Beda antara Xiaomi Mi Band 7 global sareng versi Cina

Echo Dot Smart Speaker

Ngan sabulan ti peluncuran, Xiaomi ngenalkeun Cina Xiaomi Mi Band 7 ka dunya dina Méi 2022 sareng versi global dina Juni. Nanging, naha aya bédana antara aranjeunna anu menerkeun milih hiji atanapi anu sanés?

Kabeneran aya, sanajan kanyataan yén spésifikasi nu praktis sami, urang gaduh sababaraha parobahan nu bisa beuratna lamun milih. Ku alatan éta, kuring baris nampilkeun discrepancies utama antara model.

Mi Band 7 Cina ngagaduhan tarjamahan Spanyol

Beda antara Xiaomi Mi Band 7 global sareng versi Cina

Upami anjeun resep kana pilihan Cina tina Xiaomi Mi Band 7, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan basa sistem operasi. Éta nawiskeun kamungkinan nempatkeun sadayana dina basa Spanyol, ngan ukur ngaitkeun sareng alat anjeun supados ieu kajantenan sacara otomatis.

Dina hal fitur sareng fungsionalitas, dua vérsi éta sami. Kalayan kecap sanésna, anu énggal tina garis 2022 kalebet: layar AMOLED anu langkung ageung, langkung ti 120 latihan fisik anu kadaptar anu tiasa diturutan, salian ti sadayana ngawaskeun fungsi métabolik (denyut jantung, oksigénasi getih, kualitas bobo).

Beda antara Xiaomi Mi Band 7 global sareng versi Cina

Sanajan kitu, di pasar Cina aya dua model well-differentiated. Hiji anu nyangking téknologi NFC (Near Field Communication) sareng anu sanés tanpa éta. Janten upami pangguna hoyong nganggo NFC, anjeunna kedah milih anu gaduh sumber daya.

Dina versi global, sajauh ieu, ngan aya pilihan tanpa NFC. Sareng upami anjeun mikir mésér Xiaomi Mi Band 7 NFC langsung ti China pikeun dianggo di Spanyol, anjeun moal leres.

Téknologi ieu ngagaduhan blok régional, janten anjeun moal tiasa mayar jauh sareng smartband di Spanyol. Tetep katingal upami urang bakal gaduh modél global énggal sareng NFC.

Global Xiaomi Mi Band 7 langkung mahal tibatan Cina

Faktor séjén anu tiasa beuratna dina pilihan anjeun nyaéta harga. Sakumaha ceuk sateuacanna, anjeun moal rugi tina segi pangalaman upami anjeun milih versi Cina. Anjeun bakal gaduh sumber anu sami sareng basa Spanyol.

Ditambahkeun kana ieu, kami gaduh bédana harga, saprak janten pelepasan anu langkung énggal, di pasar global harga Xiaomi Mi Band 7 langkung luhur.

Ku alatan éta, dina pilarian Anjeun, pastikeun mertimbangkeun retailers Cina, kayaning AliExpress, sabab paling dipikaresep anjeun bakal manggihan harga leuwih pikaresepeun tur kalapa. Sok émut pikeun pariksa reputasi toko sareng koméntar para pembeli ngeunaan kualitas sareng asal-usul produk.

Jelas, nalika sasih bulan, versi global bakal mimiti turun harga sareng ngahontal nilai pasar anu langkung adil. Sanajan kitu, ieu bisa butuh sababaraha waktu pikeun lumangsungna.

Nyaho naon versi Mi Band 7 anjeun

Tungtungna, kuring bakal nambihan tip sakedik supados anjeun terang versi Mi Band 7 anu anjeun mésér. Ieu rada gampang pikeun pariksa sareng anjeun ngan ukur kedah ati-ati ningali bungkusan asli produk.

Beda antara Xiaomi Mi Band 7 global sareng versi Cina

Upami inpormasina ditulis dina basa Cina, éta mangrupikeun versi Cina, tapi upami anjeun mendakan dina basa Inggris, éta mangrupikeun pilihan global anu nembé diluncurkeun.

Éta sababna penting pisan yén anjeun gaduh aksés kana bungkusan asli, sabab tanpa ngaktipkeun alat, ieu mangrupikeun hiji-hijina cara pikeun terang asal usul gelang pinter.

Kalayan éta, kuring ngarepkeun kuring parantos ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu langkung tenang, sabab kami henteu gaduh bédana ageung, dina praktékna, antara Cina sareng Mi Band 7 global.

tags:

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja