Samsung Neo QLED QN90B TV dugi ka Spanyol nganggo layar LED Mini dugi ka 144 Hz

Ampir sabulan saatos ngonfirmasi datangna warta, Samsung ngumumkeun Salasa ieu (14) debut televisi Samsung Neo QLED QN90B di Spanyol. Model LCD anu paling canggih tina merek, alatna diluncurkeun di nagara éta dina ukuran 4, dilengkepan lampu LED Mini pikeun nawiskeun warna anu langkung sengit sareng kontras, sareng janji bakal disiapkeun pikeun masarakat tukang game kalayan gaduh tingkat refresh dugi ka 144. Hz sarta countless fitur kaulinan-centric.

Samsung QN90B debut di Spanyol kalayan layar LED Mini 144 Hz

Asalna diumumkeun di CES 2022, dina Januari, Samsung Neo QLED QN90B dugi ka Spanyol dina ukuran 43, 50, 55 sareng 65 inci, kalayan tekenan kana dua varian anu langkung alit. Ditujukeun pikeun bersaing sareng TV C1 sareng C2 OLED 42 inci sareng 48 inci LG, versi anu langkung kompak tina QN90B nyobian kéngingkeun pamiarsa kaulinan ku cara ngawinkeun panel LED Mini Samsung kalayan sajumlah fitur kaulinan.

Duanana ngadopsi VA LCD, téhnologi dipikawanoh nyadiakeun kontras leuwih luhur batan IPS LCD kapanggih dina TV sejen tur monitor, digabungkeun jeung titik-titik kuantum, nu bakal nyadiakeun "volume warna 100%" (inténsitas nada dina tingkat kacaangan béda). ) jeung Mini LED Sistim katerangan, kalawan rébuan zona katerangan nu ngahurungkeun jeung mareuman bebas pikeun ngahasilkeun blacks deeper di wewengkon poék gambar.

Samsung Neo QLED QN90B dugi ka Spanyol kalayan layar LED Mini 144 Hz dina ukuran 43, 50, 55 sareng 65 inci (Gambar: Reproduksi / Samsung)

Dina modél ieu, téknologi ngamungkinkeun Quantum HDR 1500, kalayan kacaangan maksimal 1500 nits nalika maén eusi HDR, dirojong di dieu dina format HDR10+, dina modeu Adaptive and Gaming, HLG pikeun siaran sareng HGiG pikeun kaulinan. Pintonan ogé gaduh résolusi 4K, laju refresh dugi ka 144Hz, sareng téknologi AMD FreeSync Premium Pro, anu nyingkronkeun konsol sareng kartu grafik kana tampilan pikeun mastikeun pigura anu dihasilkeun henteu robek dina layar.

Fitur pikeun gamers dibuleudkeun ku Kompensasi Laju Pigura Low, anu ngajaga FreeSync sanajan dina laju pigura sahandapeun 48 FPS, Mode Latency Low Otomatis (ALLM), anu asup kana modeu kaulinan nalika ngadeteksi PC atanapi konsol pikeun ngirangan lag paréntah, LED Clear Motion. , atawa Black Frame Insertion (BFI), nu nyelapkeun pigura hideung antara gambar pikeun ngurangan blur gerak, ngarojong gambar dina rasio aspék 21:9, jeung 32:9, antara séjén.

Kabaruan ieu dipak ku fitur kaulinan, kalebet AMD FreeSync Premium Pro, mode Super Ultrawide, ALLM, HDR sareng HGiG sareng seueur deui (Gambar: Playback / Samsung)

Audio ogé nampi perhatian khusus, kalayan sistem saluran 2.0W 20 dina versi 43 inci sareng sistem saluran 2.2W 40 dina versi 50 inci. Kadua varian kalebet téknologi audio spasial Dolby Atmos, tiasa dihubungkeun sareng bar sora Samsung pikeun nyiptakeun lingkungan sora anu langkung lengkep sareng fungsi Q-Symphony sareng fitur tracking obyék, anu bakal nyayogikeun immersion anu langkung ageung.

Dina manah TV nyaéta prosésor Neo Quantum 4K, tanggung jawab henteu ngan ukur pikeun ngolah sora sareng gambar, tapi ogé pikeun sagala rupa fitur pinter. QN90B dikirimkeun ku sistem operasi Tizen, anu nyayogikeun aksés kana rupa-rupa aplikasi sareng manajemén alat pinter nganggo SmartThings, paréntah sora sareng Bixby, Alexa, sareng Asisten Google, sareng telepon pidéo sareng Google Duo.

Sorotan sanésna kalebet modeu Multi View layar pamisah, Wi-Fi 5 dual-band sareng konektipitas Bluetooth 5.2, opat palabuhan HDMI, port LAN pikeun Internét kabel, desain Neo Slim, anu ngajangjikeun awak langsing sareng bezel anu ampir teu aya dina layar. ., kadali jauh SolarCell, nu recharges ku lampu ambient, sarta jaminan 10 taun ngalawan burn-in, "hantu" gambar dina layar.

Versi 55-inci sareng 65-inci ngabagikeun kalolobaan téknologi sareng fitur sadulur-sadulur leutik, tapi aranjeunna nyababkeun sababaraha bédana panasaran, dimimitian ku pangurangan laju refresh, dugi ka 120 Hz.

Ogé teu aya HGiG pikeun HDR dina kaulinan, Clear Motion LED pikeun réduksi blur gerak, sareng Dolby Atmos. Di sisi anu sanés, duanana nyangking Quantum HDR 2000, kalayan kacaangan puncak 2.000 nits, sareng sistem sora anu langkung kuat, kalayan saluran 4.2.2 sareng kakuatan 60 W.

Harga sareng kasadiaan

TV Samsung Neo QLED QN90B anyar sayogi ayeuna dina halaman wéb Samsung sareng di pangecér utama di nagara éta, kalayan harga anu disarankeun di handap ieu:

  • 43 inci: euro 5.999
  • 50 inci: euro 6.499
  • 55 inci: euro 7.499
  • 65 inci: euro 11.399

Salila période pra-jualan, anu dijalankeun ti dinten ayeuna (14) dugi ka 30 Juni, para pembeli TV Neo QLED QN90B 43 inci atanapi 50 inci tiasa milih bungkusan promosi kalayan hadiah pikeun ditebus, kalayan tilu pilihan anu sayogi:

  • Hiji soundbar Samsung HW-Q600B
  • Dua Controller DualSense PS5 sareng headset kaulinan Logitech G935
  • Dua controller Xbox Series X|S sareng headset kaulinan Logitech G935

Sakumaha biasa, panebusan bakal lumangsung dina situs wéb Samsung Para Você sareng tiasa dilakukeun dugi ka 14 Agustus.

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja