Drones

Drones geus gaining beuki loba popularitas, malah achieving pangaturan maranéhanana di Spanyol sarta sababaraha nagara Amérika Latin. Numutkeun kana konsultasi Gartner, 5 juta alat bakal dijual per taun dugi ka 2025, kamungkinan ngahasilkeun omzet sakitar 15.200 milyar dolar per taun. Sanajan kitu, sababaraha urang terang ngeunaan sajarah drones, penampilan maranéhanana, alesan pikeun tumuwuh maranéhanana sarta aspék séjén nu sarupa.

Pamakéan drone bisa rupa-rupa antara rekreasi, katelah pesawat model, jeung profésional, malah aya kursus piloting. Sadar kana kamekaran alat, ITARC nyiapkeun tulisan ieu kalayan rasa panasaran ngeunaan sajarah drone sareng penampilanna, dugi ka ayeuna. Pariksa éta.

merek drone pangalusna

/*! Elementor - v3.7.8 - 2022-10-02 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap .elementor-widget-text-editor.elementor-drop- cap-view-dibingkai ...

Dimana mésér drones DJI

/*! Elementor - v3.7.8 - 2022-10-02 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap .elementor-widget-text-editor.elementor-drop- cap-view-dibingkai ...

Sajarah drones

Urang tiasa ngabayangkeun dunya sateuacan Internét, navigasi anu hébat, cara grafik sareng peta dikirimkeun. Urang terang yén pas globalisasi dimimitian, jarak pondok sareng revolusi dimimitian.

Sagampil popularisasi drones bakal ngarevolusi dunya sapertos anu urang terang. Mimitina duanana mibanda fungsi militér, sarta kana waktu aranjeunna janten affordable sarta miboga leuwih pengikut.

Henteu ngan ukur janten populer sareng janten bagian tina kahirupan sapopoe pikeun jalma di sakumna dunya, tapi ogé nyababkeun révolusi. UAVs (unmanned aerial vehicles) atawa UAVs (unmanned aerial vehicles) dipaké pikeun pangintipan taneuh, ngamungkinkeun visi hawa. Aranjeunna geus dilayanan salaku rojongan, sarta sarana, serangan jeung spionase; malah ngirim pesen.

Aranjeunna muncul sakitar taun 60-an, tapi dina taun 80-an aranjeunna mimiti narik perhatian pikeun panggunaan militér.

Kauntungan hébat tina pamakéan na salila 80s nya éta kamungkinan ngalakonan lampah, mindeng bahaya, tanpa merta nempatkeun hirup dina resiko.

Kusabab saha waé anu ngawasa éta bakal jauh tina drone, sareng anu paling awon anu tiasa kajantenan nyaéta obyék anu ditémbak dina hawa.

Anu terang sababaraha urang ngeunaan sajarah drone nyaéta yén éta diideuan ku BOMB.

Bom buzzer anu kasohor, dingaranan ku sora anu didamel nalika ngalayang, dikembangkeun ku Jérman nalika Perang Dunya II.

Sanajan kesederhanaan na, nu ngajadikeun eta hiji udagan gampang pikeun seuneu jeung interceptions, sabab ngan flew dina garis lempeng tur dina speed konstan, éta kahontal kasuksésan considerable.

Sanaos teu aya angka pasti ngeunaan jumlah jalma anu luka sareng maot ku bom, tiasa dicindekkeun yén éta mangrupikeun jumlah anu signifikan, sabab langkung ti 1.000 bom V-1 diturunkeun.

V-1, anu katelah bom booming, sanés hiji-hijina bom anu diciptakeun. Sababaraha taun ti harita, nalika Perang Dunya II, V-2 diciptakeun.

Tapi revolusi hébat sumping nalika bom ciri ieu mimiti muncul: V-1, nu mere ilham sajarah drones sarta sakabéh évolusi maranéhanana saprak lajeng.

Penampilan drone

Sajarah drones dimimitian ku inspirasi dina bom ngalayang Jerman tipe V-1, populérna katelah bom buzz. Ieu narima ngaran ieu alatan noise eta dijieun nalika ngalayang, dijieun ku Jérman salila Perang Dunya II.

Sanajan kawates sarta dianggap udagan gampang, éta ngahontal kasuksésan considerable kalawan speed konstan sarta ngalayang ukur dina garis lempeng, ngahontal jumlah leuwih ti 1.000 V-1 bom turun. Sababaraha taun ti harita, masih dina Perang Dunya II, panerusna, bom V-2, dijieun.

Saha anu nimukeun drone?

Modél anu parantos nandaan sajarah drones, anu urang terang ayeuna, dikembangkeun ku insinyur luar angkasa Israél Abraham (Abe) Karem. Numutkeun anjeunna, dina 1977, nalika anjeunna dugi ka Amérika Serikat, peryogi 30 urang pikeun ngontrol drone. Nyanghareupan kaayaan ieu, anjeunna ngadegkeun parusahaan Anjog System na, kalawan sababaraha sumberdaya téhnologis, kayaning orat homemade sarta scraps kai, ngababarkeun Albatross.

Kalayan perbaikan anu dihontal ku modél énggal -56 jam dina hawa tanpa ngecas batré sareng ku tilu jalma anu nanganan-, insinyur nampi dana ti DARPA pikeun perbaikan anu diperyogikeun dina prototipe sareng, kalayan ieu, modél énggal anu disebut Amber. dilahirkeun.

Pesawat ieu dirarancang sareng dikembangkeun pikeun misi militer anu nawiskeun résiko pikeun kahirupan manusa, sapertos nyalametkeun seuneu sareng kaamanan non-militer. Ieu boga tujuan pikeun ngidinan panjagaan atawa serangan di wewengkon mana wae.

Sajaba ti éta, UAV séjén didaptarkeun Gralha Azul, dihasilkeun ku Embravant. Jangjangna leuwih ti 4 méter sarta bisa ngapung nepi ka 3 jam.

Drone sakumaha anu urang terang ayeuna diciptakeun ku Israel Abe Karem, insinyur ruang angkasa anu tanggung jawab pikeun drone anu paling takwa sareng suksés di Amérika.

Numutkeun Karem, nalika anjeunna sumping ka Amérika Serikat dina 1977, butuh 30 urang pikeun ngadalikeun drone. Modél ieu, Aquila, ngapung rata-rata sababaraha menit sanajan gaduh rentang 20 jam hiber.

Ningali kaayaan ieu, Karem ngadegkeun hiji parusahaan, Anjog System, sarta kalawan saeutik téhnologi: scraps kai, orat homemade sarta lalaki maot kawas nu dipaké dina balap kart dina wayah éta, anjeunna dijieun Albatross.

Albatross tiasa tetep dina hawa salami 56 jam tanpa ngecas batréna, sareng ngan ukur dioperasikeun ku 3 jalma - dibandingkeun sareng 30 jalma dina Aquilla. Saatos demonstrasi anu saé ieu, Karem nampi dana ti DARPA pikeun ningkatkeun prototipe, sareng lahir Amber.

Pamakéan drones

Kawas Internet, sajarah drones geus pindah ka arah diakses sarta geus mawa loba mangpaat pikeun duanana pasar drones sarta pamakéna. Kiwari, drones gaduh versatility pisan dina hal pamakéan maranéhanana. Mangpaatna kalebet nyukcruk sareng panjagaan, fotografi sareng syuting, panggunaan militér, sareng nyalametkeun, diantara puluhan kagunaan sanés.

Sakumaha anu diharapkeun, sakumaha sajarah drone parantos dikembangkeun, aranjeunna parantos diperpanjang sareng ayeuna dianggo di sababaraha tempat.

Modél munggaran ngan ukur dianggo pikeun ngadamel gambar sareng pidéo, tapi aranjeunna janten langkung tahan, otonom sareng kuat.

Amazon parantos nampi otorisasi ti Amérika Serikat pikeun ngalaksanakeun pangiriman drone.

Facebook geus ngumumkeun proyék na pikeun mawa Internet ka imah ngaliwatan drones.

Sareng unggal waktos panggunaan énggal pikeun aranjeunna muncul, anu paling umum, ayeuna, nyaéta:

Dina kacilakaan Fukushima di Jepang, T-Hawk (model drone) dipaké pikeun ménta gambar réaktor nu ruksak. Kéngingkeun poto sareng syuting tanpa résiko, kusabab radiasi, pikeun saha waé. Sareng anu langkung umum, drone parantos dianggo dina gambar kawinan, liputan acara olahraga sareng dina kasus-kasus sapertos protés di Sao Paulo. Sababaraha urang malah ngagentoskeun tongkat selfie pikeun nyandak poto nganggo drone.

Kontrol sareng panjagaan: Otoritas di sababaraha nagara di sakumna dunya parantos ngagunakeun drone pikeun ngontrol sareng ngajaga kaamanan di kota-kota ageung, khususna nalika aya acara olahraga utama.

Hurricane lalajo: Élmuwan di Florida geus dijieun drone leutik nu bisa dibuka dina arah hurricanes.

Gambar jero cai: Model drone anu panasaran nyaéta OpenRov, anu ngamungkinkeun gambar-gambar dasar laut sacara real-time didamel. Mampuh ngahontal titik-titik anu henteu acan dihontal ku manusa, ngakatalogkeun spésiés anyar sareng ngungkabkeun misteri.

Pamakéan militér: Teu ilahar ningali dina warta, atawa dina pilem, ayana drones némbongkeun aksi maranéhanana, nyieun gambar tina medan perang, ningali gerakan musuh, atawa malah milu dina serangan bom.

Ngabantosan jalma-jalma anu peryogi: Kalayan kamungkinan ngahontal tempat anu mumusuhan, drone ogé parantos dianggo dina sagala rupa operasi darurat. Sapertos pangiriman tuangeun sareng obat-obatan, di tempat-tempat anu terasing sareng sesah. bisa nyalametkeun sababaraha urang.

Nyalametkeun: Taun ieu (2015) munculna Gimball, drone unggul tina kontes Drones for Good ("Drones for good", dina tarjamahan langsung), dilaporkeun. Pikeun ngahindarkeun halangan nalika hiberDiideuan ku serangga, éta gaduh sensor suhu, GPS, kaméra sareng résistansi anu luhur, anu ngamungkinkeun éta dianggo pikeun nyalametkeun.

Kalayan popularitasna, sapertos Internét, panggunaanana janten konstan sareng ngajantenkeun bédana dina kahirupan masarakat.

Naon ari drone?

Éta mangrupikeun wahana hawa tanpa awak (UAV) anu gaduh kontrol penerbangan sareng tiasa nampi pesenan ku frekuensi radio, infra red sareng misi anu sateuacana ditetepkeun ku koordinat GNSS (Global Navigation Satellite System). Penampilanna ngingetkeun kana mini-helikopter, sareng sababaraha modél anu réplika tina jet, quadcopters (opat propeller) sareng modél nganggo dalapan propeller atanapi anu nganggo bahan bakar pikeun hiberna.

Drone dina basa Inggris hartina "drone" na, alatan sora buzzing na nalika ngalayang, éta tungtungna populérna diadopsi pikeun ngaran pesawat.

Jalma sering ngadangu istilah pikeun kahiji kalina jeung heran: naon drone a?

Drone mangrupikeun kendaraan hawa, tapi teu sapertos kapal terbang sareng helikopter, aranjeunna henteu nganggo awak. Éta dikawasa jarak jauh sareng sering dilengkepan kaméra kualitas luhur.

Éta dipaké pikeun waktos salaku kaulinan, hiji évolusi model pesawat. Kiwari aya pasar profésional anu ageung sareng ngembang pikeun pilot.

Sapertos kamungkinan dugi ka 2010 ampir teu aya panéangan dina mesin pencari ngeunaan drone, sareng ti saprak éta pertumbuhanana luar biasa.

Ieu masihan kami ide kumaha ngapopulérkeun drone, sanaos parantos nunjukkeun kamekaran éksponénsial, masih gaduh seueur rohangan.

Évolusi téknologi ngamungkinkeun ayeuna saha waé anu hoyong janten pilot ngadalikeun dronena langsung tina telepon sélulér atanapi tabletna.

Sababaraha model malah tiasa dikontrol ku accelerometer smartphone. Nu ngajadikeun pangalaman leuwih immersive.

Éta lumangsung ayeuna, dina waktos ieu pisan. Sareng langkung seueur drone bakal kéngingkeun rohangan sareng ngarobih kahirupan urang. Sakumaha seueur peneliti ngajaga: sajarah henteu statis. Éta diwangun unggal dinten, sareng nganggo drone henteu béda.

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja