Mouse Nirkabel Rechargeable, Infamous Silent Optical Silent Click Mini Mouse, Ultra Slim 1600 dpi pikeun PC Laptop, PC, Notebook, PC, Macbook (Light Silver)

$12,99

Kategori: Tag:

Mouse Wireless Rechargeable: Diwangun-di batré litium polimér, sakali dicas lasts 2000 jam, gampang ngecas via kabel micro USB (approx. 2 jam nepi ka muatan pinuh), pernah make accu AA tradisional deui. Beurit bakal asup mode Saré otomatis sanggeus 3 menit teu aktip, tong hariwang ngeunaan beurit nirkabel kaluar tina kakuatan.
Pemancar Data Nirkabel 2,4GHz: Pangalaman anu langkung aman sareng langkung akurat tibatan beurit USB tradisional kalayan jarak kerja dugi ka méter 10. Beurit optik nirkabel ieu henteu peryogi parangkat lunak anu dipasang, tiasa dianggo salaku beurit kaulinan nirkabel, 3 DPI switch (1000, 1200, 1600) pikeun ngarobah speed mouse kalawan bébas, bisa lumaku pikeun sagala rupa kaulinan.
Desain ultra langsing sareng ergonomis: Dibandingkeun sareng produk anu sami di pasar, beurit laptop nirkabel kami langkung hampang sareng ipis. Éta tiasa gampang disimpen dina kantong laptop anjeun, sampurna pikeun perjalanan. rojongan pikeun kanyamanan lila.Catetan: Panarima nano disimpen dina bagian tukang beurit.
Pencét Jempé: Desain jempé sareng sénsor canggih nyayogikeun klik jempé, sampurna pikeun tempat umum sapertos perpustakaan, kamar tidur, kantor sareng kasempetan sanés dimana anjeun henteu hoyong ngaganggu batur, sapertos maén kaulinan di bumi wengi-wengi.
Kasaluyuan lega: Cocog sareng Windows 10/8/7/XP/Me/2000/Vista sareng Mac OS. Anjeun tiasa nganggo mouse nirkabel ieu pikeun laptop, tablet, desktop sareng MacBook.

Harita pamaké

0.0 ti 5
0
0
0
0
0
Nulis review hiji

Henteu aya ulasan acan.

Janten anu pangheulana marios "Beurit Nirkabel Rechargeable, Beurit Optik Mini Silent Infamous, Ultra Slim 1600 dpi pikeun PC Laptop, PC, Notebook, PC, Macbook (Pérak Lampu)"

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

Mouse Nirkabel Rechargeable, Infamous Silent Optical Silent Click Mini Mouse, Ultra Slim 1600 dpi pikeun PC Laptop, PC, Notebook, PC, Macbook (Light Silver)
Mouse Nirkabel Rechargeable, Infamous Silent Optical Silent Click Mini Mouse, Ultra Slim 1600 dpi pikeun PC Laptop, PC, Notebook, PC, Macbook (Light Silver)
TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja