Tutorials

Pa TecnoBreak kami geus diatur sorangan tujuan anu jadi patokan dina watesan tutorials rupa-rupa kategori. Pikeun aranjeunna, kami terus-terusan nyiptakeun tutorial online anu pangsaéna dina téknologi, parangkat lunak sareng kursus.

Urang sadayana kedah terang kumaha cara nyiptakeun méja di Excel, nambihan musik kana pidéo di Sony Vegas atanapi kumaha ngahubungi panyadia telepon sélulér kami.

Ningali sadaya masalah anu disayogikeun ka kami sareng saran anu ditinggalkeun ku pengikut kami, kami mutuskeun yén éta mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun nyiptakeun gudang penting pikeun tutorial sareng kursus anu tiasa dianggo ku sadaya jinis pamirsa, boh pikeun mahasiswa. jeung keur pagawe mandiri atawa pagawe kantor.

Ku alatan éta, ngaliwatan tutorials téhnologi online ieu kami manggihan cara pikeun mindahkeun pangaweruh dina cara praktis tur nyaman, saprak aranjeunna tutorials nu bisa réngsé ti kanyamanan di imah jeung ngagunakeun sagala alat téhnologis.

Pangalusna tutorials online

Kami gaduh database ageung pinuh ku tulisan dina format tutorial dina sababaraha topik.

Tutorial Excel

Program otomatisasi kantor anu saé Microsoft penting dina PC sareng smartphone mana waé.

- Kumaha masang Excel dina Android
– Kumaha ngundeur Excel dina Windows 10
- Fix "Microsoft Excel ngantosan aplikasi anu sanés pikeun ngarengsekeun kasalahan tindakan OLE".

tutorials photoshop

Program desain grafis quintessential ogé ngagaduhan seueur fungsi sareng rusiah, ku kituna kedah di-update pikeun maksimalkeunana.

Strategi diajar gancang

Kerangka sareng téknologi anyar terus dileupaskeun, masing-masing bersaing pikeun perhatian urang sareng ngaku langkung gancang, langkung aman, sareng langkung efisien. Salaku pamekar, urang kadang ngarasa overwhelmed ku jumlah sheer informasi. Urang malah bisa ngalaman sindrom impostor.

Pikeun nyumponan laju diajar, sadayana kedah milarian metode anu cocog pikeun aranjeunna. Dina tulisan ieu, kuring ngabagi strategi opat léngkah pikeun diajar kode. Ieu naon lumaku pikeun kuring. Mudah-mudahan, anjeun tiasa ngarujuk sareng ngagambar jalan anjeun nyalira.

Lengkah 1: Identipikasi Dasar

Naon anu anjeun pelajari langkung penting tibatan kumaha anjeun diajar.

Waktosna terbatas, janten urang kedah milih perang urang.

Dina unggal peran anu anjeun lakukeun, aya sakumpulan konsép dasar anu anjeun kedah ngartos sapinuhna pikeun ngawangun dasar anu kuat pikeun diajar ka hareup.

Pikeun ngaidentipikasi konsép dasar, anjeun kedah ngalakukeun sababaraha panalungtikan dina Internét:

Salaku conto, MDN mangrupikeun dokuméntasi rujukan pangsaéna pikeun téknologi wéb. Upami anjeun hoyong janten pamekar wéb, anjeun panginten kedah ngaliwat unggal téknologi dasar anu didaptarkeun di dinya heula: HTML, CSS, Javascript, HTTP, API / DOM.

Ieu bisa boring. Ieu bisa tedious. Bisa jadi teu tiis tur trendi. Tapi éta bakal masihan anjeun dasar anu kuat pikeun ngalikeun diajar anjeun sapuluh kali.

Lengkah 2: Diajar Gancang

Kasalahan umum anu dilakukeun ku jalma anu nembé mimiti diajar program nyaéta macét dina "naraka tutorial", nyaéta, nuturkeun tutorial saatos tutorial tanpa kamajuan anu signifikan.

Dina pamanggih kuring, tutorials anu hébat pikeun ngamimitian. Nanging, urang kedah nyepetkeun tutorial sareng ngabatesan waktosna pikeun aranjeunna sabab:

Tutorial mangrupa wangun pangajaran pasif, nu teu éféktif. Pangaweruh ingetan rendah sareng anjeun panginten kedah uih deui kana konsép di hareup.

Nyandak tutorial tiasa maéhan minat anjeun sabab tiasa ngabosenkeun diajar sintaksis basa anyar (contona, "upami anjeun ngetik ieu, anjeun bakal ningali éta ...")

naon lumaku pikeun kuring

Nyepetkeun tutorial (atawa malah sagala rupa video tutorial dina Youtube) ka speed ganda.
Tujuanana henteu pikeun nginget sadayana anu katutupan dina tutorial, tapi pikeun ngartos konsép sareng terang naon kamampuan téknologi. Anjeun tiasa sacara gampil milarian sintaksis engké atanapi marios tutorial nalika anjeun latihan.

Tujuan ngartos, teu apal!

Tong sieun ngantunkeun tutorial anu ayeuna sareng gentos ka anu sanés upami anjeun ngarasa bahanna henteu cocog pikeun gaya diajar anjeun. Kiwari, teu aya kakurangan tutorial pidéo kualitas luhur dina Internét.

Lengkah 3 - Ngawangun Naon waé

Naha anjeun kantos tepang batur anu diajar naek sapédah ku ningali tutorial? Meureun moal! Kaahlian tangtu ngan ukur tiasa dimeunangkeun ku prakték sareng program mangrupikeun salah sahijina.

Saatos nyepetkeun sababaraha tutorial, ayeuna waktosna pikeun anjeun nerapkeun naon anu anjeun pelajari pikeun ngalakukeun naon waé, sareng kuring hartosna naon waé!

Ku nganut pola pikir pikeun ngawangun hiji hal, henteu paduli kumaha sepele, anjeun ngalaksanakeun sababaraha hal:

Hindarkeun masalah paralisis kaputusan: henteu tiasa ngahasilkeun ide anu saé.
Nalika ngawangun produk, anjeun kapaksa nginget-nginget bahan anu diajar tina tutorial. Ieu nguatkeun diajar anjeun!
Anjeun jadi sadar celah dina learning Anjeun. Tutorial moal pernah lengkep sabab ditujukeun pikeun pamula. Sapanjang pangwangunan produk, anjeun ngalaman masalah anu nyababkeun anjeun diajar ngeunaan téknologi dina tingkat anu langkung jero.
Tungtungna, ningkatkeun kapercayaan anjeun. Kapercayaan yén anjeun tiasa milih téknologi sareng suksés ngalaksanakeun éta pisan ngajentrekeun sareng memperkaya.

naon lumaku pikeun kuring

Ngawangun hal trivial. Tong miceunan waktos teuing pikeun ngarencanakeun ideu.
Batesan ide proyék kana téknologi anu anjeun badé diajar sareng anjeun parantos nyaman. Ulah coba pikeun acquire tilu nepi ka opat téknologi anyar dina waktos anu sareng. Eta teu ngomong anjeun teu bisa ngalakukeun eta, tapi teu hal kuring nyarankeun.

Lengkah 4 - Kéngingkeun padamelan

Naha anjeun kantos ngumpulkeun sababaraha minggu atanapi malah sababaraha bulan bahan diajar sateuacan dinten tés? Miraculously, Anjeun kumaha bae ngatur pikeun neuleuman lolobana eta tur salamet ujian. Éta kakuatan tekanan!

Paké tekanan gawé pikeun kaunggulan Anjeun.

Lamun anjeun nyandak pakasaban di programming, anjeun kapaksa nawiskeun fitur unggal minggu. Sanaos anjeun henteu yakin kana téknologi, anjeun moal gaduh pilihan tapi nyandak éta sapanjang jalan.

Tanggung jawab anu dipasihkeun pikeun nyayogikeun tekanan anu séhat pikeun ningkatkeun diajar anjeun sareng ningkatkeun kaahlian program anjeun. Salaku tambahan, anjeun tiasa diajar kaahlian téknis ti kolega anjeun anu sanggup, sering langkung berpengalaman. Salian ti éta, diajar komunikasi ideu anjeun mangrupikeun kaahlian anu penting pisan salaku programer.

Pondokna, mayar kanggo ningkatkeun diajar abdi mangrupikeun tawaran anu teu tiasa ditolak!

naon lumaku pikeun kuring

Pikeun kéngingkeun kauntungan anu disebatkeun di luhur, anjeun kedah milih lingkungan padamelan anu leres. Abdi nyarankeun lingkungan ngamimitian dimana anjeun dipasihan seueur otonomi sareng tanggung jawab.
Ogé, anjeun kedah ngobrol sareng manajer sareng netelakeun ruang lingkup padamelan pikeun mastikeun yén anjeun bakal ngalakukeun hal anu anjeun hoyong diajar.
Pikeun kéngingkeun padamelan, tunjukkeun naon anu anjeun damel (tingali lengkah 3). Nanging, ulah pundung upami anjeun ditolak. Tetep ngawangun sareng nerapkeun!

Kana kaabadian sareng salajengna

Paduli naon kaahlian programming anyar Anjeun hoyong acquire, sanggeus anjeun geus réngsé opat léngkah outlined luhur, Jigana anjeun bakal geus meunang dorongan badag pikeun nyorong learning Anjeun ka tingkat salajengna.

Aya seueur cara anjeun tiasa ningkatkeun pangaweruh anjeun, sapertos maca tulisan blog téknis, ngadatangan ceramah, acara, rapat, sareng nyumbang kana proyék open source. Langit aya watesna!

Kuring miharep anjeun junun nimba hal mangpaat tina artikel ieu. Abdi hoyong mungkas ku emphasizing yén dulur learns béda. Cobaan hal-hal, ékspérimén ku cara diajar anu béda sareng jieun jalur anjeun nyalira. Éta hiji-hijina cara pikeun ngaoptimalkeun sareng ningkatkeun diajar anjeun!

Kursus online pangsaéna

Ieu kanyataan: beuki loba jalma anu diajar online. Kursus-kursus online langkung dipikaresep ku jalma-jalma anu hoyong diajar naon anu diperyogikeun pikeun nerapkeun sareng kéngingkeun artos sareng kasempetan anu langkung saé pikeun akur di pasar padamelan.

Hiji tina lima mahasiswa ngadaptar dina studi pendidikan tinggi jarak jauh, dumasar kana sénsus Pendidikan Tinggi panganyarna anu diterbitkeun ku Anísio Teixeira National Institute for Educational Studies and Research (Inep). Nalika pendidikan tatap muka nunjukkeun jumlah pendaptaran anu paling luhur, pendidikan jarak jauh (DL) ngadaptarkeun luncat panggedéna saprak 2008.

Saméméhna, éta dianggap "sekunder" modus ulikan, ayeuna beuki occupying tempat kahiji dina preferensi masarakat.

Survei ku Asosiasi Brazilian of Higher Education Maintainers (ABMED) ngira-ngira yén dina 2023, ngalakukeun pembelajaran jarak jauh universitas bakal langkung umum tibatan ngalakukeunana sacara pribadi. Dina taun kamari waé, jumlah kutub EAD - nyaéta lembaga anu tiasa nawiskeun kursus online - parantos ningkat ku 133%.

Aya sababaraha faktor anu paningkatan ieu tiasa dikaitkeun. Sareng salah sahijina nyaéta aya sababaraha kaunggulan nyandak kursus online dibandingkeun sareng kursus tatap muka. Sanaos anjeun henteu kantos nyandak kursus ku cara kieu, diajar online tiasa langkung saé tibatan nyandak kursus sacara pribadi kusabab alesan ieu:

1. Jieun jam anjeun sorangan

Kursus online umumna henteu ngabutuhkeun perhatian anjeun dina waktos anu khusus. Ti kursus latihan SMK nepi ka lulus atikan jarak jauh, dahar beurang mindeng lumangsung dina jadwal sorangan.

Upami anjeun hoyong diajar sakedik unggal dinten, henteu kunanaon; upami anjeun resep maén sadinten dina saminggu pikeun ngahaturanan diri anjeun dina cara anu langkung difokuskeun, éta henteu kunanaon ogé. Diajar online sareng diajar dina laju anu cocog sareng anjeun.

2. Diajar online nyaéta diajar dimana waé anjeun hoyong (dipikaresep cicing di bumi dina waktos éta)

Diajar online ogé hartosna diajar dimana waé aya internét. Kursus-kursus jarak jauh ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun ti mana waé kalayan internét ka kelas anjeun.

Kaseueuran kursus online gaduh kelas online "on demand", atanapi hartosna tiasa diaksés iraha waé, tina alat naon waé.

Éta sapertos "kursus 24 jam" sabab anjeun tiasa diajar iraha waé sareng dimana waé anjeun hoyong. Sareng sababaraha malah gaduh aplikasi diajar, anu hartosna nalika anjeun dina telepon anjeun, anjeun tiasa ngaksés ruang kelas.

Sareng sababaraha aplikasi kursus online bahkan ngantepkeun anjeun ngaunduh ceramah pikeun lalajo sanajan teu aya internét-dina beus atanapi pesawat, contona.

3. Ngarobah karir tiasa langkung gancang sareng langkung gampang tibatan anu anjeun pikirkeun

Anjeun teu kedah nyéépkeun taun-taun dina gelar sanés pikeun ngarobih karir, atanapi ngarobih daérah dina karir anjeun.

Aya kursus online jangka pondok anu ditujukeun pikeun jalma anu ngagaduhan niat ieu. Tangtosna, kasesuaian kursus-kursus ieu pikeun prosés parobahan karir anjeun gumantung kana sababaraha faktor, sapertos daérah kagiatan anjeun sareng kaayaan pasar tenaga kerja.

4. Harga tiasa langkung pikaresepeun

Kursus-kursus online gratis umum pisan sareng tiasa janten cara anu saé pikeun nyandak léngkah munggaran anjeun di daérah énggal. Aya seueur kursus online gratis sareng sertipikat ogé, anu langkung narik sabab aya dokumén anu ngabuktikeun kompeténsi anjeun dina ahir pangajaran.

Komo dina kasus universitas jarak jauh, harga kursus online biasana langkung pikaresepeun tibatan kursus tatap muka. Masuk akal: modalitas ieu ngaleungitkeun seueur biaya tetep, sapertos ruang kelas sareng jam guru.

Tapi upami anjeun ngarasa yén henteuna rohangan fisik khusus sareng jadwal anu tetep henteu ngahalangan diajar anjeun, diajar online mangrupikeun cara anu langkung mirah pikeun diajar anu énggal.

5. Anjeun mutuskeun laju ulikan

Dina kursus online, anjeun gaduh kabébasan pikeun langkung difokuskeun kana topik anu anjeun anggap paling relevan pikeun diajar anjeun, sareng ngalangkungan sababaraha anu henteu narik perhatian anjeun.

Upami dina sababaraha waktos dina kursus aya topik anu penting pikeun karir anjeun, anjeun sering gaduh pilihan pikeun ngan ukur ngalaksanakeun tugas minimal anu diperyogikeun, teras nalika aya anu muncul anu cukup relevan pikeun kapentingan anjeun, anjeun tiasa nyobian langkung keras bahkan manggihan tempat séjén pikeun diajar, diajar leuwih jero.

6. Rupa-rupa kursus anu langkung ageung, topik anu langkung panas

Hatur nuhun kana tabungan biaya tetep anu ngamungkinkeun diajar jarak jauh, ngaluncurkeun kursus online langkung gampang tibatan ngaluncurkeun kursus tatap muka. Ku alatan éta, rupa-rupa kursus anu aya dina modalitas ieu langkung ageung.

Sareng kursus online ngagaduhan kauntungan anu penting: dinamikana ngamungkinkeun aranjeunna diénggalan langkung gancang, kalebet topik sareng kontén énggal pikeun ngajaga parobihan dina pasar tenaga kerja.

Kauntungannana ieu nguntungkeun sadaya bidang pangajaran, ti anu paling anyar, sapertos élmu komputer sareng pamasaran digital, dugi ka anu paling tradisional.

7. Dinamika béda

Diajar dina jam biasa, di kelas, padeukeut jeung guru, kalawan tekanan pikeun asimilasi eusi dina jangka waktu nu tangtu lajeng nyandak tés: Sistim pangajaran ieu teu nyambung jeung kabutuhan sarerea.

Diajar online ngagambarkeun dinamika ulikan anu béda. Hal ieu ngamungkinkeun anjeun diajar di bumi, milih topik anu anjeun hoyong diajar (sareng delve kana saloba anu anjeun pikahoyong), sareng ngadamel jadwal anjeun nyalira.

Tapi dinamis ieu teu boga sababaraha kaunggulan tina kursus face-to-face, kayaning deukeutna ka profesor sareng kolega, éta compensates sababaraha cara, kayaning forum sawala jeung resolusi patarosan ngaliwatan obrolan.

Malah ku kaunggulan ieu, éta lumrah pikeun sababaraha sieun diajar online: salian ayana fisik guru jeung disiplin disadiakeun ku aturan jadwal, éta ogé trend ulikan nu urang geus biasa.

Éta patut nempatkeun unggal modalitas dina kasaimbangan, ngenalkeun perusahaan sareng metodologina sacara jero pikeun teras mutuskeun mana anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun sareng waktos profésional anjeun.

8. Guru anjeun pernah imagined anjeun miboga aksés ka

Salah sahiji kasalahan anu paling umum anu masih dilakukeun ku seueur jalma nalika mikir ngeunaan kursus online nyaéta mikir yén profésional anu damel dina modalitas ieu ngagaduhan pendidikan anu langkung handap tibatan anu disewa ku lembaga anu ngajar nganggo metodologi tradisional. Sarta eta mindeng kajadian persis atawa ceuk sabalikna.

Instruktur kursus online jarang nampi eupan balik kirang ti hiji atanapi dua pahareup-hareup.

Kalayan para ahli tingkat luhur sareng terlatih, up-to-date sareng umumna aktip dina pasar tenaga kerja, kualitas pendidikan parantos ningkat pisan sareng ngagaduhan pangakuan pasar.

Salaku tambahan, aranjeunna aya dina pembuangan anjeun sareng anjeun tiasa ngahubungi aranjeunna iraha waé anjeun peryogi.

9. Kasempetan pikeun ngamekarkeun kaahlian séjén

Ngawasaan kaahlian anyar sareng akur mangrupikeun kameunangan di dunya ayeuna. Sareng dina dinten-dinten tingkat persaingan anu luhur pisan, kursus online tiasa nawiskeun gampangna, aplikasi anu luhur.

Teu aya ragu: kaahlian ieu keur kacida hargana di pasar tenaga kerja ku pausahaan jeung kontraktor.

Dina kursus online anjeun tiasa diajar kaahlian anu lembaga atikan tradisional henteu ngajar, sabagian sabab henteu nuturkeun dinamika profésional ayeuna anu kedah terus-terusan ngamutahirkeun diri kalayan naon anu paling ayeuna di pasar sareng perusahaan anu kedah terus-terusan innovasi.

Ieu sababaraha kaahlian penting anu anjeun tiasa kembangkeun ku kursus online:

* otonomi;
* komunikasi
* kamampuhan pikeun ngajawab masalah
* Kamampuh hubungan
* kamampuan pikeun ngatur téknologi
* kumaha carana nungkulan kasusah;
* kamampuan pikeun adaptasi kana téknologi anyar sareng ngagunakeun téknologi pikeun kauntungan, diantarana.

10. Ngahontal kamajuan karir

Tetep tetep dina peran anu sami di perusahaan éta goréng, komo deui upami anjeun parantos ngalaksanakeun kagiatan anu sami mangtaun-taun. Idéal nyaéta pikeun salawasna maju, khususna dina korporasi anu masihan anjeun kasempetan.

Ku alatan éta, beuki anjeun mumpuni sarta geura-giru nyokot posisi luhur anjeun, nu leuwih gede kasempetan pikeun ngahontal tujuan misalna.

Dina hal ieu, anjeun hiji pagawe anu salawasna diropéa, nyokot kursus relevan pikeun wewengkon sarta salawasna boga solusi alus pikeun masalah, sajam pasti bakal nangtung kaluar.

Idena nyaéta mikirkeun sakumpulan faktor anu ageung, damel sareng, kana waktosna, ngarepkeun pahala.

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja