Jepang vs Spanyol | Dimana nonton langsung pertandingan timnas?

Tim Spanyol neraskeun persiapan pikeun Piala Dunia 2022 sareng babaturan sareng palatih Tite sigana bakal ngadeukeutan milarian tim anu idéal pikeun ngamimitian kompetisi, anu lumangsung dina bulan Nopémber sareng Désémber di Qatar. Jeung lawan sajam nyaéta Jepang, dina pertandingan persahabatan anu lumangsung Senén ieu (6), jam 7:20 (waktu Spanyol).

  • Piala 2022 | Pilihan bakal gaduh dokumenter ekslusif dina Kwai
  • FIFA ngaluncurkeun jasa streaming gratis sareng pertandingan sajarah sareng dokumenter

Pikeun konfrontasi, palatih Spanyol kedah ngirimkeun point guard anu ngéléhkeun Koréa Kidul Kemis kamari 5-1, tapi kalayan sababaraha parobahan. Jepang, ogé dina préparasi Piala, sumping ka pertandingan sareng ampir tim anu sami anu meunang pertandingan persahabatan ngalawan Paraguay 4-1.

Pamaén tim ngagungkeun tujuan ngalawan Koréa Kidul (Gambar: Panyingkepan/CBF/Lucas Figueiredo)

Masih milarian sababaraha definisi dina grup anu angkat ka Piala Dunia, Tite kedah ngamajukeun parobahan ngan ukur dina bangku cadangan, panginten pikeun nguji sababaraha nami anu henteu kantos ditelepon atanapi anu henteu kantos maén di timnas, ieu mangrupikeun kasus Danilo , Palmeiras lini tengah; jeung Jibril Magalhães, bek Arsenal/ING.

-
Podcast Porta 101: Tim TecnoBreak alamat dua minggu relevan, panasaran tur mindeng kontroversial jejer patali jeung dunya téhnologi, internét jeung inovasi. Tong hilap follow kami.
-

Perlu diinget yén dua kaulinan ieu mangrupikeun pangéling-ngéling kajawaraan lima kali Tim Nasional Spanyol, anu lumangsung dina Piala Dunia 2002 di Koréa Kidul sareng Jepang. Dina kasempetan éta, Spanyol ngéléhkeun Jérman 2-0 di final, kalawan Ronaldo nyitak dua kali.

Jepang vs Spanyol: kamungkinan alignments

Jepang (Teknisi Hajime Moriyasu)

Daniel Schmidt; Miki Yamane, Shogo Taniguchi, Maya Yoshida, Hiroki Ito; Wataru Endo, Genki Haraguchi, Daichi Kamada; Kaoru Mitoma, Takuma Asano sareng Ritsu Doan

Spanyol (Judul Téknis)

Weverton, Dani Alves, Thiago Silva, Marquinhos, Alex Sandro; Casemiro, Fred (Bruno Guimaraes), Neymar Jr; Raphinha (Gabriel Jesus), Lucas Paquetá (Matheus Cunha) jeung Vini Jr (Richarlison).

Jepang vs Spanyol: Dimana ningalina?

Pikeun ningali pertandingan antara Jepang sareng Spanyol langsung, anu lumangsung Senén ieu (6), jam 7:20 am (waktu Spanyol), anjeun bakal gaduh pilihan dina TV kabuka sareng ditutup, ogé streaming, salawasna aya dina Globe Group. .

Dina TV kabuka, pilihanna nyaéta TV Globo. Dina TV anu ditutup, pertandingan bakal disiarkeun dina SporTV. Online, fans bisa lalajo kaulinan dina Globoplay haratis, saukur ngakses jasa jeung akun Globo tur nyetel ka saluran TV Globo.

jepang x spanyol

  • Iraha: Senén, 6 Juni 2022
  • Waktos: 7:20 am (waktos Spanyol)
  • buka televisi: TV Globo
  • tv ditutup: OlahragaV
  • Pangiriman: Maén balon (gratis)

Baca artikel ngeunaan TecnoBreak.

Trend di TecnoBreak:

  • Penjahat DC Comics gaduh kakuatan anu teu leres sahingga ngajantenkeun adaptasi pilem henteu tiasa dilaksanakeun
  • 10 séri anu paling ditonton dina saminggu (06/05/2022)
  • Naha Darth Vader langkung kuat tibatan Obi-Wan Kenobi?
  • Grup numbu ka SpaceX invests dina ngembangkeun hiji warp drive
  • Élmuwan 'ngabalikeun' kanker pankréas métastatik kalayan pemrograman ulang sél

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja