Fortnite | Kumaha carana muka panto rusiah di Indiana Jones

Echo Dot Smart Speaker

The bounty hunter Indiana Jones geus anjog di Fortnite on July 6, kalawan runtuyan tugas husus sarta kulit. Sanajan kitu, salah sahiji quests boga sababaraha pamaén bingung: muka panto rusiah saluareun chamber utama di Shuffled Altars.

  • Fortnite | Kumaha ngagunakeun bedil AE
  • Fortnite | Kumaha carana meunang kulit Indiana Jones

Kabingungan ieu lumangsung kusabab aya teka-teki anu kedah direngsekeun. Tempo kumaha ngalakukeun ieu di handap.

Misi penting pikeun ngamankeun kulit Indiana Jones (Poto: Panyingkepan / Kaulinan Epik)

Kumaha carana muka panto rusiah di Indiana Jones

  1. Kahiji, buka altars shuffled. Anjeun tiasa mendakanana dina peta kaulinan sareng lebetkeun spidol.
  2. Ayeuna, panggihan opat batu dicét sabudeureun tempat jeung nulis (atawa ngapalkeun) gambar dina eta, dina urutan bener. Desain robah unggal kaulinan, nyaeta, aranjeunna moal bakal sarua.
    Didatangan batu dina urutan anu dituduhkeun (Poto: Reproduksi / Jaringan Sosial)

    3. Sanggeus nganjang ka opat batu, angkat ka panto rusiah, ayana di jero taneuh.

    4. Muterkeun batu nepi ka kombinasi idéntik jeung simbol kapanggih, dina urutan bener.

    5. Saatos nempatkeun gambar dina urutan bener, panto hareup bakal muka. Anjeun kedah ngaliwat koridor anu pinuh ku sarap; pikeun meuntas eta, ngajalankeun di speed pinuh sarta geser. Preferably ngalakukeun ieu dina kaséhatan pinuh sarta tameng.

    6. Ayeuna, néangan jalan rusiah, disumputkeun ku tutuwuhan.

Urang ngobrol ngeunaan petikan ieu di dieu (Screenshot: Felipe Goldenboy / TecnoBreak)

Pas anjeun lulus lawang ieu, anjeun bakal ngalengkepan quest! Di tempat, masih, anjeun bakal manggihan dua chests husus sarta totem kalawan loba bar emas. Tapi Waspada: batu bakal ragrag salajengna; jadi lumpat!

-
TecnoBreak on Youtube: wartos, ulasan produk, tips, sinyalna acara jeung loba deui! Langgan saluran YouTube kami, unggal dinten aya pidéo énggal pikeun anjeun!
-

Fortnite bebas maén online tur sadia dina PlayStation, Xbox, Switch, sarta konsol PC, kitu ogé telepon Android sarta ios (via Xbox Cloud Gaming).

  • Ngalanggan TecnoBreak Nawarkeun sarta tampa petunjuk pangalusna internét promosi langsung dina ponsel anjeun!

Baca artikel ngeunaan TecnoBreak.

Trend di TecnoBreak:

  • 5 alesan NOT meuli Chevrolet Spin
  • Orok dilahirkeun kalayan opat panangan sareng opat suku di India
  • Porsche Pangpang Hideung di Dunya Jadi 'Jebakan Maot' Jepang
  • Cara anjeun bobo tiasa ngajaga anjeun tina panyakit neurodegenerative
  • 8 poto éndah Panonpoé Tilelep di Mars

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja