin anjeun gaduh dina tank mobil anjeun?
  • langit teu wates | Twigs di Mars, sinyal galaksi, BR di spasi tur leuwih!

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja