Samsung: OLED 2.0! Revolusi nuju jalan.

Naon OLED 2.0? Nya, éta mangrupikeun fungsi auténtikasi sidik, sanggup ningkatkeun pangalaman pangguna, dina cara anu penting pisan, pikeun unggal dintenna. Téknologi anu paling dipikaresep bakal sumping munggaran dina smartphone high-end Samsung.

Barina ogé, salian janten langkung aman sareng langkung saé, tingkat gagalna caket pisan sareng nol.

Samsung: OLED 2.0! Revolusi nuju jalan.

oled, oled 2.0

Ku sabab kitu, kuring ngira yén téknologi auténtikasi ngaliwatan sénsor sidik ramo parantos ngahontal puncak évolusi kalayan sénsor ultrasonik anu ageung. Leres… Anjeun salah pisan!

Barina ogé, nurutkeun Samsung, sensor sidik anyar Anjeun 2.0 éta 2.500 miliar kali leuwih aman dibandingkeun standar industri. Barina ogé, salian ukuran anu langkung ageung, anu ngamungkinkeun auténtikasi dina sagala sisi layar ... Ieu bakal tiasa nganggo dugi ka 3 ramo anu béda, dina waktos anu sami, pikeun ngalebetkeun sélulér anjeun, atanapi ngalebetkeun aplikasi khusus.

Naha anjeun tiasa ngabayangkeun ngagunakeun hiji ramo pikeun nuliskeun smartphone anjeun, dua pikeun ngasupkeun insta sareng tilu kanggo aplikasi anu langkung penting, sapertos perbankan? Ieu dasarna naon urang geus katempo dina Hirup X80 ProOlangkung kalawan stéroid🇧🇷

Barina ogé, sajaba leuwih badag, ngarojong leuwih ramo dina waktos anu sareng, laju gagalna geus turun ka ukur 0.0000000000008%. Hartina, lamun print gagal dua kali dina taun anu sarua, eta hartina anjeun bener sial dina kahirupan.

Nalika ieu pencét pasar? Nya, hanjakal, moal aya deui. Ku jalan kitu, OLED 2.0 sigana ngan ukur pencét pasar, sacara serius, dina 2024 atanapi 2025.

Oge, kumaha saur anjeun sadaya ieu? Naha éta hal anu tiasa ngayakinkeun anjeun pikeun ngarobih smartphone anjeun atanapi anjeun ngantosan inovasi anu langkung saé? Bagikeun pendapat anjeun sareng kami dina kotak koméntar di handap.

Tommy Banks
Urang bakal senang ngadéngé naon pikir

ninggalkeun balesan

TechnoBreak | Nawaran sarta ulasan
logo
Aktipkeun ngadaptar dina setélan - umum
Karanjang balanja