Tawaran

Spanyol, diantara nagara-nagara ageung sareng ékonomi Éropa, mangrupikeun séktor ukuran panggung, dikembangkeun sajaba ti pangleyur dina ahir pameseran. Didominasi ku perusahaan e-commerce utama Amérika, dagang Spanyol tiasa bersaing sareng sababaraha perusahaan asing sajaba ti pendirian lokal anu didirikeun salian ti karakter dagang online murni anu ngatur ngajaga diri.

Sudut pandang Spanyol ngeunaan Internet, sajaba ti dagang online, boga puluhan juta pembeli, sanajan jauh leuwih bener lokasina di rentang tengah pasar dina hubungan jeung nagara jsb nurutkeun Amérika Serikat atawa malah pamingpin Éropa kayaning. Britania Raya ogé Jerman. Kalawan 42 juta pamaké Internet, populasi éléktronik Spanyol teuing alus sarta kami malah manggihan diri biasa dagang online ogé tranquility na. Urang Spanyol condong ngagunakeun PC dina cara sapertos alat sélulér pikeun ngaksés Internét ogé mésér online rupa-rupa sumber salian ti produk.

Toko éléktronik pangsaéna di Spanyol

Kusabab sektor Spanyol maju pisan, kalayan penetrasi anu luhur sareng solvency anu saé, persaingan cukup sengit. Aliexpress, anu parantos nyiptakeun kauntungan berkat ukuran séktor kulawargana sareng pamekaran awalna, ogé parantos ngontrol sacara signifikan séktor perdagangan online Spanyol. Sareng sagala rupa perusahaan asing, ti Amérika, Cina, Jerman sareng Perancis, ogé parantos ngarebut seueur sésa-sésa pasar dagang online.

Sanajan kitu, hiji pangecér toko awak spesialis, El Estilo Ingles, geus junun nangkep chunk alus tina dunya internét. komo pangecér éléktronik semi-spésialisasi online Spanyol sejen, komponén PC, nu sells utamana online tapi kalawan 2 toko fisik, éta ogé bisa nangkep bagian tina dunya internét berkat fokus na dina item konci: éléktronika ogé bahan pc .

Spanyol

Fnac asalna hartina ranté toko Perancis anu ngajual model budaya ogé éléktronika, kayaning audio, buku, CD, software, komo hardware komputer, DVD, televisi, komo kaulinan vidéo. Saatos ngalegaan ka Spanyol, Portugal, Bélgia, Brazil ogé Swiss, Fnac ogé parantos nyiptakeun padamelan na sacara online ngalangkungan pendirian dagang online.

Komponén PC

Komponén PC tiasa janten pangecér online khusus dina éléktronika konsumen, ngenalkeun komputer, laptop, tablet, smartphone, konsol kaulinan pikeun konsol kaulinan vidéo sareng elemen éléktronik dina bentuk périferal, jaringan, kabel, sapertos modél éléktronik anu alami. Kalayan dua toko khusus di ibukota Spanyol sareng Murcia, PC Components dianggo utamina ngalangkungan toko onlinena, sajaba ti pengiriman ka sadaya Spanyol.

Carrefour Spanyol

Di antara pangecér panggedéna di dunya bahkan diantara perusahaan Perancis utama, Carrefour ngoperasikeun hypermarket sareng toko genah anu ngajual rupa-rupa modél, tina bahan kadaharan sajaba ti tuangeun seger, rumah tangga ogé produk kabersihan kalebet pakean. , hiburan, média sareng éléktronika. Saatos ngalegaan ka sakuliah Éropah, kalebet Spanyol, Amérika Kidul sareng Asia, Carrefour ogé ngalaksanakeun bisnis online ngalangkungan platform dagang online na.

MediaMarkt Spanyol

MediaMarkt mangrupikeun ranté toko multinasional Jerman anu ahli dina mindahkeun éléktronika ingest ka handap. Diadegkeun dina 1979, MediaMarkt parantos ngalegaan ka sababaraha nagara Éropa, kalebet Spanyol, ogé ngalangkungan platform onlinena, kalebet janten ranté kadua éléktronika konsumen di dunya, saatos Amérika Best Buy.

Gearbest dina basa Spanyol

Amazon tétéla janten pendirian ritel ogé dunya internét online khusus. Amazon ngamungkinkeun pausahaan jeung individu pikeun ngajual ngaliwatan platform na hiji pilihan éksténsif model nu ngawengku pakean jeung asesoris, handphone jeung model éléktronik, perhiasan, hiasan imah ogé produk olahraga. . Kalayan markasna di Cina sareng khususna Grup Alibaba, Gearbest khususna konsentrasi sajumlah produk ti China bahkan nagara Asia sareng sajabana supados transfer internasionalna, khususna di Spanyol.

ebay Spanyol

Pelopor dagang online, eBay mangrupikeun pasar online Amérika anu ngamungkinkeun jalma-jalma sajaba ti perusahaan nempatkeun langsung ngaliwatan antarmuka lelang online na. Diadegkeun dina taun 1995, eBay parantos ngalegaan ka langkung ti 20 nagara, kalebet Spanyol, ngatur penjualan produk tina mobil panumpang sareng kendaraan kalebet éléktronika sareng bahkan urusan ayeuna, ngalangkungan bumi ogé kebon, olahraga sareng cocooan, komo. model perusahaan jeung industri.

Mahkamah Inggris

El Corte Inglés mangrupikeun ranté toko ageung anu ngajual rupa-rupa pakean ogé barang-barang fashion, barang-barang rumah tangga sareng perabotan di ampir saratus toko khusus ogé ngalangkungan halaman wéb na. Diadegkeun dina 1890, El Estilo Inglés parantos sumebar ka sakuliah Spanyol sareng ka Portugal, janten ranté department store panggedéna di Spanyol.

aliexpress Spanyol

Diadegkeun di AS. Dina 1994, Mercado Libre dimimitian salaku toko buku online nu engké cabang kaluar kana barang kayaning media, éléktronika, pakean, parabot, kadaharan, Toys, komo perhiasan. Ebay mangrupikeun tempat nomer hiji pikeun akuisisi online di Amérika Serikat sareng, saatos ngalegaan ka sababaraha nagara, salah sahiji di antarana Spanyol, éta janten pamimpin dunya anu teu tiasa ditolak dina perdagangan online, sateuacan janten langkung suksés dina ritel kalayan mésér Whole Foods Market, ogé penerbitan, éléktronika, komputasi awan, streaming video ogé kreasi.

apel

Tina iPad ka smartphone, sékrési produk Apple anu nembé dileupaskeun salawasna hartosna diantisipasi pisan. Apple mangrupikeun salah sahiji perusahaan éléktronik anu paling seru di dunya, sareng toko khusus ogé tempat anu saé pikeun pariksa téknologi panganyarna. Naha anjeun nganjang pikeun pembaruan anu tepat pisan atanapi ngan saukur balanja sababaraha headphone, unggal toko gaduh PC para ahli pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun produk anu pas.

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja