Kumaha mupus akun Uber Eats dina sababaraha léngkah tina PC

Echo Dot Smart Speaker

Upami anjeun hoyong terang kumaha ngahapus akun Uber Eats anjeun, aplikasi anu anjeun tiasa mesen tuangeun dimana anjeun cicing, anjeun kedah terang yén prosés ieu raket sareng aplikasi perjalanan Uber, sabab duanana jasa nganggo pangguna anu sami.

Dina sisi pangiriman pesenan, mungkin waé aranjeunna gaduh dua akun anu béda pikeun damel di Uber Eats, sabab perusahaan ieu nawiskeun kamungkinan damel sareng dua cara pangiriman: motor sareng sapédah.

Béda antara Uber sareng Uber Eats

Lamun urang difokuskeun akun nu bisa dimeunangkeun ku pamaké biasa anu maksudna ngagunakeun layanan boh (pikeun iinditan atawa mesen dahareun), euweuh bédana. Pikeun jinis pangguna ieu, ngahapus akun Uber Eats sami sareng ngahapus akun Uber.

Platform perusahaan Uber henteu ngabédakeun antara akun dua jasa anu béda, sanaos gaduh dua aplikasi anu misah pikeun aranjeunna. Ieu hartosna upami anjeun hoyong nganggo Uber Eats, anjeun kedah saacanna ngadamel akun sareng Uber, jasa perjalanan.

Titik négatip tina duanana akun anu dihubungkeun ku cara ieu nyaéta upami pangguna hoyong ngabatalkeun akun Uber Eats, pasti akun Uber ogé bakal dibatalkeun.

Dibikeun skenario anu rada kawates pikeun pangguna ieu, solusi anu pangsaéna pikeun ngahapus akun Uber Eats tapi tetep gaduh akun Uber nyaéta ku ngahapus aplikasi dahareun tina alat sareng henteu nganggo jasa nyarios deui.

Di sisi séjén, pikeun jalma anu tanggung jawab kiriman (para pagawé), prosés ngahapus akun Uber Eats béda. Supir anu parantos nganggo aplikasi numpak pikeun padamelan disarankan pikeun ngaktipkeun layanan Uber Eats dina akun anu sami, sanaos aranjeunna ogé tiasa nyiptakeun akun anu misah.

Katerangan ngeunaan ieu nyaéta yén Uber Eats sanés ngan ukur damel sareng jalma pangiriman anu parantos damel salaku supir Uber, tapi ogé kalebet pagawé anu tanggung jawab ngangkut pesenan dina sapédah atanapi motorna.

Kumaha mupus akun Uber Eats

Dina naon waé, prosés pikeun ngabatalkeun akun Uber Eats sami sareng anu dianggo pikeun unsubscribe ti Uber:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

Upami anjeun teu tiasa ngahapus, anjeun kedah ngalebetkeun tautan ieu sareng ngalengkepan formulir:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Catetan: Anjeun kudu asup kana akun anjeun pikeun bisa ngalengkepan sarta ngalebetkeun formulir.

Saatos prosésna réngsé, Uber bakal nyimpen sadaya data akun salami 30 dinten, ku kituna upami pangguna hanjakal ngahapusna, aranjeunna tiasa nganggo akunna deui. Saatos waktos ieu, éta bakal dipupus sacara permanén sareng moal mungkin pikeun pulih deui. Janten, pikir taliti upami anjeun leres-leres hoyong ngahapus akun Uber Eats.

tags:

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja