Noticias

Kamajuan téknologi di pasar ngajantenkeun sadaya mata pangeusina ningali inovasi anyar ieu. Jalma-jalma beuki sadar kana révolusi anu nyiptakeun téknologi anyar sareng digitalisasi.

Éta langkung kabutuhan tibatan minat normal dina téknologi pangénggalna. Naha éta jalma anu mikir ngeunaan ngamimitian atanapi investor bisnis normal anu milarian panghasilan alternatif ngaliwatan perdagangan, sadayana kedah sadar kumaha pasar sapertos téknologi anyar ieu.

Top 10 Website Tech News

Taun-taun ayeuna ogé parantos ngajarkeun peradaban manusa pentingna téknologi tina tahap operasi anu alit dugi ka tahap operasi anu kompleks.

Sareng ku téknologi anu ngarobih unggal kuartal, unggal taun janten kabutuhan pikeun pariksa beja panganyarna ngeunaan parobihan ieu.

Platform média sosial sapertos Instagram sareng Facebook ogé janten tempat anu saé pikeun ningali tren pangénggalna, sabab platform ieu henteu aya 10 taun ka pengker, tapi ayeuna aranjeunna mangrupikeun bagian anu penting dina kahirupan urang.

Numutkeun laporan, 79% pangguna internét maca blog sacara acak. Kalayan blog ieu ngeunaan taktik pamasaran digital anu kedah diturutan sareng seueur aplikasi téknologi anyar anu sanés dina sababaraha séktor, pangguna tiasa dibantosan ngartos masa depan téknologi.

Top 10 daptar situs warta téknologi

Ieu sababaraha platform blog anu paling luhur anu kedah diturutan pikeun tetep diropéa sareng inovasi sareng pamekaran panganyarna dina dunya téknologi:

Wired.com

Blog téknologi ieu diadegkeun dina taun 1993 ku pangadegna, Louis Rossetto sareng Jane Metcalfe, anu museurkeun utamina kana kumaha téknologi anyar munculna ieu mangaruhan budaya, ékonomi, sareng politik. Éta rutin nawiskeun inpormasi anu jero ngeunaan tren ayeuna sareng anu bakal datang.

TechCrunch.com

ramatloka Amérika ieu diadegkeun dina 2005 ku Michael Arrington sarta engké dijual ka AOL dina $ 25 juta deal. Éta mangrupikeun salah sahiji situs réngking luhur salami sababaraha taun dina liputan daérah téknologi. Tulisanna gaduh survey investor mingguan, analisa pasar swasta sapopoé, pengumpulan dana sareng wawancara pertumbuhan, sareng tip pikeun ngawangun tim di lingkungan pasar ayeuna.

TheNextWeb.com

The Next Web mangrupikeun blog anu paling penting dina Internét, nyayogikeun inpormasi téknologi sapopoé pikeun pangguna Internét. Biasana nyertakeun pituduh sareng topik anu aya hubunganana sareng bisnis, budaya, sareng téknologi. Ogé, pasang tulisan anu mangpaat ngeunaan gadget anu bakal datang. Disarankeun maca sareng nganjang halaman wéb ieu pikeun diajar ngeunaan gadget panganyarna. Hal anu pikaresepeun nyaéta nampi tujuh juta kunjungan per bulan sareng langkung ti sapuluh juta tampilan halaman per bulan.

digitaltrends.com

Tren Digital mangrupikeun salah sahiji hub panggedéna pikeun téknologi anu pikaresepeun, gadget kaulinan sareng pituduh gaya hirup. Éta ogé nyertakeun pituduh anu aya hubunganana sareng musik, mobil, sareng fotografi, jsb.; sarta kadangkala ogé nulis ngeunaan warta Apple.

TechRadar.com

Éta mangrupikeun halaman wéb gadget sareng téknologi anu paling populér di internét. Ogé, éta nyayogikeun pituduh anu mangpaat anu aya hubunganana sareng tablet, laptop, sélulér, jsb. Kitu ogé, éta nganilai rupa-rupa jinis smartphone, alat sélulér sareng tablet. Anu pangsaéna nyaéta upami anjeun pencinta Android maka halaman wéb ieu ogé nyebarkeun warta sareng pituduh anu aya hubunganana sareng Android dina halaman wéb.

Technorati.com

Technorati mangrupikeun situs wéb téknologi anu paling kapaké sareng populér di dunya internét, ngabantosan blogger sareng pamilik blog téknologi pikeun nampi langkung seueur tampilan dina halaman wébna sareng nyayogikeun seueur pituduh téknologi sareng warta anu berkualitas. . Salian ti ieu, éta ogé nyertakeun pituduh anu aya hubunganana sareng Android, Apple, gadget, sareng seueur deui.

Bisnis

Business Insider berorientasi kana sektor bisnis, parantos ngahontal pertumbuhan anu ngabingungkeun dina ngan sababaraha taun, hatur nuhun kana eusi warta kualitas luhur dina média, perbankan sareng kauangan, téknologi sareng séktor bisnis anu sanés. Situs nangtung unggulan, Silicon Alley Insider, diluncurkeun dina 19 Juli 2007, dipimpin ku pangadeg DoubleClick Dwight Merriman sareng Kevin Ryan sareng tilas analis Wall Street Henry Blodget.

macrumors.com

MacRumors.com mangrupikeun halaman wéb anu difokuskeun kana warta sareng rumor ngeunaan Apple. MacRumors metot panongton lega konsumén jeung professional kabetot dina téknologi panganyarna jeung produk. Situs ogé ngagaduhan komunitas aktip anu fokus kana kaputusan mésér sareng aspék téknis tina platform iPhone, iPod, sareng Macintosh.

venturebeat.com

VentureBeat mangrupakeun outlet média obsessed jeung nutupan téhnologi endah tur pentingna dina kahirupan urang. Tina perusahaan téknologi sareng kaulinan anu paling inovatif (sareng jalma-jalma anu luar biasa di tukangeunana) dugi ka artos anu ngawasa sadayana, aranjeunna dikhususkeun pikeun liputan anu jero ngeunaan revolusi téknologi.

Vox Recode

Platform anu diadegkeun ku Kara Swisher di 2014 sareng ayeuna dipiboga ku VOX Media gaduh fokus khusus pikeun perusahaan Silicon Valley. Blog sareng artikel tina médium ieu dijaga kalayan pertimbangan sababaraha wartawan sareng kapribadian ti média anu paling penting di pasar. Platform ieu bakal ngamungkinkeun anjeun terang masa depan téknologi sareng kumaha éta mekar.

Mashable.com

Diadegkeun ku Pete Cashmoreg di 2005, platform ieu dikenal pikeun platform hiburan global sareng platform multimedia. Éta mangrupikeun eusi digital sareng situs hiburan pikeun pamiarsa global anu berpengaruh. Ngawartosan pemirsa ngeunaan tren téknologi dina pilem, hiburan, sareng industri sanés.

cnet.com

Situs wéb ieu, diadegkeun ku Halsey Minor sareng Shelby Bonnie dina taun 1994, nuturkeun sadaya parobihan dina téknologi konsumen. Anjeunna ngajelaskeun ka pemirsa kumaha kahirupan tiasa disederhanakeun ku téknologi anyar ieu. Éta ogé nyayogikeun inpormasi ngeunaan alat sareng téknologi anu tiasa dipésér.

TheVerge.com

Diadegkeun ku Joshua Topolsky, Jim Bankoff sareng Marty Moe di 2011 pikeun langkung difokuskeun kumaha téknologi tiasa ngarobih kahirupan jalma biasa sareng naon anu bakal dipiharep tina éta. Situs ieu ogé dipiboga ku VOX Media, anu nyebarkeun pituduh, podcast, sareng laporan. Aranjeunna nawiskeun sudut pandang pribadi numutkeun pilihan pamirsa.

gizmodo.com

ramatloka ieu, diadegkeun ku Pete Rojas di 2001, nawarkeun tutorials on gadget anyar jeung téhnologi sangkan pemirsa na leuwih informed tur sadar. Anjeunna mangrupikeun bagian tina Gawker Media Network, anu nawiskeun pendapat ngeunaan desain, téknologi, politik sareng élmu.

Engadget.com

Keajaiban sejen tina Pete Rojas nu diadegkeun dina 2004, dimimitian lalampahan na salaku organisasi warta. Platform ngandung pendapat ngeunaan pilem, kaulinan, jsb. Éta ogé fokus kana hardware, téhnologi NASA, sarta gadget tech anyar pikeun ngajaga pamaké maranéhanana leuwih informed.

GigaOm.com

Situs ieu ngagaduhan basis pangguna langkung ti 6,7 juta sémah bulanan sareng diadegkeun ku Om Malik di 2006. Platform ieu museurkeun kana kumaha téknologi sareng inovasi panganyarna ngabentuk deui abad ka-XNUMX. Anjeunna gaduh visi anu lega ngeunaan IoT, jasa awan, jsb.

kacindekan

Éta janten tangtangan pikeun tetep ayeuna sareng milarian kontén anu pas kalayan parobahan téknologi sapopoé ieu.

Kalayan blog ngalakukeun panalungtikan anu leres sareng konsistén ngiringan téknologi ieu, pangguna tiasa ngahémat waktos sareng artos. Daptar blog téknologi di luhur gaduh sadayana, ti téknologi anyar munculna kana transformasi anu lami.

Nanging, daptarna henteu ditungtungan di dieu, sabab situs wéb énggal kalayan cara anyar pikeun ngadeukeutan pamiarsa sering muncul. Tetep panon on spasi ieu pikeun leuwih jéntré ngeunaan blog warta tech séjén nalika aranjeunna muncul.

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja