Kumaha miceun InShot watermark

Echo Dot Smart Speaker

InShot nambihan tag nami aplikasi anu ditindih kana pidéo atanapi poto anu diédit dina aplikasi. Untungna mungkin miceun inshot watermark, sareng éta tanpa kedah ngalanggan versi jasa anu mayar. Ngan lalajo sababaraha detik iklan.

Dina tutorial di handap ieu, diajar kumaha carana miceun InShot watermark haratis. Janten, anjeun tiasa nganggo pidéo anu diédit dina platform dina jaringan sosial sanés tanpa nami aplikasi di luhur kreasi anjeun.

  1. Buka aplikasi InShot dina Android atanapi iPhone (ios);
  2. Dina layar utama, ketok dina "Video" atawa "Poto". Panginten peryogi ngaleupaskeun idin aksés aplikasi ka galeri mobile;
  3. Milarian pidéo pikeun ngahapus tanda cai sareng ketok tombol héjo di pojok katuhu handap;
  4. Ketok dina ikon "X", ngan luhureun watermark InShot;
  5. Pilih pilihan "Ditarikna Gratis";
  6. Saatos 30 detik iklan, ketok "Ganjaran Dibikeun" di belah kénca juru luhur;
  7. Jieun éditan nu Anjeun hoyongkeun. Teras ketok tombol bagikeun di pojok katuhu luhur;
  8. Nyetél kualitas video teras klik "Simpen".
Kumaha miceun watermark InShot: nonton iklan pikeun ngahapus watermark (Screenshot: Caio Carvalho)

Teras salajengna. Aplikasi bakal nyimpen pidéo ka galeri telepon anjeun tanpa watermark InShot.

Naha kuring tiasa nyirian sababaraha pidéo dina waktos anu sami?

Henteu. Ngahapus watermark InShot ngan ukur diidinan dina hiji pidéo dina hiji waktos. Nyaéta, anjeun kedah ngulang tutorial pikeun unggal file anu anjeun hoyong cabut tag anu tumpang tindih.

Sabaraha biaya InShot Pro?

InShot Pro ditawarkeun dina € 19,90 (langganan bulanan), € 64,90 (rencana taunan), sareng € 194,90 (hiji-waktos mésér) versi. Ieu mangrupikeun alternatif upami anjeun henteu hoyong ningali iklan unggal waktos anjeun watermark pidéo InShot. Nilai-nilaina ditaroskeun dina Méi 2022.

Naha anjeun resep tulisan ieu?

Lebetkeun alamat surélék anjeun dina TecnoBreak pikeun nampa apdet poean jeung beja panganyarna ti dunya téhnologi.

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja