Kawijakan Cookies

Luyu sareng pasal 22 UU 34/2002, 11 Juli, ngeunaan jasa masarakat inpormasi sareng perdagangan éléktronik (LSSI), hubunganana sareng Peraturan (EU) 2016/679 Parlemén Éropa sareng Déwan, 27 April. , 2016, Perlindungan Data Umum (RGPD) sareng Hukum Organik 3/2018, tanggal 5 Désémber ngeunaan Perlindungan Data sareng jaminan hak digital (LOPDGDD), Pamilik nyayogikeun Kabijakan pikeun pangguna pikeun ngumpulkeun sareng ngolah cookies dina situs wéb. .

Naon Cookies

Cookie mangrupikeun file anu diunduh ka komputer nalika anjeun ngaksés halaman wéb anu tangtu. Cookies ngamungkinkeun hiji halaman wéb, diantarana, pikeun nyimpen sareng nyandak inpormasi ngeunaan kabiasaan browsing anjeun sareng gumantung kana inpormasi anu dikandungna sareng cara anjeun ngagunakeun komputer, aranjeunna tiasa dianggo pikeun ngaidentipikasi anjeun.

Cookies dipaké dina website

Cookies anu dianggo ku situs wéb https://www.tecnobreak.com digolongkeun di handap:

Numutkeun entitas anu ngatur aranjeunna

Cookies propias: Son aquellas enviadas y gestionadas directamente por el Titular.
Cookies de terceros: Son aquellas que se envían al Usuario desde un dominio ajeno al Titular.

Nurutkeun tujuanana

Cookies técnicas: Son aquellas que permiten a los usuarios registrados navegar a través del sitio Web, del área restringida y a utilizar sus diferentes funciones, como por ejemplo, el sistema de comentarios o el buscador.
Cookies de personalización: Son aquellas que permiten a los usuarios acceder al Servicio con algunas características de carácter general predefinidas en función de una serie de criterios establecidos por el Usuario como, por ejemplo, el idioma o el tipo de navegador a través del cual se conecta a este sitio Web.
Cookies de análisis o medición: Son aquellas que, bien tratadas por el sitio Web o por terceros, permiten cuantificar el número de usuarios y así realizar la medición y análisis estadístico de la utilización que hacen los usuarios del sitio Web. Para ello se analiza la navegación que realizas en este sitio Web con el fin de mejorarlo.
Cookies de publicidad comportamental: Son aquellas que, bien tratadas por el sitio Web o por terceros, almacenan información del comportamiento de los usuarios obtenida a través de la observación continuada de sus hábitos de navegación, lo que permite desarrollar un perfil específico para mostrar publicidad en función del mismo.
Cookies sociales: Son establecidas por las plataformas de redes sociales para permitir a los usuarios compartir contenido con sus amigos y redes.
Cookies de afiliados: Son aquellas que permiten hacer un seguimiento de las visitas procedentes de otras webs, con las que el Titular tiene un contrato de afiliación.

Numutkeun durasi na

Cookies de sesión: Son aquellas diseñadas para recabar y almacenar datos mientras el Usuario accede al sitio Web.
Cookies persistentes: Son aquellas en las que los datos siguen almacenados en el terminal del Usuario y pueden ser accedidos y tratados durante un período definido por el responsable de la cookie.

Daptar cookies dipaké

Situs wéb ieu tiasa masang cookies ieu:

Cookies téknis

wp-settings-{user_id}: Cookie técnica que se usa para mantener la configuración del Usuario en el escritorio de WordPress (/wp-admin). Es persistente y tiene una duración de 1 año.
hasConsent: Cookie técnica que almacena el consentimiento del Usuario. Es persistente y tiene una duración de 1 año.

Analisis atanapi ngukur cookies

_ga: Cookie Analítica que habilita la función de control de visitas únicas. Es persistente y tiene una duración de 2 años.
_gat: Cookie Analítica para limitar el número de solicitudes. Su ámbito es la sesión y tiene una duración de 1 minuto.
_gid: Cookie Analítica para distinguir usuarios. Su ámbito es la sesión y tiene una duración de 24 horas.

Inpormasi Tambahan:

Google Analytics puede instalar otras cookies según el documento Uso de las cookies de Google Analytics en sitios web que puede consultar en este enlace.
Para dejar de recibir publicidad personalizada de Google puede inhabilitar la personalización de anuncios mediante la configuración de anuncios de Google cuyas instrucciones puede consultar en este enlace.

cookies sosial

El sitio Web incluye otras funcionalidades proporcionadas por servicios de terceros y redes sociales para mejorar la experiencia de los visitantes. Puede compartir el contenido en sus redes sociales como Facebook, Twitter, Instagram, Vimeo o YouTube con los botones incluidos a tal efecto o con las herramientas para compartir propias de las redes sociales. Como resultado, estos servicios pueden instalar cookies y utilizarlas para rastrear su actividad online. El Titular no tiene control directo sobre la información recopilada por estas cookies.

Cookies Affiliate

El Titular participa en el Programa de Afiliados de Amazon EU. Amazon y otros anunciantes pueden instalar cookies en su equipo que sirven para obtener información, ofrecerle anuncios, mostrar contenido basado en sus intereses o para hacer un seguimiento de su navegación, guardando la información de afiliado por si realiza una compra en las siguientes 24 horas.

Encontrará más información en:
    Programa de afiliados de Amazon.
    Aviso sobre publicidad basada en los intereses del usuario.

Situs wéb tiasa masang cookies sanés:

wp-hemat-pos
_ga
_gid
wordpress_test_cookie
tk_ai
boga Persetujuan
bogaConsents
wp-setting- *

Ditampa atanapi tampikan pamasangan cookies

Pamilik nembongkeun inpormasi ngeunaan Kabijakan Cookie na dina spanduk cookie anu tiasa diaksés dina sadaya halaman wéb. Spanduk cookie nampilkeun inpormasi penting ngeunaan ngolah data sareng ngamungkinkeun Pamaké ngalaksanakeun tindakan ieu:

Aceptar o rechazar la instalación de cookies, o retirar el consentimiento previamente otorgado.
Cambiar las preferencias de cookies desde la página Personalizar Cookies, a la que puede acceder desde el Aviso de Cookies o desde la página de Personalizar Cookies.
Obtener información adicional en la página de Política de Cookies.

Ngahapus cookies

Anjeun tiasa nampi, meungpeuk atanapi mupus cookies anu dipasang dina komputer anjeun ku ngonpigurasikeun pilihan panyungsi anjeun, tapi émut yén bagian tina situs éta moal jalanna leres atanapi sababaraha fiturna moal sayogi atanapi bakal aya kasalahan.

Dina tautan di handap ieu anjeun bakal mendakan petunjuk pikeun ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun cookies dina panyungsi anu paling umum.

Firefox
Google Chrome
Internet Explorer
Microsoft Edge
Safari

Ngolah Data Pribadi

Pamilik tanggung jawab pikeun ngolah data pribadi pangguna. Anjeun tiasa konsultasi sadaya inpormasi anu aya hubunganana sareng ngolah data pribadi anu dikumpulkeun ku Pamilik dina halaman Kabijakan Privasi.

Contacto

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan Kabijakan Cookies ieu atanapi hoyong masihan koméntar ngeunaan halaman wéb ieu, anjeun tiasa ngirim pesen ka alamat email: contacto@tecnobreak.com
Dina wéb https://www.tecnobreak.com kami nganggo cookies pikeun ngagampangkeun hubungan sémah sareng kontén kami sareng ngamungkinkeun kami pikeun ngumpulkeun statistik ngeunaan sémah anu kami tampi. sistem hukum Ku bagian kadua artikel 2009 tina Information Society Services Hukum, nuturkeun tungtunan ti Badan Spanyol pikeun Protection Data, urang neruskeun nginpokeun ka anjeun dina jéntré ngeunaan pamakéan dijieunna tina ramatloka urang.

Cookies mangrupikeun file leutik anu kacatet dina browser anu dianggo ku unggal anu nganjang ka halaman wéb kami supados server tiasa nginget kunjungan pangguna éta engké nalika aranjeunna ngaksés eusi kami deui.

Inpormasi ieu henteu ngungkabkeun idéntitas anjeun, atanapi data pribadi naon waé, atanapi henteu ngaksés eusi anu disimpen dina PC anjeun, tapi ngamungkinkeun sistem kami pikeun ngaidentipikasi anjeun salaku pangguna khusus anu saacanna nganjang ka halaman wéb, ningali halaman-halaman anu tangtu, jsb. sarta ogé ngidinan Anjeun pikeun nyimpen preferensi pribadi Anjeun tur inpo teknis kayaning kunjungan dijieun atawa kaca husus Anjeun buka.

Tujuan cookies nyaéta pikeun nyayogikeun pangguna aksés anu langkung gancang kana Layanan anu dipilih.

Upami anjeun henteu hoyong cookies disimpen dina panyungsi anjeun atanapi langkung resep nampi inpormasi unggal waktos cookie menta dipasang, anjeun tiasa ngonpigurasikeun pilihan browsing anjeun pikeun ngalakukeunana. Kaseueuran panyungsi ngamungkinkeun ngokolakeun cookies ku 3 cara:

Las cookies son siempre rechazadas;
El navegador pregunta si el usuario desea instalar cada cookie;
Las cookies son siempre aceptadas;

Panyungsi anjeun ogé tiasa kalebet kamampuan pikeun milih sacara rinci cookies anu anjeun hoyong dipasang dina komputer anjeun. Sacara khusus, pangguna biasana tiasa nampi salah sahiji pilihan ieu:

rechazar las cookies de determinados dominios;
rechazar las cookies de terceros;
aceptar cookies como no persistentes (se eliminan cuando el navegador se cierra);
permitir al servidor crear cookies para un dominio diferente.

Pikeun ngidinan, nyaho, meungpeuk atawa mupus cookies dipasang dina komputer Anjeun, Anjeun bisa ngalakukeunana ku ngonpigurasikeun pilihan tina browser dipasang dina komputer Anjeun.

Anjeun tiasa mendakan inpormasi ngeunaan cara ngonpigurasikeun browser anu paling sering dianggo di lokasi ieu:

Internet Explorer: Herramientas -> Opciones de Internet -> Privacidad -> Configuración. Para más información, puede consultar el soporte de Microsoft o la Ayuda del navegador.
Firefox: Herramientas -> Opciones -> Privacidad -> Historial -> Configuración Personalizada. Para más información, puede consultar el soporte de Mozilla o la Ayuda del navegador.
Chrome: Configuración -> Mostrar opciones avanzadas -> Privacidad -> Configuración de contenido. Para más información, puede consultar el soporte de Google o la Ayuda del navegador.
Safari: Preferencias -> Seguridad. Para más información, puede consultar el soporte de Apple o la Ayuda del navegador.

Ngeunaan cookies pihak-katilu, nyaéta, anu aya di luar halaman wéb kami, kami henteu tiasa nanggung jawab kana eusi sareng kabeneran kawijakan privasi anu aranjeunna kalebet, ku kituna inpormasi anu kami tawarkeun sok ngarujuk kana sumberna.

Di handap ieu kami nginpokeun ka anjeun sacara rinci ngeunaan cookies anu tiasa dipasang tina halaman wéb kami. Gumantung kana browsing anjeun, sadayana atanapi ngan sababaraha di antarana tiasa dipasang.
Ngaran Kategori Katerangan Harta Lilana
ga Analisis Dipaké pikeun ngabedakeun pamaké. Pihak katilu 2 taun _gid Analisis Hal ieu dipaké pikeun ngabedakeun pamaké. pihak katilu 24 jam wordpress Fungsionalitas Ieu diaktipkeun nalika login sareng nyimpen detil auténtikasi. milikna 1 taun
wordpress_logged_in_ Functionality Ieu diaktipkeun salila login tur nyimpen rinci auténtikasi. milikna 1 taun
wordpress_test_cookie Fungsionalitas Ieu diaktipkeun salila login sarta nyimpen rinci auténtikasi. milikna 1 taun
wp-settings- Fungsionalitas Dipaké pikeun ngaluyukeun Antarmuka Pamaké. milikna 1 taun
wp-settings-time- Fungsionalitas Dipaké pikeun ngaluyukeun Antarmuka Pamaké. Ahir sési sorangan
catAccCookies Fungsionalitas Ngandung kode pikeun pariksa yen kawijakan cookie geus ditarima. Milik 1 dinten
wp-saving-post Fungsionalitas Dipaké pikeun ngaluyukeun Antarmuka Pamaké. Pihak katilu Urang henteu terang asal muasal cookie
poptin_user_id Fungsionalitas Dipaké pikeun ngaluyukeun Antarmuka Pamaké. Pihak katilu Urang henteu terang asal muasal cookie
viewed_cookie_policy Fungsi Kami henteu terang asal usul cookie Pihak katilu Kami henteu terang asal usul cookie
poptin_old_user Fungsionalitas Dipaké pikeun ngaluyukeun Interface pamaké. Pihak katilu Urang henteu terang asal muasal cookie
poptin_session Fungsionalitas Dipaké pikeun ngaluyukeun Interface pamaké. Pihak katilu Urang henteu terang asal muasal cookie

Kawijakan Cookies ieu tiasa dirobih dumasar kana sarat législatif atanapi pangaturan, atanapi supados nyaluyukeun kawijakan éta kana paréntah anu dikaluarkeun ku Badan Perlindungan Data Spanyol, ku kituna Pamaké disarankan pikeun nganjang ka périodik.

Nalika parobahan signifikan lumangsung dina Kawijakan Cookies ieu, Pamaké bakal dibere beja boh ngaliwatan ramatloka atawa ku email ka pamaké didaptarkeun.

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja