Naon Nicegram?

Echo Dot Smart Speaker

Anjeun panginten kantos nguping perkawis éta, sigana aya hubunganana sareng masalah sapertos piracy contona, tapi tetep henteu yakin naon Nicegram. Tingali di handap pikeun langkung rinci ngeunaan utusan nganggo API Telegram!

  • Naon bédana antara grup sareng saluran dina Telegram?
  • Ngan Fans | Naon éta, naon anu kedahna sareng naon anu janten situs éta?

Naon éta Nicegram sareng kumaha jalanna?

Nicegram mangrupikeun aplikasi olahtalatah instan anu dikembangkeun ku Telegram API. Ieu ngandung harti yén éta téh visually sarupa jeung babagi sababaraha fitur tina platform aslina, tapi nawarkeun sababaraha fitur béda.

Tingali naon Nicegram sareng kumaha jalanna, aplikasi olahtalatah anu nganggo Telegram API (Gambar: Playback/Nicegram)

Di antarana, éta patut nyorot sababaraha, kayaning occlusion otomatis tina obrolan nu teu diaksés pisan sering, kamungkinan nepi ka sapuluh propil tinimbang tilu (sakumaha asalna dilaksanakeun dina aplikasi Telegram baku), polder custom sarta tab jeung diteruskeun anonim.

-
Porta 101 Podcast: Unggal dua minggu tim TecnoBreak ngurus topik anu relevan, panasaran sareng sering kontroversial anu aya hubunganana sareng dunya téknologi, internét sareng inovasi. Tong hilap follow kami.
-

Miluan saluran anu diblokir ku Telegram

Salah sahiji alesan kunaon Nicegram nangtung nyaéta sabab ngamungkinkeun sareng ngagampangkeun aksés kana saluran anu diblokir dina Telegram pikeun ngalanggar aturan sareng kawijakan kaamanan anu ditetepkeun ku perusahaan, nyaéta, aranjeunna ngabagi sababaraha jinis eusi bajakan atanapi pornografi. .

Naha éta ilegal ngagunakeun Nicegram?

Sapertos Telegram, panggunaanana henteu haram. Anu anjeun henteu tiasa laksanakeun nyaéta ngan ukur nganggo celah olahtalatah pikeun ngaksés eusi sacara ilegal, atanapi upami éta sah, anjeun henteu yakin ti mana asalna.

Teu jarang eusi sapertos kitu dianggo pikeun nyebarkeun virus sareng malware. Ku alatan éta, sok penting pikeun ngurus privasi anjeun sarta data anjeun, salawasna ati-ati lamun ngakses Tumbu atawa kaca,

Faktor anu sanés anu kedah dipertimbangkeun nyaéta grup anu ditaroskeun anu anjeun badé aksés tiasa diblokir ku Telegram kusabab alesan anu adil. Punten émut ieu nalika nyobian ngaksés eusi anu diblokir kusabab ngalanggar kawijakan privasi.

Naha Nicegram aman?

Kusabab Nicegram nganggo basis kode Telegram, sadaya paguneman individu anjeun énkripsi end-to-end. Kusabab utusan open sourced, sagala pamaké bisa ngakses jeung nempo eta ngaliwatan kaca pamekar on GitHub.

Pinter! Ayeuna anjeun terang naon Nicegram, kumaha platformna jalan sareng alesan naha éta diungkabkeun.

Baca artikel ngeunaan TecnoBreak.

Trend di TecnoBreak:

  • Penjahat DC Comics gaduh kakuatan anu teu leres sahingga ngajantenkeun adaptasi pilem henteu tiasa dilaksanakeun
  • hal asing | Iraha bagian 2 usum 4 ditayangkeun dina Netflix?
  • Strawberry Purnama: Sadayana Ngeunaan Kajadian Bulan Besar Juni
  • Diablo Abadi: syarat maén dina PC jeung mobile
  • Koréa Kidul vs Spanyol: Dimana nonton pertandingan timnas langsung?

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja