Pangalusna PS Plus DELUXE jeung kaulinan tambahan

Echo Dot Smart Speaker

Ladenan langganan PlayStation Plus dirumuskeun deui dina Juni 2022. Pamaké ayeuna tiasa milih antara tilu rencana anu béda, dua anu paling mahal, Deluxe sareng Extra, gaduh katalog kaulinan sareng kaulinan ekslusif ti perusahaan mitra, salian sababaraha PS1 retro, PS2 sareng judul PSP.

Upami anjeun mutuskeun pikeun ngalanggan, éta TechnoBreak dipisahkeun kaulinan pangalusna tina PS Plus DELUXE jeung katalog tambahan. Kusabab daptarna ageung, kami ngan ukur daptar 15 anu paling luhur. Perhatoskeun ogé yén sapertos Game Pass, sababaraha judul tiasa kaluar tina katalog saatos sababaraha waktos.

15. Nepi ka Subuh

Diideuan ku pilem horor klise, nepi ka surup panonpoe narima lulucon jeung nawarkeun salah sahiji kaulinan pangalusna genre nu. Dina carita, sapuluh pamuda nyéépkeun sabtu minggu di kabin, tapi saatos guyonan anu goréng, dua sadulur kembar murag tina gawir sareng maot. Mangtaun-taun saterusna, maranéhna balik deui ka tempat, haunted ku apparitions jeung kajadian aneh. Di dieu, pamaén kudu nyieun sagala rupa kaputusan, pencét tombol katuhu, komo teu mindahkeun dina urutan tetep karakter hirup.

14. Rawing: Arkham Ksatria

Kaulinan katilu dina franchise nu. Arkham Nyetél pamaén ngajajah Kota Gotham nganggo Batmobile, kendaraan klasik pahlawan. Waktos ieu, ancaman ageung nyaéta Scarecrow, anu badé ngotorkeun kota ku gas hallucinogenic. Ku alatan éta, sakabéh populasi evacuates tempat, ngan nyésakeun Batman, pulisi, jeung loba musuh.

13. Naruto Shippuden: The Ultimate Ninja Storm 4

Perhatian otaku! Bab pamungkas tina saga. tormenta en Naruto aya dina katalog Dina modeu carita, pamaén relive arc Perang Shinobi Kaopat ti sagala sisi konflik malah maén salaku karakter kawas Madara Uchiha jeung Kabuto Yakushi, contona. Satia nuturkeun carita manga jeung anime, kaulinan ditungtungan make Naruto jeung Sasuke babarengan di Lebak Ahir.Dina mode perangna, game ieu nampilkeun cast pangbadagna karakter diputer, jeung sadaya ninjas nu geus mucunghul di franchise. .

12. Paréntah

Dina kaulinan aksi-petualangan ieu, anjeun nyandak peran Jesse Faden. Nalika anjeunna sumping ka Departemen Kontrol Federal pikeun milarian jawaban ngeunaan ngaleungit lanceukna, anjeunna mendakan yén kakuatan gaib parantos ngarebut tempat éta ... sareng yén anjeunna parantos janten direktur jabatan! Kaulinan museurkeun kana kakuatan shooting sareng telekinesis, sareng caritana rumit sareng berlapis: kanyataanna, pertandingan lumangsung di jagat raya anu sami sareng Alan Wakekreasi sejen ti studio sarua.

11. Assassin urang Syahadat: Valhalla

Katalog kaulinan Ubisoft kalebet kana langganan PS Plus anjeun. Salah sahiji kaulinan ieu téh Syahadat Assassin: Valhalla, Nu nyaritakeun saga Eivor, hiji Viking anu mingpin hiji suku pikeun narajang jeung nalukkeun kuloneun Inggris. Salaku kaulinan peran-maén alus, pamaén kudu ngabentuk alliances pulitik, ngawangun padumukan jeung nyieun kaputusan penting ngaliwatan dialog, nu langsung mangaruhan dunya jeung carita kaulinan.

10. Marvel's Spider-Man (sareng Spider-Man: Miles Morales)

Lingkungan ramah aya dina PS Plus. Di dieu, patandingan lumangsung sababaraha taun saatos Mamang Ben maot sareng gaduh Peter Parker anu langkung dewasa. Kaulinan ieu ngagaduhan carita anu pikaresepeun, midangkeun anu lancar, sareng penjahat anu ikonik, sapertos Mister Negative énggal, anu ngalungkeun kahirupan Spidey kana huru-hara. Lanjutanna, Marvel urang lancah-Man: Miles Moralesnembongkeun Miles nyobian ngadalikeun kakuatan-Na kalayan bantuan Peter, bari kaayaan dramas normal tina sagala rumaja.

9. Jiwa Sétan

Ieu remake tina kaulinan 2009 dirilis pikeun PS3, judul kahiji dina runtuyan FromSoftware. jiwa. Anjeun ngajalajah karajaan Boletaria, anu baheulana tanah makmur tapi ayeuna janten mumusuhan sareng teu tiasa dicicingan ku halimun poék anu diciptakeun ku Raja Allant. Sapertos kaulinan "jiwa", ngarepkeun tempur anu nangtang pisan.

8. Ghost of Tsushima: Diréktur Cut

Hantu Tsushima Éta mangrupikeun salah sahiji kaulinan PS4 pangsaéna. Ngeusi setelan warni tur riches alam, kaulinan lumangsung dina jaman feodal Jepang sarta boga inspirasi kuat ti bioskop Akira Kurosawa urang. Carita nuturkeun Jin Sakai, samurai panungtungan anu kudu ngabebaskeun wewengkon Tsushima ti penjajah Mongol. Sanajan kitu, eta bakal diperlukeun pikeun ngabentuk alliances dina kalangkang, sarta sababaraha di antarana bisa jadi ngalawan kode etik samurai.

7. Marvel wali tina Galaxy

Taya sahijieun ekspektasi teuing ti wali game Galaxy sanggeus gagalna marvel avengers. Sanajan kitu, éta kejutan pikaresepeun! Pamuter nyandak peran Peter Quill, Star-Lord, sareng ogé tiasa ngirim paréntah ka kelompok anu sanés, nyaéta Rocky, Groot, Gamora, sareng Drax. Dina carita, maranéhanana kudu mayar denda ka Nova Corps, tapi manggihan yén maranéhanana kabéh keur brainwashed ku gereja. Sebutan husus pantes humor alus tina dialog.

6. Balik deui

Hidangan lengkep pikeun anu resep aksi, uih deui nyampur gelut pélor naraka (naraka pélor, dina tarjamahan gratis) kalayan mékanika sapertos rogue, dimana tingkatan didamel sacara prosedural. Dina carita, hiji astronot ngaranna Selene kacilakaan lemahna dina planét misterius sarta ends up manggihan mayit dirina sorangan jeung rekaman audio, nepi ka manehna nyadar yén manéhna téh, kanyataanna, trapped dina loop waktu. Nyaéta, upami anjeun maot, anjeun balik deui ka awal patandingan, ngan ukur sababaraha barang penting.

5. Dewa Perang

Kratos sok janten dewa haus getih sareng pangperangan, tapi dina Allah perang, 2018, anjeunna ngan hayang jadi bapana alus, tur éta henteu tugas gampang. Saatos pupusna pamajikanana, anjeunna sareng putrana, Atreus, angkat ka puncak gunung anu paling luhur pikeun tuang lebuna kana angin. Sanajan kitu, aranjeunna papanggih monster jeung dewa sejenna tina mitologi Norse sapanjang jalan.

4. Cakrawala Nol Fajar

Ngan kaulinan munggaran dina séri. cakrawala Éta aya dina katalog PS Plus. Éta RPG aksi-petualangan anu lumangsung di dunya anu didominasi ku mesin anu ngamusuhan manusa. Sanajan kitu loba téhnologi leupas, populasi balik ka hirup di suku, pinuh ku taboos na conservatism. Di tengah-tengah huru-hara nyaéta Aloy, budak awéwé anu diasingkeun kusabab teu gaduh indung, tapi anu tungtungna ngajalajah dunya sareng ngabongkar misteri bumi ieu.

3. Diréktur cut of Death Stranding

hese dihartikeunana maot terdampar: sababaraha bakal cinta eta, sarta sababaraha bakal hate eta. Kaulinan mangrupikeun simulator leumpang, dimana protagonis, Sam Bridges, kedah ngirim kiriman di Amérika Serikat anu musnah, anu pendudukna hirup terasing di bunker. Dina carita, hujan nyepetkeun waktos sadaya anu némpél (sahingga umurna ogé). Saolah-olah éta teu cukup, mahluk halimunan roam taneuh, sarta aranjeunna ngan bisa ditandaan ku parabot katuhu: orok di jero incubator.

2. Darah

Dimekarkeun ku FromSoftware (panyipta anu sami tina Elden Ring nyaéta ti jiwa poék), getihan nyaéta kaulinan anu hésé pisan, tapi éta langkung ti éta: éta mangrupikeun kaulinan anu poék sareng pikasieuneun kalayan inspirasi Lovecraftian anu kuat. Pamaén ngawasaan Hunter di kota kuno Yharnam, hiji tempat dikawasaan ku kasakit aneh nu geus plagued populasi lokal jeung maot na madness.

1. Red Dead panebusan 2

Salah sahiji kaulinan anu paling luar biasa tina generasi terakhir, panebusan maot beureum 2 Éta mangrupikeun perjalanan ka Wild West, kalayan dunya terbuka anu ageung, visual anu endah sareng pencarian kreatif. Anjeun ngadalikeun Arthur Morgan, anggota geng Walanda Van der Linde urang, sarta kudu mulangkeun pamor grup urang bari kaayaan intrik internal tur otoritas lokal sanggeus perampokan a mana salah. Carita lumangsung saméméh kajadian kaulinan kahiji, dirilis dina PS3, jadi Anjeun teu kudu maén game kahiji pikeun usaha kana kadua.

Daptar sadaya kaulinan dina katalog sayogi dina halaman wéb resmi Sony Ieuh.

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja