Kumaha carana ngarobih nami halaman Facebook

Echo Dot Smart Speaker

Ngaganti ngaran Halaman Facebook mangrupikeun prosés anu gancang, tapi éta ngagaduhan sababaraha syarat. panebusan ngan bisa dilaksanakeun ku nu boga kaca atawa jalma anu geus narima posisi administrator.

Pariksa pituduh hambalan-demi-hambalan di handap pikeun nyieun parobahan, kitu ogé informasi sejenna ngeunaan naon anjeun bisa jeung teu bisa ngalakukeun lamun ngarobah ngaran anjeun.

Kumaha carana ngarobih nami halaman Facebook

Ganti nami dina halaman mana waé, janten halaman kipas, komersil atanapi halaman jaringan sosial sanés. Ieu oge mungkin pikeun ngarobah URL kaca, ninggalkeun eta sarua jeung ngaran anyar. Pikeun ningali parobihan sanés kana inpormasi dina halaman éta, pariksa téks di sisi sareng ningali naon anu anjeun tiasa robih.

Saatos parobihan, pesenan ngalangkungan période persetujuan anu dugi ka 3 dinten kerja, salami waktos Facebook tiasa nyuhunkeun inpormasi langkung seueur sareng, upami disatujuan, parobihanna otomatis. Tapi, mustahil pikeun ngahapus halaman éta, atanapi ngarobih deui namina, salami tujuh dinten ka hareup.

Sateuacan ngadamel perobahan, perhatikeun pancegahan ieu:

  • Nami halaman kedah panjangna dugi ka 75 karakter;
  • Éta kedah satia ngawakilan téma halaman;
  • Éta kedah gaduh nami anu sami sareng perusahaan, merek atanapi organisasi anjeun;
  • Entong nganggo nami jalma, perusahaan atanapi organisasi anu sanés milik anjeun;
  • Ulah kaasup variasi kecap "Facebook" atawa kecap "resmi";
  • Entong nganggo istilah anu ngahinakeun.

PC

  1. Dina ménu samping, di kénca layar, panggihan teras klik dina "Kaca";
  2. Daptar bakal némbongan sareng halaman anu anjeun kelola, pilih anu anjeun hoyong ganti nami;
  3. Deui dina ménu di sisi kénca, klik "Édit inpormasi halaman";
  4. Teras lebetkeun nami anu anjeun pikahoyong sareng mastikeun pesenan.
Ganti Ngaran Halaman Facebook ngalangkungan Info Halaman (Screenshot: Rodrigo Folter)

Sél

  1. Ketok dina tilu résiko dina ménu di katuhu luhur layar;
  2. Gulung ka handap ka bagian "Sadaya Potong kompas" teras ketok dina "Kaca";
  3. Pilih halaman sareng ketok "Edit Halaman" dina ménu di handap nami;
  4. Ketok "Info Halaman" sareng anjeun tiasa ngédit nami halaman Facebook;
  5. Teras ketok "Teruskeun" teras "Nyuhunkeun Robah".
Ganti ngaran Halaman Facebook dina Info Halaman (Screenshot: Rodrigo Folter)

Ieu kumaha Facebook ngamungkinkeun anjeun ngarobih nami halaman anu diurus ku pangguna.

Naha anjeun resep tulisan ieu?

Lebetkeun alamat surélék anjeun dina TecnoBreak pikeun nampa apdet poean jeung beja panganyarna ti dunya téhnologi.

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja