kumaha carana sangkan kulitna? Sadaya rinci

Hulk, karakter Marvel anu populér, parantos sumping dina Bab 4 Fortnite kalayan tampilan énggal. Dina warta ieu kami nyarioskeun ka anjeun kumaha kéngingkeun Hulk di Fortnite sareng kami ogé nunjukkeun ka anjeun kumaha sadayana barang-barangna. Sadaya rinci ngeunaan kolaborasi anyar ieu Usum 1 Bab 4:

Kumaha kéngingkeun kulit Hulk di Fortnite?

Kulit Hulk sareng asesoris mangrupikeun barang-barang ti toko Fortnite Battle Royale anu kedah dipésér ku V-Bucks, mata uang virtual kaulinan, dina waktos nyerat tulisan ieu nilai tukeur nyaéta 1.000 paVos pikeun € 7,99. Barang kulit Fortnite anyar ieu bakal pencét toko pikeun kahiji kalina dina 9 Désémber 2022:

Hulk sareng barang-barangna mimiti sumping di toko Fortnite dina 12/09/2022

Naon sadaya barang Hulk di Fortnite?

Di handap ieu kami tinggalkeun daptar sareng sadaya barang Hulk di Fortnite, sareng hargana di paVos:

  • Hulk Pack (kaasup Hulk Kulit jeung Gaya, Gamma Kaméra Ransel Attachment, Demolisher Alat Panén, Hazard Spray: Gamma Ray, sarta HULK CRUSH Emote): 1,800 V-Bucks
  • Kulit Hulk (kaasup gaya tambahan) + Gamma Ray Camera Hiking Aksésori: 1500 V-Bucks
  • Demolisher Gathering Alat (bisa ngaropéa kalawan corétan): 800 V-Bucks
  • Alat HULK CRUSH! : 300 paVos

harga kulit fortnite hulk sabaraha nya eta item eta brings

Sadaya barang Hulk di Fortnite

Ieu mangrupikeun pidéo pondok dimana anjeun tiasa ningali sadaya barang na di buruan, pikeun ngabantosan anjeun mutuskeun naha anjeun resep atanapi henteu nalika ngagaleuh mungkin:

Naon kulit Fortnite? Naon anu pangsaéna?

Sakumaha biasa nalika urang nyebarkeun warta sapertos kieu, kami kedah ngingetkeun anjeun kumaha kulit Fortnite jalanna:

  • Kulit Fortnite, sapertos sadaya barang kulit anu sanés, ngan ukur mods kulit. Nyaéta, aranjeunna ngan ukur ngarobih penampilan karakter urang dina pertandingan, teu aya anu "leuwih kuat" atanapi "langkung saé" tibatan anu sanés, janten nyarios.
  • Sadaya item kulit Fortnite (kulit, ransel, pickaxes, jsb) tiasa dianggo tanpa masalah dina sadaya modeu kaulinan: Battle Royale, Creative, sareng Save the World.
  • Sadaya barang ieu tiasa uih deui ka toko di hareup, sanaos teu aya anu terang persis iraha, kecuali Epic Games nyalira ngumumkeunana, atanapi bagian toko bocor sababaraha jam sateuacan update poean dileupaskeun.

Hulk mangrupikeun kolaborasi toko Fortnite Season 1 Bab 4 anu munggaran. Dina pituduh Fortnite kami nyarioskeun ka anjeun kumaha tingkat gancang dina usum ieu ku kituna anjeun tiasa nampi sadaya item Battle Pass.

Sumber: Fortnite Battle Royale, elaborasi sorangan

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja