Teknikerbjudanden

Hur man tar bort ett Uber Eats-konto i några få steg från datorn

Hem » Programvara och appar » Hur man tar bort Uber Eats-kontot i några få steg från PCSoftware och appar Zoe Zárate 24 september 2021

Om du vill veta hur du tar bort ditt Uber Eats-konto, appen med vilken du kan beställa mat där du bor, bör du först veta att denna process är nära kopplad till Uber ride app, eftersom samma användare används i båda tjänsterna.

På orderleveranssidan är det möjligt att de har upp till två olika konton att arbeta på Uber Eats, eftersom detta företag erbjuder möjligheten att arbeta med två leveranssätt: motorcyklar och cyklar.

Om vi ​​fokuserar på kontot som kan erhållas av vanliga användare som avser att använda någon av tjänsten (för att resa eller beställa mat) är det ingen skillnad. För denna typ av användare, avsluta ditt Uber Eats-konto Det liknar om du ville avsluta Uber-kontot.

Ubers företagsplattform gör ingen skillnad mellan kontona för sina två olika tjänster, även om den har två separata applikationer för dem. Det betyder att om du vill använda Uber Eats, kommer det att vara nödvändigt att tidigare ha skapat ett konto i Uber, resetjänsten.

Den negativa punkten med att båda kontona är länkade på detta sätt är att om någon användare vill avsluta Uber Eats-kontot kommer de oundvikligen också Uber-kontot kommer att avslutas.

Ta bort Uber Eats-konto

Inför detta något begränsade scenario för användaren, den bästa lösningen för ta bort uber eats-konto men för att fortsätta ha Uber-kontot är det genom att avinstallera matapplikationen från enheten och inte använda nämnda tjänst igen.

Annons

Å andra sidan, för människor som de tar hand om försändelserna (arbetare), processen för att radera ditt Uber Eats-konto är annorlunda. Förare som redan använder åkappen på jobbet rekommenderas att aktivera Uber Eats-tjänsten på samma konto, även om de också kan skapa ett separat konto.

Förklaringen till detta är att Uber Eats inte bara jobbar med leveransfolk som redan jobbar som Uber-förare, utan även inkluderar arbetare som ansvarar för att transportera beställningar på sina cyklar eller motorcyklar.

Hur man tar bort ett Uber Eats-konto

Hur som helst är processen för att avsluta Uber Eats-kontot densamma som den som användes för att avsluta prenumerationen på Uber:

  • Logga in på Ubers webbplats med dina inloggningsuppgifter.
  • Gå till avsnittet Hjälp > Betalnings- och kontoalternativ > Kontoinställningar och betyg.
  • Gå till alternativet "Ta bort mitt Uber-konto". Ange ditt lösenord.
  • På nästa skärm klickar du på "Fortsätt".

I händelse av inte kunna ta bort den, måste du ange följande länk och fylla i formuläret:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]Obs! Du måste vara inloggad med ditt konto för att kunna fylla i och skicka formuläret.[/su_note]

När processen är klar, Uber kommer att behålla alla kontodata i 30 dagar, så att om användaren ångrar att ha tagit bort det kan han använda sitt konto igen. Efter denna tid kommer det att raderas permanent och det kommer att vara omöjligt att återställa det. Så tänk noga om du verkligen vill ta bort Uber Eats-kontot.

Tommy Banks
Vi hör gärna vad du tycker

lämna ett svar

TechnoBreak | Erbjudanden och recensioner
Logotyp
Aktivera registrering i inställningar - allmänt
Varukorg