Kumaha mupus akun Uber Eats dina sababaraha léngkah tina PC

Echo Dot Smart Speaker

imah » Parangkat Lunak sareng Aplikasi » Kumaha ngahapus akun Uber Eats dina sababaraha léngkah tina PCSoftware sareng Aplikasi Zoe Zárate 24 Séptémber 2021

Upami anjeun hoyong terang kumaha ngahapus akun Uber Eats anjeun, aplikasi anu anjeun tiasa mesen tuangeun dimana anjeun cicing, anjeun kedah terang heula yén prosés ieu aya hubunganana sareng Aplikasi Uber ride, saprak pamaké sarua dipaké dina duanana jasa.

Dina sisi pangiriman pesenan, mungkin waé aranjeunna gaduh dua akun anu béda pikeun damel di Uber Eats, sabab perusahaan ieu nawiskeun kamungkinan damel sareng dua cara pangiriman: motor sareng sapédah.

Lamun urang difokuskeun akun nu bisa dimeunangkeun ku pamaké biasa anu maksudna ngagunakeun jasa boh (pikeun iinditan atawa mesen dahareun), euweuh bédana. Pikeun jinis pangguna ieu, ngabolaykeun akun Uber Eats anjeun Éta sami sareng upami anjeun hoyong ngabatalkeun akun Uber.

Platform perusahaan Uber henteu ngabédakeun antara akun dua jasa anu béda, sanaos gaduh dua aplikasi anu misah pikeun aranjeunna. Ieu ngandung harti yén lamun hayang ngagunakeun Uber eats, éta bakal perlu geus saméméhna dijieun akun di Uber, layanan perjalanan.

Titik négatip tina duanana akun anu dihubungkeun ku cara ieu nyaéta yén upami aya pangguna anu hoyong ngabatalkeun akun Uber Eats, aranjeunna pasti bakal ogé. Akun Uber bakal dibatalkeun.

Hapus akun Uber Eats

Nyanghareupan skenario ieu rada kawates pikeun pamaké, solusi pangalusna pikeun Hapus akun uber eats tapi pikeun terus boga akun Uber, éta ku uninstall aplikasi dahareun tina alat jeung teu make jasa ceuk deui.

reklameu

Di sisi séjén, pikeun jalma anu aranjeunna ngurus kiriman (pagawe), prosés pikeun ngahapus akun Uber Eats anjeun béda. Supir anu parantos nganggo aplikasi numpak kanggo padamelan disarankan pikeun ngaktipkeun jasa Uber Eats dina akun anu sami, sanaos aranjeunna ogé tiasa nyiptakeun akun anu misah.

Katerangan ngeunaan ieu nyaéta yén Uber Eats sanés ngan ukur damel sareng jalma pangiriman anu parantos damel salaku supir Uber, tapi ogé kalebet pagawé anu tanggung jawab ngangkut pesenan dina sapédah atanapi motorna.

Kumaha mupus akun Uber Eats

Dina naon waé, prosés pikeun ngabatalkeun akun Uber Eats sami sareng anu dianggo pikeun unsubscribe ti Uber:

  • Asup ka situs wéb Uber nganggo detil login anjeun.
  • Buka bagian Pitulung> Pangmayaran sareng pilihan akun> Setélan sareng peringkat akun.
  • Buka pilihan "Hapus akun Uber abdi". Lebetkeun sandi anjeun.
  • Dina layar salajengna, klik "Teruskeun".

Dina hal teu bisa nyabut eta, anjeun kedah ngalebetkeun tautan ieu sareng ngalengkepan formulir:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]Catetan: anjeun kedah log in sareng akun anjeun supados tiasa ngalengkepan sareng ngirim formulir.[/su_note]

Sakali prosésna réngsé, Uber bakal nyimpen sadaya data akun salila 30 poé, ku kituna lamun pamaké regrets sanggeus dihapus eta, anjeunna bisa make akun na deui. Saatos waktos ieu, éta bakal dipupus sacara permanén sareng moal mungkin pikeun pulih deui. Janten, pikir taliti upami anjeun leres-leres hoyong ngahapus akun Uber Eats.

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja