Teknikerbjudanden

Hur man tar bort ett Uber Eats-konto i några få steg från datorn

Echo Dot Smart Speaker

Om du vill veta hur du tar bort ditt Uber Eats-konto, appen som du kan beställa mat med där du bor, bör du först veta att denna process är nära kopplad till Ubers reseapp, eftersom båda tjänsterna använder samma användare.

På orderleveranssidan är det möjligt att de har upp till två olika konton att arbeta på Uber Eats, eftersom detta företag erbjuder möjligheten att arbeta med två leveranssätt: motorcyklar och cyklar.

Skillnader mellan Uber och Uber Eats

Om vi ​​fokuserar på kontot som kan erhållas av vanliga användare som avser att använda någon av tjänsten (för att resa eller beställa mat) är det ingen skillnad. För den här typen av användare liknar radering av Uber Eats-kontot som att radera Uber-kontot.

Ubers företagsplattform gör ingen skillnad mellan kontona för sina två olika tjänster, även om den har två separata applikationer för dem. Det betyder att om du vill använda Uber Eats så måste du tidigare ha skapat ett konto hos Uber, resetjänsten.

Den negativa punkten med att båda kontona är länkade på detta sätt är att om en användare vill avsluta Uber Eats-kontot, kommer oundvikligen även Uber-kontot att avslutas.

Med tanke på detta något begränsade scenario för användaren är den bästa lösningen för att ta bort Uber Eats-kontot men fortsätta ha Uber-kontot genom att avinstallera matapplikationen från enheten och inte använda nämnda tjänst igen.

Å andra sidan, för de personer som ansvarar för transporterna (arbetarna), är processen för att ta bort Uber Eats-kontot annorlunda. Förare som redan använder åkappen på jobbet rekommenderas att aktivera Uber Eats-tjänsten på samma konto, även om de också kan skapa ett separat konto.

Förklaringen till detta är att Uber Eats inte bara jobbar med leveransfolk som redan jobbar som Uber-förare, utan även inkluderar arbetare som ansvarar för att transportera beställningar på sina cyklar eller motorcyklar.

Hur man tar bort ett Uber Eats-konto

Hur som helst är processen för att avsluta Uber Eats-kontot densamma som den som användes för att avsluta prenumerationen på Uber:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

Om du inte kan ta bort den måste du ange följande länk och fylla i formuläret:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Obs: du måste vara inloggad med ditt konto för att kunna fylla i och skicka formuläret.

När processen är klar kommer Uber att behålla all kontodata i 30 dagar, så att om användaren ångrar att ha tagit bort den kan de använda sitt konto igen. Efter denna tid kommer det att raderas permanent och det kommer att vara omöjligt att återställa det. Så tänk noga om du verkligen vill ta bort Uber Eats-kontot.

Tags:

Tommy Banks
Vi hör gärna vad du tycker

lämna ett svar

TechnoBreak | Erbjudanden och recensioner
Logotyp
Aktivera registrering i inställningar - allmänt
Varukorg