Kumaha terang saha anu ngadatangan profil kuring dina Telegram

Echo Dot Smart Speaker

Anjeun panginten panginten: naha aya cara pikeun terang saha anu ngadatangan profil kuring dina Telegram? Beda sareng jaringan sosial jaman baheula, sapertos Orkut, ampir teu aya anu ayeuna ngamungkinkeun aksés kana inpormasi ieu. Tapi lajeng kumaha carana meunang sabudeureun ieu?

  • Kumaha terang saha anu ngadatangan profil Instagram anjeun
  • Kumaha ningali saha anu ngadatangan profil Twitter kuring

Naha aya cara pikeun terang saha anu ngadatangan profil kuring dina Telegram?

Langsung ka titik, jawabanna cukup saderhana: teu aya metode asli anu ngamungkinkeun ieu, tapi, aya platform anu tiasa ngurilingan kaayaan ieu. Ogé, anjeun tiasa nganggo pilihan asli utusan pikeun ngadamel sababaraha asumsi. Tempo di handap pikeun leuwih rinci!

1 TV

Ngaliwatan aplikasi Tele View, anjeun tiasa terang saha anu ningali profil anjeun, tapi aya peringatan: sakapeung aplikasi ditutup sacara paksa ku sistem operasi, sareng aya waktosna henteu mikawanoh profil utusan anu disimpen dina telepon. Malah merlukeun hiji sandi aksés, éta metot nu teu make hiji sacara standar, pikeun nyegah breaches kaamanan atawa bocor mungkin.

-
Tuturkeun TecnoBreak on twitter sareng janten anu pangheulana terang ngeunaan sadaya anu kajantenan di dunya téknologi.
-

  1. Unduh Tele View (Android) dina telepon sélulér anjeun sareng, nalika muka éta, pasihan idin anu diperyogikeun;
  2. Lebetkeun email anjeun, nomer telepon anu kadaptar dina Telegram, jieun kecap akses sareng log in;
  3. Antosan dugi platform ngakuan profil disimpen dina ponsel anjeun;
  4. Dina tab "Pengunjung", anjeun tiasa terang saha anu ningali profil anjeun;
  5. Ku ngaksés tab "Dilongok", anjeun tiasa terang profil mana anu anjeun kunjungan.
Kumaha carana terang saha anu ngadatangan profil kuring dina Telegram; nganggo aplikasi Tele View (Screenshot: Matheus Bigogno)

2. Mariksa kagiatan nu tangtu

Cara séjén pikeun ngaidentipikasi kamungkinan yén batur ningali profil anjeun nyaéta pikeun ngaidentipikasi kagiatan anu tangtu. Salaku conto, upami jalma éta parantos lami teu ngobrol sareng anjeun, aranjeunna panginten parantos ningali profil anjeun dina buku alamatna, ngamimitian paguneman, teras ningali profil anjeun. Upami jalma éta parantos nambihan anjeun ka grup atanapi saluran, aya ogé kasempetan yén aranjeunna parantos ngaksés profil anjeun.

3. Tingali lamun jalma nu disebut anjeun

Upami jalma éta nyauran anjeun, sigana pisan yén aranjeunna parantos muka paguneman anjeun atanapi ningali profil anjeun. Ieu sabab iwal mun anjeun sering nelepon ka nu sejen tur nelepon dijieun tina sajarah panggero Anjeun, ieu hiji-hijina cara pikeun nelepon.

Pinter! Ti ayeuna, anjeun gaduh aksés kana alat anu masihan anjeun terang upami jalma éta parantos nganjang ka profil Telegram anjeun, atanapi sahenteuna nampi ide.

Baca artikel ngeunaan TecnoBreak.

Trend di TecnoBreak:

  • Naha Darth Vader langkung kuat tibatan Obi-Wan Kenobi?
  • Penjahat DC Comics gaduh kakuatan anu teu leres sahingga ngajantenkeun adaptasi pilem henteu tiasa dilaksanakeun
  • Netflix premiere minggu ieu (06/03/2022)
  • Élmuwan 'ngabalikeun' kanker pankréas métastatik kalayan pemrograman ulang sél
  • Naha tulisan leungeun dokter awon?

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja