Uber Eats hesabını PC'den birkaç adımda nasıl silebilirim?

Echo Dot Akıllı Hoparlör

Yaşadığınız yerde yemek siparişi verebileceğiniz uygulama olan Uber Eats hesabınızı nasıl sileceğinizi öğrenmek istiyorsanız, her iki hizmet de aynı kullanıcıyı kullandığından, öncelikle bu sürecin Uber seyahat uygulamasıyla yakından bağlantılı olduğunu bilmelisiniz.

Sipariş teslimi tarafında, Uber Eats üzerinde çalışmak için iki farklı hesaba sahip olmaları mümkündür, çünkü bu şirket iki teslimat yöntemiyle çalışma imkanı sunar: motosikletler ve bisikletler.

Uber ve Uber Eats arasındaki farklar

Her iki hizmeti de (seyahat veya yemek siparişi için) kullanmayı planlayan sıradan kullanıcılar tarafından elde edilebilecek hesaba odaklanırsak, hiçbir fark yoktur. Bu tür bir kullanıcı için Uber Eats hesabını silmek, Uber hesabını silmeye benzer.

Uber şirket platformu, onlar için iki ayrı uygulaması olmasına rağmen, iki farklı hizmetinin hesapları arasında herhangi bir ayrım yapmıyor. Bu, Uber Eats'ı kullanmak istiyorsanız, seyahat hizmeti olan Uber'de daha önce bir hesap oluşturmuş olmanız gerektiği anlamına gelir.

Her iki hesabın bu şekilde bağlanmasının olumsuz yanı, bir kullanıcı Uber Eats hesabını iptal etmek isterse, kaçınılmaz olarak Uber hesabının da iptal edilmesidir.

Kullanıcı için bu biraz sınırlı senaryo göz önüne alındığında, Uber Eats hesabını silmek, ancak Uber hesabına sahip olmaya devam etmek için en iyi çözüm, yiyecek uygulamasını cihazdan kaldırmak ve söz konusu hizmeti tekrar kullanmamaktır.

Öte yandan, gönderilerden sorumlu kişiler (işçiler) için Uber Eats hesabını silme süreci farklıdır. Sürüş uygulamasını zaten iş için kullanan sürücülerin, ayrı bir hesap oluşturabilmelerine rağmen, Uber Eats hizmetini aynı hesapta etkinleştirmeleri tavsiye edilir.

Bunun açıklaması, Uber Eats'in yalnızca Uber sürücüsü olarak çalışan teslimatçılarla çalışmadığı, aynı zamanda bisiklet veya motosikletlerinde siparişleri taşımaktan sorumlu çalışanları da içerdiğidir.

Uber Eats hesabı nasıl silinir

Her durumda, Uber Eats hesabını iptal etme süreci, Uber aboneliğinden çıkmak için kullanılanla aynıdır:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

Kaldıramazsanız, aşağıdaki bağlantıyı girmeniz ve formu doldurmanız gerekir:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Not: Formu doldurmak ve göndermek için hesabınızla giriş yapmış olmanız gerekir.

İşlem bittiğinde, Uber tüm hesap verilerini 30 gün boyunca saklayacak, böylece kullanıcı sildiğine pişman olursa hesabını tekrar kullanabilir. Bu süreden sonra kalıcı olarak silinecek ve geri alınması imkansız olacaktır. Bu nedenle, gerçekten Uber Eats hesabını silmek isteyip istemediğinizi dikkatlice düşünün.

Etiketler:

Tommy Bankalar
Ne düşündüğünüzü duymaktan mutlu olacağız

Cevap bırakın

TeknoBreak | Teklifler ve İncelemeler
Logo
Ayarlarda kaydı etkinleştir - genel
Alışveriş kartı