Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Di TecnoBreak Inc., diaksés tina https://www.tecnobreak.com, salah sahiji prioritas utama kami nyaéta privasi sémah urang. Dokumén Kabijakan Privasi ieu ngandung jinis inpormasi anu dikumpulkeun sareng dirékam ku TecnoBreak Inc.. sareng kumaha kami nganggo éta.

Upami anjeun gaduh patarosan tambahan atanapi peryogi inpormasi langkung seueur ngeunaan Kabijakan Privasi kami, punten ulah ragu ngahubungi kami.

Kabijakan privasi ieu ngan lumaku pikeun kagiatan online kami sareng valid pikeun anu datang ka halaman wéb kami ngeunaan inpormasi anu aranjeunna bagikeun sareng / atanapi kumpulkeun dina TecnoBreak Inc. ramatloka. Kabijakan privasi kami diciptakeun kalayan bantosan generator kawijakan privasi TecnoBreak-Tools.

Idin

Kalayan ngagunakeun halaman wéb kami, anjeun nampi Kabijakan Privasi kami sareng satuju kana syaratna.

Inpormasi anu kami kumpulkeun

Inpormasi pribadi anu anjeun dipenta pikeun nyayogikeun, sareng alesan kunaon anjeun dipenta pikeun nyayogikeunana, bakal dijelaskeun ka anjeun nalika kami naroskeun anjeun nyayogikeun inpormasi pribadi anjeun.

Upami anjeun ngahubungi kami langsung, kami tiasa nampi inpormasi tambahan ngeunaan anjeun, sapertos nami anjeun, alamat email, nomer telepon, eusi pesen sareng / atanapi lampiran anu anjeun kirimkeun ka kami, sareng inpormasi anu sanés anu anjeun kirimkeun ka kami.

Nalika anjeun ngadaptarkeun akun, kami tiasa naroskeun inpormasi kontak anjeun, kalebet hal-hal sapertos nami, nami perusahaan, alamat, alamat email, sareng nomer telepon anjeun.

Kumaha kami nganggo inpormasi anjeun

Kami nganggo inpormasi anu kami kumpulkeun ku sababaraha cara, kalebet:

Proporcionar, operar y mantener nuestro sitio web
Mejorar, personalizar y ampliar nuestro sitio web
Comprender y analizar el uso que usted hace de nuestro sitio web
Desarrollar nuevos productos, servicios, características y funcionalidades
Comunicarnos con usted, ya sea directamente o a través de uno de nuestros socios, incluso para el servicio de atención al cliente, para proporcionarle actualizaciones y otra información relacionada con el sitio web, y para fines de marketing y promoción
Enviarle correos electrónicos
Encontrar y prevenir el fraude

file log

TecnoBreak Nyarita nuturkeun prosedur baku pikeun pamakéan file log. Berkas ieu ngarékam pangunjung nalika aranjeunna nganjang ka situs wéb. Sadaya perusahaan hosting ngalakukeun éta sareng éta mangrupikeun bagian tina analisa jasa hosting. Inpormasi anu dikumpulkeun ku file log kalebet alamat Internet Protocol (IP), jinis browser, Internet Service Provider (ISP), tanggal sareng waktos, halaman rujukan/kaluar, sareng kamungkinan jumlah klik. Data ieu henteu dihubungkeun sareng inpormasi anu ngamungkinkeun idéntifikasi pribadi. Tujuan inpormasi nyaéta pikeun nganalisis tren, ngokolakeun situs, ngalacak gerakan pangguna dina halaman wéb, sareng ngumpulkeun inpormasi demografi.

Cookies jeung web beacons

Sapertos halaman wéb anu sanés, TecnoBreak Inc. nganggo "cookies". Cookies ieu dipaké pikeun nyimpen informasi kaasup preferensi nu datang jeung kaca ramatloka nu datang diaksés atawa dilongok. Inpormasi dianggo pikeun ngaoptimalkeun pangalaman pangguna ku cara nyaluyukeun eusi halaman wéb kami dumasar kana jinis browser pangunjung sareng/atawa inpormasi anu sanés.

Google DoubleClick DART cookie

Google mangrupikeun salah sahiji panyadia pihak katilu dina situs urang. Éta ogé ngagunakeun cookies, katelah cookies DART, pikeun ngalayanan iklan ka sémah situs urang dumasar kana kunjungan ka www.website.com sareng situs Internét anu sanés. Nanging, sémah tiasa milih kaluar tina pamakean cookie DART ku ngadatangan Kabijakan Privasi jaringan iklan sareng eusi Google dina URL di handap ieu - https://policies.google.com/technologies/ads

Mitra iklan urang

Sababaraha pangiklan dina situs urang tiasa nganggo cookies sareng beacon wéb. Mitra iklan kami dibéréndélkeun di handap. Masing-masing mitra pariwara urang gaduh Kabijakan Privasi sorangan pikeun kawijakanana ngeunaan data pangguna. Pikeun aksés gampang, kami geus hyperlinked kawijakan privasi maranéhanana di handap.

Google

https://policies.google.com/technologies/ads

Kabijakan Privasi Mitra Iklan

Anjeun tiasa ningali daptar ieu pikeun milarian Kabijakan Privasi unggal mitra iklan TecnoBreak Inc.

server iklan pihak-katilu atawa jaringan ngagunakeun téknologi kayaning cookies, JavaScript atanapi Web Beacons nu dipaké dina advertisements masing-masing na Tumbu nu nembongan dina TecnoBreak Nyarita sarta dikirim langsung ka browser pamaké. Nalika ieu kajantenan, aranjeunna otomatis nampi alamat IP anjeun. Téknologi ieu dianggo pikeun ngukur éféktivitas kampanye iklanna sareng/atanapi pikeun ngaropea eusi pariwara anu anjeun tingali dina situs wéb anu anjeun kunjungi.

Punten dicatet yén TecnoBreak Inc.. teu gaduh aksés atanapi kontrol kana cookies ieu anu dianggo ku pangiklan pihak katilu.

Kawijakan Privasi Pihak Katilu

Kabijakan privasi TecnoBreak Inc. henteu dilarapkeun ka pangiklan atanapi situs wéb anu sanés. Ku alatan éta, kami mamatahan anjeun konsultasi kabijakan privasi masing-masing tina server iklan pihak katilu ieu kanggo inpormasi anu langkung lengkep. Ieu tiasa kalebet prakték sareng petunjukna ngeunaan cara milih kaluar tina sababaraha pilihan.

Anjeun tiasa milih nganonaktipkeun cookies ngalangkungan pilihan browser individu anjeun. Inpormasi anu langkung rinci ngeunaan manajemén cookie sareng browser wéb khusus tiasa dipendakan dina situs wéb masing-masing.

Hak Privasi CCPA (Ulah Ngajual Inpormasi Pribadi Kuring)

Dina CCPA, diantara hak-hak sanésna, konsumen California ngagaduhan hak pikeun:

Nyuhunkeun yén bisnis anu ngumpulkeun data pribadi ti konsumen ngungkabkeun kategori sareng data pribadi khusus anu dikumpulkeun ku bisnis ngeunaan konsumén.

Nyuhunkeun usaha ngahapus data pribadi ngeunaan konsumen anu parantos dikumpulkeun.

Nyuhunkeun perusahaan anu ngajual data pribadi konsumen henteu ngajual éta.

Upami anjeun ngadamel pamundut, kami gaduh sabulan kanggo ngabales anjeun. Upami anjeun hoyong ngalaksanakeun salah sahiji hak ieu, mangga ngahubungi kami.

Hak panyalindungan data GDPR

Kami hoyong mastikeun yén anjeun sadar kana sadaya hak panyalindungan data anjeun. Saban pangguna ngagaduhan hak pikeun:

Hak aksés: Anjeun boga hak pikeun ménta salinan data pribadi Anjeun. Urang bisa ngecas Anjeun fee leutik pikeun layanan ieu.

Katuhu pikeun ngalereskeun - Anjeun gaduh hak pikeun nyuhunkeun kami pikeun ngabenerkeun inpormasi anu anjeun yakin teu akurat. Anjeun oge boga hak pikeun menta kami ngalengkepan informasi nu Anjeun yakin teu lengkep.

Hak pamupusan - Anjeun gaduh hak pikeun nyuhunkeun kami ngahapus data pribadi anjeun, dina kaayaan anu tangtu.

Katuhu pikeun ngabatesan pamrosésan: Anjeun gaduh hak pikeun nyuhunkeun kami ngawatesan ngolah data pribadi anjeun, dina kaayaan anu tangtu.

Katuhu pikeun nentang pamrosésan: anjeun gaduh hak pikeun nentang ngolah data pribadi anjeun, dina kaayaan anu tangtu.

Hak pikeun portabilitas data - Anjeun gaduh hak pikeun menta yén kami mindahkeun data anu kami kumpulkeun ka organisasi sanés, atanapi langsung ka anjeun, dina kaayaan anu tangtu.

Upami anjeun ngadamel pamundut, kami gaduh sabulan kanggo ngabales anjeun. Upami anjeun hoyong ngalaksanakeun salah sahiji hak ieu, mangga ngahubungi kami.

informasi ngeunaan barudak

Bagian séjén tina prioritas kami nyaéta pikeun nambihan panyalindungan barudak nalika nganggo Internét. Urang ajak kolot jeung wali pikeun niténan, ilubiung jeung/atawa ngawas jeung pituduh aktivitas online Anjeun.

TecnoBreak Inc. henteu ngahaja ngumpulkeun inpormasi anu diidentipikasi sacara pribadi ti murangkalih di handapeun umur 13 taun. Upami anjeun yakin yén anak anjeun parantos nyayogikeun inpormasi sapertos kieu dina halaman wéb kami, kami nyarankeun pisan yén anjeun langsung ngahubungi kami sareng kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun gancang ngahapus inpormasi sapertos tina rékaman kami.

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja