Naha poto Instagram henteu disimpen ka Galeri?

Echo Dot Smart Speaker

Instagram mangrupikeun salah sahiji aplikasi média sosial anu pang populerna di dunya, kalayan pangguna ngabagi poto, pidéo, sareng carita dina platform pikeun tujuan komérsial, hiburan, sareng sosialisasi massa. Mangtaun-taun, éta parantos janten pusat budaya anu tempatna seueur jalma anu boga pangaruh.

Aya sababaraha usaha anu ngahasilkeun pertumbuhan anu ageung ngalangkungan pamiarsa Instagram onlinena nyalira. Pikeun sababaraha kasus pamakean, jalma-jalma di Instagram sering ngaraos peryogi nyimpen poto-potona tina platform ka smartphonena, sareng aya cara anu gampang pikeun ngalakukeunana.

Anjeun tiasa nyimpen poto anu dibagikeun ka profil Instagram anjeun dina smartphone anjeun ku sababaraha léngkah anu saderhana. Poto tiasa disimpen dina Galeri telepon sareng tiasa diakses iraha waé, sanaos tanpa sambungan internét.

Nanging, éta sanés waé anu tiasa dianggo, janten sering pisan ningali sababaraha jalma naroskeun dina forum kumaha aranjeunna tiasa ngabéréskeun kasalahan nalika nyimpen poto Instagram na.

Poto Instagram kuring henteu disimpen dina Galeri

Pikeun nyimpen poto profil Instagram anjeun ka telepon anjeun, pastikeun anjeun parantos ngaunduh aplikasi, lebet, sareng gaduh sambungan internét anu tiasa dianggo.

Dina tab profil anjeun, anjeun tiasa ningali sadaya poto anu anjeun bagikeun salami sababaraha taun anu anjeun bagikeun dina Instagram. Pamaké tiasa kalayan gampang nyimpen potona deui ka Galeri teleponna ku nuturkeun léngkah-léngkah anu disebatkeun di handap ieu:

  • Lebetkeun profil anjeun sareng pencét tilu garis horizontal di pojok katuhu luhur.
  • Ti dinya, ketok dina "Setélan" pilihan di handap menu nu.
  • Salajengna, klik dina pilihan "Akun".
  • Pilih "Pos Asli" (pikeun pangguna Android) atanapi pilih "Poto Asli" (pikeun pangguna iPhone).
  • Dina pilihan ieu, klik saklar pikeun "Simpen Poto anu Dipasang" sareng aktipkeun. Pamaké iPhone kedah ngaktipkeun pilihan "Simpen Poto Asli".

Kacindekan dina kasalahan nyimpen poto dina mobile

Kalayan pilihan ieu diaktipkeun, sadaya poto anu anjeun pasang dina Instagram ogé bakal disimpen dina Galeri (perpustakaan) telepon.

Galeri anjeun kedah nampilkeun albeum anu misah anu namina Instagram Photos. Perusahaan nyatakeun yén jalma anu nganggo Instagram dina Android tiasa ningali tunda dina poto anu muncul dina albeum poto Instagram teleponna.

tags:

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja