Naon Behance sareng kumaha jalanna?

Platform Adobe diluncurkeun dina 2015, Behance jalan salaku rohangan sambungan antara profésional kreatif, ngarah bisa papanggih jeung nuturkeun karya seniman lianna, kitu ogé ngamajukeun proyék sorangan. Salajengna, urang ngajelaskeun sacara rinci kumaha alatna dianggo sareng naon éta fitur utama Behance.

Sadia ngaliwatan web, tapi ogé dina aplikasi pikeun ios sarta Android, Behance mangrupakeun platform bébas tina Adobe, anu tujuanana pikeun nyambungkeun professional di wewengkon kreatif, kayaning désainer (grafik, produk, kaulinan, animasi, jsb.). ).

Ku nyieun profil dina layanan, pamaké bisa nyieun portopolio publik karya maranéhanana, ku kituna pamaké séjén tina jasa bisa nempo, resep, sarta mairan kana proyék maranéhanana.

Sabalikna, anjeun ogé tiasa nuturkeun propil profésional anu anjeun kagumi, milarian proyék-proyék dina widang ciptaan anu tangtu, pendak sareng seniman sareng damel ngaliwatan kurator harian platform, sareng milarian kasempetan padamelan anu diémbarkeun dina Behance sorangan.

Naon Behance sareng kumaha jalanna?

Behance Interface jeung Fitur

Sanajan antarbeungeut Behance béda dina sababaraha cara nalika ngaksés platform ngaliwatan browser atawa aplikasi, fungsi dasarna sarua dina kadua alat eta, iwal ti tab "Careers", nu ngan sadia ngaliwatan Wéb.

Kana ngasupkeun platform nu, pamaké geus boga aksés ka feed jeung proyék kreatif nu maranéhna nuturkeun atawa anu dianjurkeun ku jasa, gumantung kana jejer dipikaresep maranéhanana. Salaku tambahan, dina tab ieu anjeun ogé tiasa ningali tulisan anu dilakukeun ku pangguna anu gaduh proyék anu terus-terusan sareng damel salaku Carita Instagram, ngan sayogi 24 jam.

Dina ménu (lokasina di luhur halaman wéb sareng dina bar handap aplikasi), pangguna tiasa milarian, nyaring hasil ku gambar, proyék, jalma, panel semantik sareng galeri, ogé spésifikasi anu langkung ketat. Sareng, ogé dina ménu, anjeun gaduh aksés kana panel kalayan siaran langsung, setélan profil anjeun, bewara sareng daérah dimana anjeun tiasa ngabagi karya anjeun nyalira, ngawangun portopolio anjeun.

Tungtungna, tab Karir (sayogi dina browser wungkul) janten rohangan pikeun perusahaan masangkeun lowongan padamelan anu aya hubunganana sareng kreasi, naha pikeun posisi full-time, freelance, atanapi magang. Nalika anjeun mendakan lowongan anu cocog sareng profil anjeun sareng cocog sareng anu dipikahoyong ku pangguna, anjeun tiasa ngalamar posisi langsung ngalangkungan platform.

Kaunggulan profésional ngagunakeun Behance

1. Manggihan inspirasi jeung leuwih jéntré ngeunaan widang kreatif

Behance tiasa janten sumber inspirasi pikeun karya anjeun. Platformna ngamungkinkeun anjeun milih widang kreatif anu anjeun hoyong tuturkeun, pikeun nampi ideu sareng rujukan sapopoé anu ngabantosan ngarangsang kreasi anjeun. Salaku tambahan, anjeun tiasa nyiptakeun polder rujukan (disebut panel semantik), dimana anjeun tiasa ngakelompokkeun gambar dina topik anu tangtu.

Titik anu pikaresepeun dina platform éta nyaéta konséntrasi seueur kontén gratis anu ngabantosan dina kamekaran profésional para panggunana, dina silih tukeur diajar. Adobe sorangan malah ngamajukeun kahirupan dina aplikasina, ngajarkeun cara ngagunakeun sababaraha alatna sareng, sababaraha kali, nyangking profésional anu dilatih pikeun ngobrol ngeunaan topik anu aya hubunganana sareng daérah kreatif.

2. Jieun portopolio sarta promosikeun karya anjeun

Saha waé anu damel sacara kreatif terang kumaha pentingna gaduh portopolio anu teratur sareng éstétis pikeun nunjukkeun proyék anjeun.

Dina Behance, pangguna tiasa ngahijikeun kartu bisnis ieu ngalangkungan gambar, pidéo, téks, audio, sareng eusi NFT. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngalebetkeun tautan, ngimpor file Lightroom, sareng milih gaya pikeun unggal proyék anu diterbitkeun dina platform, napelkeun nami, unggah kulit, nambihan tag, sareng ngagolongkeun kana widang anu tangtu.

3. Earn duit langsung ngaliwatan platform nu

Sanaos janten platform gratis, Behance ngamungkinkeun para senimanna kabébasan pikeun nyiptakeun kontén premium, ngan ukur sayogi pikeun palanggan. Ku cara kieu, pangguna tiasa ngadukung karya seniman anu anjeunna kagumi ku ngalanggan profilna sareng ngaksés hadiah ekslusif anu dilakukeun ku profésional.

Fee langganan bulanan jeung diatur ku artis sorangan, jeung eusi premium nu dimaksud bisa rupa-rupa ti proyék husus, mun siaran live, tutorials kreasi sarta aksés ka file sumber.

4. Manggihan nawaran pakasaban

Sakumaha anu parantos disebatkeun di dieu, jalma anu milari kasempetan profésional bakal mendakan dina Behance rohangan khusus khusus pikeun nawaran padamelan di daérah ciptaan. Perusahaan anu ngagaduhan profil dina platform tiasa ngiklankeun posisi kosongna dina tab "Karir" - kalayan spésifikasi ngeunaan kasempetan anu ditaroskeun - sareng profésional anu resep kana padamelan tiasa nerapkeun langsung ngalangkungan jasa éta.

Salaku tambahan, pangguna tiasa nyaring lowongan ku jinis padamelan anu dipilari, lokasi padamelan, lapangan ciptaan, bahkan kecap konci.

tags:

Natalia
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja