Dyson: Upami anjeun nganggap pembersih vakum mahal, tingali headphone

Dyson dipikanyaho pikeun ngadamel sababaraha pembersih vakum pangsaéna dina pasaran. Kanyataanna, aranjeunna henteu mirah tapi aranjeunna menerkeun harga pikeun kualitas produk. Ayeuna ogé bakal muterkeun ka arah wewengkon séjén. Kuring ngobrol ngeunaan headphone Dyson Zone anu henteu ngan ukur ngajamin anjeun kualitas sora anu berkualitas tinggi, tapi ogé ngamurnikeun hawa. Sadayana hatur nuhun kana sababaraha saringan calakan anu aya di jero sareng nyaring hawa sateuacan dugi ka irung sareng sungut.

Dyson: Upami anjeun nganggap pembersih vakum mahal, tingali headphone

Dina awalna ieu bisa sigana kawas teuing. Tapi, Dyson sadar naon anu kajantenan sareng masalah polusi anu ngembang sareng ieu tiasa ngajantenkeun headphone énggal janten produk anu ditéang pisan. Kuring ngingetkeun yén statistik panganyarna nunjukkeun yén 99% tina populasi dunya hirup di daérah anu ngaleuwihan tingkat kasalametan polusi Organisasi Kaséhatan Dunia (WHO).

Upami dugi ka ayeuna hargana henteu dipikanyaho, ayeuna dipikanyaho sareng pikeun sababaraha urang tiasa heran.

Ku kituna, Dyson Zona anyar hargana ngan ngeunaan 869 euro.

Kusabab aranjeunna ngan kedah pencét pasar dina Maret 2023, ieu di Inggris atanapi dina Juni di Portugal, anjeun malah boga sababaraha waktu pikeun nyimpen duit.

Anu mampuh hargana henteu ngan ukur ningali 99% tina sadaya partikel hawa anu dibersihkeun ku headphone ieu, tapi ogé kedah gaduh pangalaman audio anu saé.

Headphone zona Dyson

Samentara éta, Dyson ngajangjikeun integrasi téknologi pembatalan bising anu bakal ngahalangan sadaya sora latar. Ieu berkat jumlahna aya 11 mikropon disumputkeun anu ngawas noise ambient sababaraha 384.000 kali per detik.

Sajaba ti éta, speaker internal ogé nangtung kaluar. Sadayana sabab dirarancang pikeun ngaminimalkeun distorsi sareng ningkatkeun sora, ku kituna unggal kecap didangu kalayan kualitas pangluhurna.

Janten headphone nirkabel, sapertos pembersih vakum produsén ieu, penting pikeun nyebatkeun otonomi. Janten urang gaduh otonomi 50 jam sareng ogé ngecas gancang.

Headphone zona Dyson

Detil sanésna nyaéta topéng anu ngamurnikeun tiasa dicabut janten anjeun henteu kedah dipasang upami anjeun ngadangukeun musik di tempat anu bebas kontaminasi.

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja