Juegos

10 kaulinan konsol anu paling laris sepanjang waktos

Kiwari kami gaduh seueur judul kaulinan vidéo anu parantos janten sesah terang mana anu paling dijual. kaayaan téh malah leuwih pajeulit lamun urang boga sababaraha versi tina judul anu sarua atawa release pikeun platform séjénna, manjangkeun umur game. Pikeun nyugemakeun rasa panasaran anjeun, pariksa di dieu naon 10 kaulinan konsol anu paling laris dina sajarah.

Sateuacan ngamimitian daptar, anjeun tiasa nutup panon anjeun sareng wani angkat kana koméntar pikeun nyarios mana anu paling laris?

Ant-Man 3 meunang komersil anyar

20221024-ovice-homem-formiga-quantumania-2

Ant-Man and the Wasp: Quantumania ganó un nuevo comercial para la película que va a abrir la novedosa etapa de Marvel Studios. Compruébalo ahora:Leer mucho más sobre Ant-Man y la AvispaAnt-Man y la ...

Daptar sapuluh kaulinan konsol anu paling laris dina sajarah

Pariksa daptar 10 kaulinan anu paling laris dikembangkeun pikeun konsol sapanjang sajarah.

1. Minecraft

Jumlah jualan: 200 juta
Tanggal release aslina: 2011
pamekar: Mojang
Platform anu cocog: PlayStation 3 (PS3), PlayStation 4 (PS4), PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One, Wii U, Nintendo Switch, Nintendo 3DS, Android, iOS, PC (Windows, OS X, Linux)

Asalna dirilis dina 2011, Minecraft dikembangkeun ku Mojang. Kaulinan mimitina dileupaskeun pikeun PC (Windows, OS X sareng Linux), tapi engké taun éta judulna debut dina platform mobile Android sareng ios. Sataun ti harita, patandingan éta kaluar pikeun Xbox 360 sareng PlayStation 3 (PS3). Nanging, hal éta henteu eureun di dinya, sareng Minecraft ngagaduhan palabuhan pikeun PlayStation 4 (PS4) sareng Xbox One.

kasuksésan éta jadi hébat nu Minecraft sumping kaluar pikeun Windows Phone, Nintendo 3DS, PS Vita, Wii U jeung Nintendo Pindah! Ayeuna, Minecraft parantos terjual langkung ti 200 juta éksemplar di dunya sareng mangrupikeun kaulinan konsol anu paling laris dina sajarah.

2. Grand Maling Otomatis V

Jumlah jualan: 140 juta
Tanggal release aslina: 2013
pamekar: Rockstar Kalér
Platform anu dianggo: PlayStation 3 (PS3), PlayStation 4 (PS4), PlayStation 5 (PS5), Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X/S, PC (Windows)

Asalna dirilis dina 2013, Grand Theft Auto V, hadé katelah GTA V, dikembangkeun ku Rockstar North. Kaulinan mimitina dirilis pikeun PlayStation 3 (PS3) jeung Xbox 360, tapi sataun saterusna, dina 2014, judulna debut dina PlayStation 4 (PS4) jeung konsol Xbox One, sarta engké, dina 2015, éta dirilis pikeun PC (Windows). )). Versi anyar GTA 5 pikeun PlayStation 5 (PS5) sareng Xbox Series X/S bakal terus dileupaskeun dugi ka akhir taun 2021.

GTA V peupeus sababaraha rékaman jualan na jadi panggancangna ngajual produk hiburan dina sajarah, earning $ 800 juta dina poé kahiji sarta $ 1.000 milyar dina 3 poé kahijina. GTA V geus jadi jauh dijual 140 juta éksemplar di sakuliah dunya.

3. Battlegrounds PlayerUnknown urang

Jumlah jualan: 70 juta
Tanggal release aslina: 2017
Pamekar: PUBG Corporation
Platform anu dianggo: PlayStation 4, Xbox One, Stadia, Android, iOS, PC (Windows)

Asalna dirilis dina 2017, PlayerUnknown's Battlegrounds, anu langkung dikenal salaku PUBG, dikembangkeun ku PUBG Corporation. Kaulinan mimitina dileupaskeun pikeun PC (Windows), tapi sataun saterusna judulna sumping ka konsol Xbox One jeung PlayStation 4 (PS4), kitu ogé platform mobile Android sarta ios. Ieu mangrupikeun kaulinan shooting multiplayer tipe Battle Royale, dimana pamuter nyanghareupan skenario sareng 100 pamaén kalayan tujuan janten hiji-hijina anu salamet tina perang.

PUBG ngagaduhan seueur ulasan positip ti para ahli, nyorot midangkeunana, ogé tanggung jawab pikeun ngapopulerkeun genre Battle Royale. PlayerUnknown's Battlegrounds parantos dijual 70 juta éksemplar di sakuliah dunya sareng cacah.

4. Panebusan Dead Beureum 2

Jumlah jualan: 36 juta
Tanggal release aslina: 2018
pamekar: Rockstar Studios
Platform anu muncul: PlayStation 4 (PS4), Xbox One, PC (Windows), Stadia

Asalna dirilis dina 2018, Red Dead Redemption 2 dikembangkeun ku Rockstar Studios. Kaulinan mimitina dileupaskeun pikeun PlayStation 4 (PS4) sareng Xbox One, tapi sataun saatos taun 2019, judulna debut dina PC (Windows) sareng Stadia. Ieu mangrupikeun kaulinan dunya kabuka anu disetél dina 1899 dina setting fiksi Amérika Kulon, Midwest, sareng Kidul, dimana pamaén ngadalikeun karakter dina sudut pandang jalma kahiji sareng katilu.

Red Dead Redemption II nyandak dalapan taun kanggo réngsé sareng janten salah sahiji kaulinan anu paling mahal dina sajarah. Sanajan kitu, usaha mayar kaluar, sakumaha kaulinan peupeus sababaraha rékaman, achieving peluncuran kadua panglobana dina sajarah hiburan, ngahasilkeun $ 725 juta dina jualan. Red Dead Redemption 2 geus dijual 36 juta éksemplar di sakuliah dunya.

5. Wétan

Jumlah jualan: 35 juta
Tanggal release aslina: 2011
Pamekar: ReLogic
Platform anu cocog: Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 (PS3), PlayStation 4 (PS4), PlayStation Vita (PS Vita), Nintendo 3DS, Wii U, Nintendo Switch Android, iOS, Windows Phone, PC (Windows, macOS, Linux). )

Asalna dirilis dina 2011, Terraria dikembangkeun ku Re-Logic. Kaulinan ieu mimitina dirilis pikeun PC (Windows), tapi sataun saterusna ieu porting ka PlayStation 3 (PS3) jeung konsol Xbox 360. Engké, judulna dirilis pikeun platform séjénna kayaning PlayStation Vita, Android, iOS, PlayStation 4. Xbox One, Wii U, Nintendo Switch komo Linux.

Terraria nampi ulasan lolobana positif, utamana pikeun elemen sandbox na. Ieu mangrupikeun kaulinan 2D kalayan tujuan ngajalajah, ngawangun, ngarajin, gelut, salamet sareng pertambangan. Terraria geus dijual 35 juta éksemplar di sakuliah dunya.

6. Call of Kawajiban: perang modern

Jumlah jualan: 30 juta
Tanggal release aslina: 2019
pamekar: Infinity Ward
Interfaces Penampilan: PlayStation 4 (PS4), Xbox One, PC (Windows)

Dirilis dina 2019, Call of Duty: Modern Warfare dikembangkeun ku Infinity Ward. Judul genep belas dina séri Call of Duty dileupaskeun pikeun PlayStation 4 (PS4), Xbox One, sareng PC (Windows). Urang ngobrol ngeunaan kaulinan shooting multiplayer nu mode kampanye na dumasar kana Perang Sipil Siria jeung serangan teroris anu lumangsung di London.

Modern Warfare narima sababaraha accolades sapanjang release na pikeun midangkeun na, mode kampanye, multiplayer, sarta grafik. Call of Duty: Modern Warfare parantos terjual sakitar 30 juta éksemplar dugi ka ayeuna.

7. Diablo III

Jumlah jualan: 30 juta
Tanggal release aslina: 2012
pamekar: Blizzard Hiburan
Interfaces penampilan: PC (Windows, OS X), PlayStation 3 (PS3), PlayStation 4 (PS4), Xbox 360, Xbox One, Nintendo Pindah.

Asalna dirilis dina 2012, Demon III dikembangkeun ku Blizzard Entertainment. Kaulinan mimitina dileupaskeun pikeun PC (Windows, OS X), tapi sataun saterusna judulna dimimitian dina PlayStation 3 (PS3) jeung konsol Xbox 360. Sanajan kitu, interfaces séjén ogé geus narima game jeung di 2014 pamaén ti PlayStation. 4 sareng Xbox One video games ogé tiasa maénkeun éta. Nalika teu aya anu ngarepkeun uih deui Diablo III dina antarmuka naon waé, 4 taun saatos sékrési terakhir, dina 2018, Nintendo Switch ogé nampi pertandingan.

Dina sétan III pamuter kudu milih antara 7 kelas individu (biadab, crusader, sétan hunter, biarawan, necromancer, dukun atawa wizard) jeung tujuan maranéhanana nyaéta pikeun ngéléhkeun Diablo. Kaulinan ieu kacida dipuji ku kritik, loba kawas judul saméméhna dina séri. Sétan III dijual 30 juta éksemplar di sakuliah dunya.

8. Kokolot ngagulung V: Skyrim

Jumlah jualan: 30 juta
Tanggal release aslina: 2011
Pamekar: Bethesda Game Studios
Platform anu cocog: PlayStation 3 (PS3), PlayStation 4 (PS4), Xbox 360, Xbox One, Nintendo Switch, PC

Mimitina dirilis dina 2011, The Elder Scrolls V: Skyrim dijieun ku Bethesda Game Studios. Kaulinan mimitina dileupaskeun pikeun PlayStation 4 (PS3), Xbox 360 sareng PC, tapi lima taun ti harita judulna dimimitian dina PS4 sareng Xbox One. Plotna giliran karakter Dragonborn, anu tujuanana pikeun ngéléhkeun Alduin, The Devourer of Worlds, naga anu diramalkeun pikeun ngancurkeun planét.

Skyrim ieu kacida muji ku kritik, eminently pikeun évolusi individu jeung setelan, jadi salah sahiji kaulinan pangalusna kantos. The Elder Scrolls V: Skyrim geus dijual ogé leuwih 30 juta éksemplar di sakuliah dunya.

9. The Witcher 3: Ngaburu Liar

Jumlah jualan: 28,2 juta
Tanggal release aslina: 2015
Pamekar: CD Projekt Beureum
Antarmuka ayeuna: PlayStation 4 (PS4), PlayStation 5 (PS5), Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PC (Windows)

Asalna diumumkeun dina 2015, The Witcher 3: Wild Hunt diciptakeun ku CD Projekt Red. Kaulinan ieu mimitina dileupaskeun pikeun PlayStation 4 (PS4), Xbox One, sareng PC (Windows), tapi opat taun ti harita, éta sumping ka Nintendo Switch. sareng taun ieu (2021) bakal debut dina konsol PS5 sareng Xbox Series X/S. Kaulinan populér dumasar kana karya Polandia Andrzej Sapkowski, dimana pamaén ngadalikeun Geralt of Rivia dina planét kabuka dumasar kana abad pertengahan Éropa.

The Witcher 3 nampi ulasan anu positif pisan dina waktos éta dileupaskeun kusabab midangkeun, naratif, desain tingkat, sareng tempur, diantara fitur-fitur sanésna. Judulna mangrupikeun anu paling dileler sateuacan The Last of Us Part II. The Witcher 3: Wild Hunt ayeuna parantos dijual ampir 28,2 juta éksemplar sareng terus naék sabab teu acan lami ti saprak dileupaskeun pikeun Nintendo Switch sareng éta acan ngamimitian pikeun konsol generasi salajengna ti Sony sareng Microsoft ( PS5 sareng Xbox Series X).

10. Otomatis maling: San Andreas

Jumlah jualan: 27,5 juta
Tanggal publikasi asli: 2004
Panyipta: Rockstar Kalér
Platform anu cocog: PlayStation 2 (PS2), Xbox 360, PlayStation 3 (PS3), PC (Windows, Mac OS), iOS, Android, Windows Phone, Fire OS

Mimitina dirilis dina 2004, Grand Theft Auto: San Andreas, leuwih populérna katelah GTA: San Andreas, dijieun ku Rockstar North sarta diterbitkeun ku Rockstar Games. Kaulinan mimitina dileupaskeun pikeun konsol PlayStation 2, sanajan sataun saterusna judulna dimimitian dina Xbox jeung PC (Windows). Ieu mangrupa kaulinan dunya kabuka, nu pamaén ngadalikeun karakter Carl "CJ" Adang, anu ngalir ngaliwatan kota lokasina di California jeung Nevada, AS.

GTA: San Andreas nampi seueur pujian kritis nalika dirilis, boh pikeun midangkeunana, carita, grafik, sareng musikna. Grand Theft Auto: San Andreas mangrupikeun kaulinan anu paling laris taun 2004 sareng konsol PlayStation 2, sajaba ti janten salah sahiji judul anu paling laris dina sajarah, anu tiasa ngajual 27,5 juta éksemplar.

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja