Kumaha carana miceun pormat tina tabel di Excel?

Echo Dot Smart Speaker

Édisi panganyarna tina Microsoft Excel nawiskeun alat anu spektakuler sareng gancang, sapertos automation pormat anu cukup maju pikeun tabel. Éta henteu kunanaon, tapi kuring perhatikeun dinten kamari yén mustahil pikeun ngahijikeun rentang sél, contona, nalika ngarobih méja.

Sareng aya, poof! …Teu aya cara pikeun ngahapus pormat sial éta 😕 …Pasti aya [CTRL+Z]…tapi ngadadak unggal éditan pertengahan leungit ogé.

Sabenerna, enya, éta layak. Tapi teu sabenerna deductible.

Kumaha miceun pormat tina tabel di Excel

Kumaha carana miceun pormat tina tabel di Excel?

Pikeun mulang ka awal, pormat tabel dilaksanakeun ti tab awal:

  • pilih sél tabel Anjeun
  • klik dina rentang "Format Kondisi"> "Format Méja". Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta klik dina warna anu dipilih:

Hasil éstétis, kalayan kasempetan pikeun ngatur ku kolom, subtotal, jsb.

Nyoplokkeun logika pormat ieu bakal ngarahkeunnana urang procure a "Hapus Formatting" atawa "Hapus Styling" tombol. Sumuhun eta aya! Tapi teu pisan deductible:

  • klik dina sél méja
  • Klik tab "Creation", dina "Table Tools" anu muncul di katuhu luhur
  • Klik dina "Gaya Gancang"
  • sarta dina tungtungna, klik dina «Pupus» di handap menu nu tadi loka.

Tapi di dieu éta. styling geus dihapus, tapi pormat tabel masih aya! Dina éksprési séjén, masih aya cara pikeun ngahijikeun sél, contona :)

Sareng ieu mangrupikeun trikna (TADAA 8)!):

  • Ngulang 2 léngkah munggaran di luhur pikeun meunang ka "Alat Penciptaan" tina méja anjeun
  • Sareng aya (kuduna terang…), klik "Transform to range"

Jeung aya mujijat! Anjeun mendakan tabel awal (kalayan warna anu saé salaku tambah upami anjeun teu acan ngaleungitkeun gaya sateuacanna).

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja