Kumaha carana ngalebetkeun Facebook tanpa ngalebetkeun kecap konci

Ngaksés Facebook gampang, tapi masih aya patarosan ngeunaan kumaha carana ngasupkeun facebook kuring langsung jeung tanpa ngetikkeun sandi. Éta ogé prosés anu saderhana sareng seueur hubunganana sareng fungsi asli sababaraha panyungsi pikeun ngahémat kecap konci.

Salian damel sareng Facebook, eusi otomatis cocog sareng jaringan sosial sareng situs wéb anu peryogi aksés kapercayaan anjeun. Janten, diajar di handap kumaha cara ngalebetkeun Facebook langsung sareng tanpa ngetik kecap konci.

Kumaha login ka Facebook tanpa sandi dina PC

Mimiti, tingali kumaha login ka Facebook langsung sareng tanpa ngetik sandi nganggo browser Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Opera sareng Safari. Éta sadayana gaduh autocomplete asli.

Google Chrome

  1. Buka Chrome dina PC anjeun;
  2. Pencét ikon tilu titik di pojok kanan luhur sareng angkat ka "Setélan";
  3. Dina ménu di sisi kénca, klik "Autocomplete";
  4. Lebetkeun pilihan "Sandi";
  5. Pariksa kenop «Tawaran pikeun nyimpen kecap akses» jeung «Auto login»;
  6. Balikan deui Chrome sareng angkat ka Facebook;
  7. Asup ka akun anjeun sarta, lamun dipenta, otorisasi kecap akses autofill pikeun asup langsung ka Facebook.
Kumaha cara nuliskeun Facebook langsung sareng tanpa ngetik kecap konci

Firefox

  1. Buka Firefox dina PC;
  2. Pencét ikon Menu (tilu garis), di pojok kanan luhur, teras angkat ka "Setélan";
  3. Dina ménu di sisi kénca, klik "Privasi sareng Kaamanan";
  4. Lebetkeun pilihan "Sandi";
  5. Dina bagian "Akun sareng kecap akses", pariksa pilihan "Tanya kuring pikeun nyimpen akun sareng kecap akses pikeun ngaksés situs wéb" sareng "Otomatis eusian akun sareng kecap akses" pilihan;
  6. Balikan deui Firefox sareng angkat ka Facebook;
  7. Asup ka akun anjeun sarta, lamun dipenta, otorisasi kecap akses autofill pikeun asup langsung ka Facebook.
Kumaha cara nuliskeun Facebook langsung sareng tanpa ngetik kecap konci

Microsoft Tepi

  1. Buka Edge dina PC anjeun;
  2. Pencét ikon tilu titik di pojok kanan luhur sareng angkat ka "Setélan";
  3. Pilih profil pangguna teras klik "Sandi";
  4. Pariksa konci «Tawaran pikeun nyimpen kecap akses»;
  5. Ngan handap eta, pariksa pilihan "Otomatis";
  6. Balikan deui Tepi sareng aksés Facebook;
  7. Asup ka akun anjeun sarta, lamun dipenta, otorisasi kecap akses autofill pikeun asup langsung ka Facebook.
Kumaha cara nuliskeun Facebook langsung sareng tanpa ngetik kecap konci

opera

  1. Buka Opera dina PC;
  2. Pencét ikon Menu di pojok katuhu luhur sareng angkat ka "Go to full browser settings";
  3. Dina menu di sisi kénca, klik "Advanced" lajeng "Privasi sarta Kaamanan";
  4. Gulung ka handap ka bagian "Eusian Otomatis" sareng lebetkeun "Sandi";
  5. Pariksa "Tanya upami anjeun tiasa nyimpen kecap akses" sareng konci "Login otomatis";
  6. Balikan deui Opera sareng aksés Facebook;
  7. Asup ka akun anjeun sarta, lamun dipenta, otorisasi kecap akses autofill pikeun asup langsung ka Facebook.
Kumaha cara nuliskeun Facebook langsung sareng tanpa ngetik kecap konci

Safari

  1. Buka Safari;
  2. Dina ménu luhur, klik "Safari" sareng angkat ka "Préferensi";
  3. Klik dina tab "Eusian";
  4. Dina pilihan "Eusian formulir wéb sacara otomatis", pariksa "Pamaké sareng kecap akses";
  5. Balikan deui Safari sareng angkat ka Facebook;
  6. Asup ka akun anjeun sarta, lamun dipenta, otorisasi kecap akses autofill pikeun asup langsung ka Facebook.
Kumaha cara nuliskeun Facebook langsung sareng tanpa ngetik kecap konci

Kumaha login ka Facebook tanpa sandi dina mobile

Anjeun oge tiasa langsung ka Facebook nganggo aplikasi Chrome, Firefox, Edge, sareng Safari kanggo telepon Android sareng iPhone (ios). Opera henteu nawiskeun fitur ieu. Tempo tutorial di handap.

Google Chrome

  1. Buka aplikasi Google Chrome dina sélulér;
  2. Ketok ikon Menu (tilu titik) sareng angkat ka "Sandi";
  3. Pariksa konci «Tawaran pikeun nyimpen kecap akses»;
  4. Buka aplikasi Facebook;
  5. Asup ka akun anjeun sarta, lamun dipenta, otorisasi kecap akses autofill pikeun asup langsung ka Facebook.
Kumaha cara nuliskeun Facebook langsung sareng tanpa ngetik kecap konci

Firefox

  1. Buka aplikasi Firefox dina sélulér;
  2. Pencét ikon Menu (tilu garis) sareng angkat ka "Sandi";
  3. Pariksa konci «Simpen akun aksés»;
  4. Buka aplikasi Facebook;
  5. Asup ka akun anjeun sarta, lamun dipenta, otorisasi kecap akses autofill pikeun asup langsung ka Facebook.
Kumaha cara nuliskeun Facebook langsung sareng tanpa ngetik kecap konci

Microsoft Tepi

  1. Buka aplikasi Microsoft Edge dina sélulér;
  2. Ketok dina ikon profil di belah kénca juru luhur tur buka "Sandi";
  3. Pariksa konci «Tawaran pikeun nyimpen kecap akses»;
  4. Buka aplikasi Facebook;
  5. Asup ka akun anjeun sarta, lamun dipenta, otorisasi kecap akses autofill pikeun asup langsung ka Facebook.
Kumaha cara nuliskeun Facebook langsung sareng tanpa ngetik kecap konci

Safari

  1. Buka aplikasi "Setélan" dina iPhone;
  2. Lebetkeun "Safari" sareng angkat ka "Autocomplete";
  3. Pariksa konci "data kontak";
  4. Buka aplikasi Facebook;
  5. Asup ka akun anjeun sarta, lamun dipenta, otorisasi kecap akses autofill pikeun asup langsung ka Facebook.
Kumaha cara nuliskeun Facebook langsung sareng tanpa ngetik kecap konci

Kumaha langsung asup ka Facebook dina Android sareng iPhone

Salian pilihan pikeun ngagunakeun autocomplete dina panyungsi, duanana Android sareng iPhone (iOS) gaduh fitur asli pikeun nyimpen kecap akses sareng asup langsung ka Facebook atanapi aplikasi anu sanés. Nyaéta, anjeun tiasa nganggo fungsina tanpa peryogi browser.

Dina Android

  1. Buka aplikasi "Setélan";
  2. Ketok "Privasi";
  3. Ketok "Google AutoFill";
  4. Aktipkeun saklar "Paké Google AutoComplete".
Kumaha cara nuliskeun Facebook langsung sareng tanpa ngetik kecap konci

Di iPhone

  1. Buka aplikasi "Setélan" dina iPhone;
  2. Lebetkeun pilihan "Sandi" sareng ngabuktoskeun kaaslianana nganggo Touch ID / Face ID anjeun;
  3. Ketok "Eusian Sandi";
  4. Pariksa konci «Eusian kecap akses»;
  5. Dina widang di handap, pariksa "iCloud Keys."
Kumaha cara nuliskeun Facebook langsung sareng tanpa ngetik kecap konci

Inget yén iraha waé anjeun tiasa ngabatalkeun tutorial sareng nyegah panyungsi atanapi sistem operasi sélulér tina nyimpen kredensial aksés Facebook anjeun. Upami ieu masalahna, tong hilap kaluar tina Facebook sareng balikan deui panyungsi anjeun saatos ngareset setelan anjeun.

tags:

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja