Kumaha cara ngékspor paguneman WhatsApp? Panggihan ayeuna!

Nyaho kumaha ngékspor paguneman WhatsApp penting pisan pikeun ngahindarkeun masalah. Sareng percanten ka kuring, upami anjeun henteu acan peryogina, hiji dinten anjeun bakalan. Nalika nganggo WhatsApp, anjeun tiasa milih fitur ékspor obrolan pikeun ngékspor salinan sajarah obrolan obrolan, boh individu atanapi grup.

Paguneman WhatsApp anjeun otomatis dicadangkeun sareng disimpen unggal dinten dina mémori telepon anjeun. Ogé, anjeun tiasa ngékspor paguneman WhatsApp anjeun ka Google Drive, gumantung kana setélan anjeun.

Aya sababaraha pilihan pikeun mastikeun yén eusi paguneman anjeun henteu leungit. Ieu upami aya masalah sareng telepon sélulér anjeun atanapi anjeun mutuskeun mésér anu sanés, contona. Dina postingan ieu, urang bakal ngobrol langkung seueur ngeunaan kumaha cara ngékspor paguneman Whatsapp sareng inpormasi anu sanés anu relevan ku kituna anjeun tiasa nyadangkeunana kalayan aman.

Tindak lanjut!

NINGALI PILIHAN CLARO PLAN NU PALING PANGEUNGNA!

Maca deui: Panggihan rencana mobile sareng WhatsApp anu henteu terbatas

Pentingna nyadangkeun paguneman WhatsApp

Naha anjeun hariwang ngeunaan cara ngékspor paguneman Whatsapp kalayan aman? Tong hariwang, kami bakal ngabantosan anjeun. Sapertos anu dibahas di luhur, anjeun tiasa nganggo fitur ékspor obrolan pikeun ngékspor salinan riwayat paguneman obrolan.

Ku cara kieu, anjeun tiasa ngirim dugi ka 10 rébu pesen panganyarna. Anjeun oge bisa ngirim 40.000 talatah tanpa ngagantelkeun média salila ékspor. Watesan ieu lumangsung alatan surelek boga ukuran gudang maksimum. Email mangrupikeun prosés saderhana anu bakal ngirim obrolan WhatsApp ka koropak anjeun. Nanging, unggah tiasa nyandak sababaraha waktos sareng kadang file ageung henteu jalan.

Upami anjeun ngahapus pamasangan WhatsApp tina telepon anjeun tapi henteu hoyong kaleungitan pesen anjeun, pastikeun anjeun nyadangkeun obrolan anjeun sacara manual sateuacan ngahapus. Anjeun ogé tiasa nyadangkeun obrolan WhatsApp profésional atanapi profil bisnis anjeun, anu tiasa janten dokuméntasi bisnis. Bisa atawa henteu, babarengan jeung cadangan, nyimpen payil media, kayaning gambar, GIFs, jsb, nalika ngekspor data.

Pikeun seueur, WhatsApp parantos maénkeun peran anu penting dina komunikasi sapopoé urang. Upami anjeun mikirkeun éta, kamungkinan pisan yén anjeun gaduh sahenteuna hiji obrolan anu hartosna pisan pikeun anjeun sareng anjeun resep tetep salamina. Éta sababna dina tulisan ieu anjeun bakal terang sadayana ngeunaan cara nyimpen paguneman WhatsApp tina iPhone anjeun - ios atanapi Android.

📲Ka Internet tina ponsel anjeun gancang rengse?

datang ka TIME y napigasi di will!

Kumaha ngékspor paguneman WhatsApp dina iPhone

Ékspor sadayana obrolan WhatsApp anjeun sareng iPhone cukup gampang sareng diwangun ku dua léngkah:

  • Mimiti, éta ngagunakeun fitur asli WhatsApp pikeun nyiptakeun file .zip anu ngandung sakabéh obrolan anjeun;
  • Anjeun teras tiasa milih aplikasi mana anu anjeun hoyong pake pikeun ngirim file .zip obrolan anjeun ngalangkungan email atanapi unggah langsung ka awan.

Pikeun bagian kadua, kami nyangking tilu pilihan anu paling umum, nyaéta:

  • Surélék via iCloud;
  • Unggah awan ka Dropbox;
  • Unggah awan ka Google Drive.

Ayeuna tingali di handap pilihan anu anjeun gaduh pikeun unggal jinis cadangan sareng kaunggulan sareng kalemahanana:

Surélék via iCloud

Mimitina, anjeun bakal peryogihiji akun surelek iCloud. Ieu PAktipkeun iCloud dina email anjeun, sabab emailna sigana bakal ngaleuwihan wates ukuran maksimal pikeun email.

Mangpaat: Ieu mangrupikeun prosés anu saderhana sareng obrolan anjeun bakal ditungtungan dina koropak anjeun;

kalemahan: Obrolan tiasa nyandak sababaraha waktos kanggo dimuat. Lamun badag teuing, kadang teu dianggo (tingali ngungkulan);

- Anjeun kedah ngaunduh paguneman ngalangkungan email nalika tautanna kadaluwarsa dina sabulan.

Unggah awan ka Dropbox

Anjeun peryogi akun Dropbox. Kasus ngirim sajumlah ageung paguneman (leuwih ti 2 GB), anjeun peryogi akun anu mayar sareng aplikasi Dropbox dipasang dina telepon anjeun.

Mangpaat: Sistim ieu jalan kacida alusna sarta pohara aman;

kalemahan: Éta rada rumit tibatan pilihan sateuacana, khususna upami anjeun badé ngaunduh atanapi ngirim email file engké.

Unggah awan ka Google Drive

Anjeun peryogi akun Google Drive sareng aplikasi Google Drive dipasang dina telepon anjeun.

Mangpaat: Sistim ieu jalan kacida alusna sarta disingkronkeun.

kalemahan: Sapertos iCloud, éta langkung rumit tibatan email sareng anjeun kedah ati-ati sareng data dina prosés bursa.

Masalah ngékspor paguneman WhatsApp dina ios

Upami anjeun gaduh masalah naon waé dina prosés ékspor paguneman WhatsApp anjeun dina alat iPhone atanapi ios anjeun, tong hariwang, kami bakal ngabantosan anjeun. Ieu mangrupikeun masalah anu paling umum sareng cara ngalereskeunana:

Upami email anjeun macét dina kotak kaluar, pariksa yén:

  • sambungan Wi-Fi teu stabil;
  • iCloud Drive henteu diaktipkeun pikeun WhatsApp;
  • Henteu cekap rohangan pikeun data.

Saatos ngalaksanakeun sadaya pamariksaan ieu, solusi utama nyaéta:

  • Pastikeun sambungan Wi-Fi anjeun stabil;
  • Pastikeun iCloud Drive diaktipkeun pikeun WhatsApp;
  • Tutup sadaya aplikasi sejenna lengkep pikeun ngidinan leuwih memori pikeun prosés;
  • Pastikeun anjeun gaduh rohangan data anu cekap dina telepon anjeun. Upami Anjeun gaduh kirang ti 2 GB, kami nyarankeun yén anjeun ngosongkeun sababaraha memori.

Kumaha ngékspor paguneman WhatsApp dina sistem Android

Prosés cadangan Android WhatsApp boga sababaraha watesan. Ieu kusabab hiji-hijina jalan pikeun ngékspor obrolan nyaéta via email.

Di dieu pilihan panyimpenan awan iPhone teu sadia. Hal ieu ngajadikeun hésé ngekspor sadaya pesen obrolan anjeun sarta média. Aya dua pilihan anu sayogi upami anjeun ngékspor obrolan anjeun nganggo atanapi henteu nganggo file média.

Kahiji nyaeta pilihan yxporting paguneman kalawan média LA pilihan kadua pikeun ngékspor paguneman euweuh média. Ieu kumaha aranjeunna tiasa dianggo:

Ékspor obrolan média

  • Paling-paling, 10.000 pesen anu terakhir dikirim. Nanging, upami anjeun gaduh sababaraha pidéo atanapi gambar, jumlah pesen anu diékspor tiasa langkung alit;
  • WhatsApp nyiptakeun "pakét" sareng média panganyarna sareng file téks. Bakal nempatkeun payil media panganyarna na pesen heula, lajeng eureun nalika ngeunaan 18MB data geus dipak;
  • Upami anjeun gaduh sababaraha pidéo dina obrolan anjeun, éta tiasa hartosna anjeun gaduh dua atanapi tilu pidéo, sababaraha poto, sareng ngan ukur saminggu ngobrol.

Upami anjeun gaduh seueur poto, anjeun tiasa ngékspor 50-75 poto sareng sababaraha bulan ngobrol. Upami anjeun teu gaduh seueur file media, anjeun tiasa ngékspor maksimal 10.000 pesen nganggo sistem ieu.

Ékspor paguneman tanpa eusi média

  • Paling 40.000 pesen panungtungan dikirim;
  • Kirim surélék sareng file téks anu ngandung maksimal 40 rébu pesen;
  • Hanjakalna, dina file téks anjeun ngan ukur mendakan hiji catetan anu henteu aya gambar, pidéo atanapi catetan audio anu diékspor.

Masalah ngékspor paguneman WhatsApp dina Android

Sababaraha masalah utama dina jinis ékspor data ieu nyaéta:

  • Surélék henteu sumping: Kadang-kadang surelek macét dina kotak kaluar sareng teu dikirim. Solusi utama pikeun masalah ieu nyaéta muka aplikasi email anjeun sareng angkat ka kotak kaluar anjeun. Coba refresh polder pikeun maksa aplikasi pikeun nyoba ngirim pesen deui. Entong nutup aplikasi dugi ka dikintunkeun;
  • Watesan WhatsApp pikeun Android: pilihan ieu teu mantuan teuing, saprak lolobana naon rék simpen teu diékspor. Solusi utama pikeun masalah ieu nyaéta milarian fungsi dina program pihak katilu. Aya seueur aplikasi anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun neundeun atanapi nyadangkeun, ngajar anjeun léngkah-léngkah kumaha ngékspor paguneman Whatsapp dina sistem Android anjeun.

Pariksa rencana TIM pangalusna pikeun telepon anjeun

Lea también: Rencana telepon sélulér pangsaéna pikeun kulawarga: saimbangkeun tagihan anjeun

Ékspor paguneman WhatsApp anjeun ayeuna!

Nya, ayeuna anjeun terang kumaha ngékspor paguneman WhatsApp ka alat ios atanapi Android anjeun. Sumberdaya praktis sareng saderhana pikeun anjeun anu hoyong atanapi peryogi nyimpen paguneman anu tangtu. Salaku tambahan, tangtosna, henteu kaleungitan poto atanapi pidéo anu disimpen dina aplikasi olahtalatah anjeun.

❌Cukup janten tanpa Internet!

Di TIM, anjeun napigasi di will sarta ngabogaan sajumlah kaunggulan unik.

Janten ayeuna waktosna pikeun milih jalan anu pangsaéna sareng ngabéréskeun masalah anu mungkin muncul supados sadayana lancar. Ku cara éta, anjeun bakal tiasa ngadamel cadangan tanpa masalah.

Inget pikeun salawasna pariksa blog urang pikeun manggihan naon anyar dina dunya téhnologi jeung komunikasi. Dugi ka eusi salajengna!

https://tecnobreak.com/blog/exportar-conversa-do-whatsapp/

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja