Naon GPT Chat? Tingali kumaha ngobrol sareng chatbot 'nyaho sadayana' | Internét

ChatGPT mangrupikeun chatbot anu ngagunakeun kecerdasan buatan (AI) pikeun ngobrol sareng pangguna. Dimekarkeun ku ngamimitian OpenAI, ogé tanggung jawab Dall-E, robot tiasa dianggo sapertos Alexa, ngan ukur dina téks: pangguna naroskeun patarosan atanapi ngaluarkeun paréntah, sareng ChatGPT ngabales dina sababaraha detik. Anjeun tiasa ngobrol ngeunaan rupa-rupa jejer: dina tés tina TechAllsoftware éta bisa ngabejaan guyonan, ngajawab patarosan umum (kayaning "saha éta présidén mimiti Spanyol?"), ngajawab masalah math, sarta malah masihan nasihat cinta. Laju réspon sareng kualitas téks anu pikaresepeun, sareng ngajantenkeun chatbot janten viral dina jaringan sosial.

  • Lensa: kumaha carana nyieun avatar ngagunakeun aplikasi kecerdasan jieunan

Dilatih ku mesin learning, ChatGPT ngagunakeun database vast téks sadia on Internet pikeun nyadiakeun jawaban. Commenting on chatbot nu, programmer Paul Buchheit, salah sahiji panyipta Gmail, ngomong yén kecerdasan jieunan kedah maéhan sistem pilarian Google dina dua taun. Dina tutorial di handap ieu, nu TechAll ngajarkeun, step by step, kumaha ngobrol jeung ChatGPT.

ChatGPT, Open AI chatbot, ngagunakeun intelijen jieunan pikeun ngobrol sareng pangguna — Poto: Gambar Getty

📝 Naha mungkin pikeun nyiptakeun intelijen buatan di bumi? Tempo éta dina forum TechTudo

Lengkah 1. Aksés ChatGPT (https://chat.openai.com/) teras klik "Login" pikeun log in sareng akun Open AI atanapi "Sign Up" pikeun ngadaptar. Dina conto ieu, urang ditinggalkeun ku pilihan kahiji;

Layar pikeun asup atawa ngadaptar dina ChatGPT chatbot — Poto: baranahan / Ana Letícia Loubak

Lengkah 2. Lebetkeun email anjeun sarta neruskeun kalawan "Teruskeun";

Anjeun kedah ngalebetkeun email anu kadaptar pikeun asup ka ChatGPT — Poto: Reproduksi/Ana Letícia Loubak

Lengkah 3. Lajeng asupkeun sandi jeung klik "Teruskeun" deui;

Perlu ngalebetkeun kecap akses pikeun ngarengsekeun login dina chatbot ChatGPT, tina Open AI — Poto: Reproduksi/Ana Letícia Loubak

Lengkah 4. Sakali asup, ChatGPT bakal nembongkeun runtuyan informasi ngeunaan robot jeung pamakéan platform nu. Klik "Salajengna" nepi ka instruksi panungtungan ngaleungit;

Parentah pikeun ngagunakeun ChatGPT — Poto: baranahan / Ana Letícia Loubak

Lengkah 5. Layar utama ChatGPT nembongkeun conto pamakéan chatbot nu, kamampuhan sarta watesan. Aya kotak téks anu aya di handap, sareng ieu dimana anjeun kedah naroskeun patarosan bot. Tulis patarosan atanapi pamundut anjeun teras klik dina panah sakedik, atanapi pencét "Lebetkeun";

Widang pikeun nyelapkeun patarosan anu bakal ditaroskeun ka ChatGPT — Poto: Reproduksi/Ana Letícia Loubak

Lengkah 6. Nempo respon ti ChatGPT. Upami anjeun teu puas, klik "Coba Deui" pikeun kéngingkeun jawaban énggal atanapi naroskeun patarosan anu sanés.

Tombol "Coba deui" disorot dina layar ChatGPT — Poto: Playback/Ana Letícia Loubak

Kalayan inpormasi ti mail poean

Tingali ogé: Kumaha pormat telepon Android atanapi iPhone (ios).

Kumaha pormat telepon sélulér? Lalajo tutorial pikeun iPhone sareng Android

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja