Gizlilik Politikası

https://www.tecnobreak.com adresinden erişilebilen TecnoBreak Inc.'de en önemli önceliklerimizden biri ziyaretçilerimizin gizliliğidir. Bu Gizlilik Politikası belgesi, TecnoBreak Inc. tarafından toplanan ve kaydedilen bilgi türlerini ve bunları nasıl kullandığımızı içerir.

Ek sorularınız varsa veya Gizlilik Politikamız hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bu gizlilik politikası, yalnızca çevrimiçi faaliyetlerimiz için geçerlidir ve TecnoBreak Inc.'de paylaştıkları ve/veya topladıkları bilgilerle ilgili olarak web sitemizi ziyaret edenler için geçerlidir. Bu politika, çevrimiçi veya bunun dışındaki kanallar aracılığıyla toplanan hiçbir bilgi için geçerli değildir. İnternet sitesi. Gizlilik politikamız, TecnoBreak-Tools gizlilik politikası oluşturucunun yardımıyla oluşturulmuştur.

Razı olmak

Web sitemizi kullanarak Gizlilik Politikamızı kabul etmiş ve şartlarını kabul etmiş olursunuz.

Topladığımız bilgiler

Sizden istenen kişisel bilgiler ve bu bilgileri vermenizin istenmesinin nedenleri, sizden kişisel bilgilerinizi vermenizi istediğimizde size açıklığa kavuşturulacaktır.

Bizimle doğrudan iletişime geçerseniz, adınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız, bize gönderdiğiniz mesajın ve/veya eklerin içeriği ve bize gönderdiğiniz diğer bilgiler gibi sizinle ilgili ek bilgiler alabiliriz.

Bir hesaba kaydolduğunuzda, adınız, şirket adınız, adresiniz, e-posta adresiniz ve telefon numaranız gibi bilgiler de dahil olmak üzere iletişim bilgilerinizi isteyebiliriz.

Bilgilerinizi nasıl kullanıyoruz

Topladığımız bilgileri aşağıdakiler dahil çeşitli şekillerde kullanırız:

Proporcionar, operar y mantener nuestro sitio web
Mejorar, personalizar y ampliar nuestro sitio web
Comprender y analizar el uso que usted hace de nuestro sitio web
Desarrollar nuevos productos, servicios, características y funcionalidades
Comunicarnos con usted, ya sea directamente o a través de uno de nuestros socios, incluso para el servicio de atención al cliente, para proporcionarle actualizaciones y otra información relacionada con el sitio web, y para fines de marketing y promoción
Enviarle correos electrónicos
Encontrar y prevenir el fraude

log dosyaları

TecnoBreak Inc., günlük dosyalarının kullanımı için standart bir prosedür izler. Bu dosyalar, ziyaretçileri web sitelerini ziyaret ettiklerinde kaydeder. Tüm barındırma şirketleri bunu yapar ve barındırma hizmetlerinin analizinin bir parçasıdır. Günlük dosyaları tarafından toplanan bilgiler arasında İnternet Protokolü (IP) adresleri, tarayıcı türü, İnternet Servis Sağlayıcısı (ISP), tarih ve saat, başvuru/çıkış sayfaları ve muhtemelen tıklama sayısı bulunur. Bu veriler, kişisel tanımlamaya izin veren herhangi bir bilgiyle bağlantılı değildir. Bilgilerin amacı eğilimleri analiz etmek, siteyi yönetmek, kullanıcıların web sitesindeki hareketlerini izlemek ve demografik bilgileri toplamaktır.

Çerezler ve web işaretçileri

Diğer tüm web siteleri gibi TecnoBreak Inc. de "çerezler" kullanır. Bu çerezler, ziyaretçi tercihleri ​​ve ziyaretçinin eriştiği veya ziyaret ettiği web sitesi sayfaları dahil olmak üzere bilgileri depolamak için kullanılır. Bilgiler, web sitesi içeriğimizi ziyaretçilerin tarayıcı türüne ve/veya diğer bilgilere göre özelleştirerek kullanıcı deneyimini optimize etmek için kullanılır.

Google DoubleClick DART çerezi

Google, sitemizdeki üçüncü taraf sağlayıcılardan biridir. Ayrıca, sitemizin ziyaretçilerine www.website.com ve diğer internet sitelerini ziyaretlerine dayalı olarak reklamlar sunmak için DART çerezleri olarak bilinen çerezleri kullanır. Ancak ziyaretçiler, şu URL'de bulunan Google reklam ve içerik ağı Gizlilik Politikası'nı ziyaret ederek DART çerezlerinin kullanımını devre dışı bırakabilir – https://policies.google.com/technologies/ads

reklam ortaklarımız

Sitemizdeki bazı reklamcılar çerez ve web işaretçileri kullanabilir. Reklam ortaklarımız aşağıda listelenmiştir. Reklam ortaklarımızın her birinin, kullanıcı verileriyle ilgili politikaları için kendi Gizlilik Politikası vardır. Kolay erişim için, aşağıda gizlilik politikalarına köprü oluşturduk.

Google

https://policies.google.com/technologies/ads

Reklam Ortaklarının Gizlilik Politikaları

TecnoBreak Inc.'in reklamcılık ortaklarının her birinin Gizlilik Politikasını bulmak için bu listeye başvurabilirsiniz.

Üçüncü taraf reklam sunucuları veya ağları, TecnoBreak Inc.'de görünen ve doğrudan kullanıcının tarayıcısına gönderilen ilgili reklamlarda ve bağlantılarda kullanılan tanımlama bilgileri, JavaScript veya Web İşaretçileri gibi teknolojileri kullanır. Bu olduğunda, otomatik olarak IP adresinizi alırlar. Bu teknolojiler, reklam kampanyalarının etkinliğini ölçmek ve/veya ziyaret ettiğiniz web sitelerinde gördüğünüz reklam içeriğini kişiselleştirmek için kullanılır.

TecnoBreak Inc.'in üçüncü taraf reklamcılar tarafından kullanılan bu çerezlere erişimi veya bunlar üzerinde kontrolü olmadığını lütfen unutmayın.

Üçüncü Taraf Gizlilik Politikaları

TecnoBreak Inc.'in gizlilik politikası diğer reklamverenler veya web siteleri için geçerli değildir. Bu nedenle, daha ayrıntılı bilgi için bu üçüncü taraf reklam sunucularının ilgili gizlilik politikalarına başvurmanızı tavsiye ederiz. Bu, belirli seçeneklerden nasıl vazgeçileceğine ilişkin uygulamalarını ve talimatlarını içerebilir.

Bireysel tarayıcı seçenekleriniz aracılığıyla çerezleri devre dışı bırakmayı seçebilirsiniz. Belirli web tarayıcılarıyla tanımlama bilgisi yönetimi hakkında daha ayrıntılı bilgi, tarayıcıların ilgili web sitelerinde bulunabilir.

CCPA Gizlilik Hakları (Kişisel Bilgilerimi Satmayın)

CCPA kapsamında, diğer hakların yanı sıra, California tüketicileri aşağıdaki haklara sahiptir:

Bir tüketiciden kişisel veri toplayan bir işletmenin, tüketiciler hakkında topladığı kategorileri ve belirli kişisel verileri ifşa etmesini talep edin.

Bir işletmenin, tüketici hakkında topladığı tüm kişisel verileri silmesini isteyin.

Tüketicinin kişisel verilerini satan bir şirketin bunları satmamasını talep edin.

Bir istekte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ay süremiz var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

GDPR veri koruma hakları

Tüm veri koruma haklarınızın farkında olduğunuzdan emin olmak istiyoruz. Her kullanıcının aşağıdakilere hakkı vardır:

Erişim hakkı: Kişisel verilerinizin kopyalarını talep etme hakkına sahipsiniz. Bu hizmet için sizden küçük bir ücret talep edebiliriz.

Düzeltme hakkı – Yanlış olduğuna inandığınız herhangi bir bilgiyi düzeltmemizi talep etme hakkınız vardır. Ayrıca, eksik olduğuna inandığınız bilgileri tamamlamamızı talep etme hakkına da sahipsiniz.

Silme hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizi silmemizi talep etme hakkına sahipsiniz.

İşlemeyi kısıtlama hakkı: Belirli koşullar altında kişisel verilerinizin işlenmesini kısıtlamamızı talep etme hakkına sahipsiniz.

İşlenmesine karşı çıkma hakkı: Belirli koşullar altında kişisel verilerinizin işlenmesine karşı çıkma hakkınız vardır.

Veri taşınabilirliği hakkı – Topladığımız verileri belirli koşullar altında başka bir kuruluşa veya doğrudan size aktarmamızı talep etme hakkınız vardır.

Bir istekte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ay süremiz var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

çocuklar hakkında bilgi

Önceliğimizin bir diğer parçası da interneti kullanırken çocukların korunmasını eklemek. Ebeveynleri ve velileri çevrimiçi etkinliğinizi gözlemlemeye, katılmaya ve/veya izlemeye ve yönlendirmeye teşvik ediyoruz.

TecnoBreak Inc., 13 yaşın altındaki çocuklardan bilerek kişisel olarak tanımlanabilir hiçbir bilgi toplamaz. Çocuğunuzun bu tür bilgileri web sitemizde sağladığına inanıyorsanız, hemen bizimle iletişime geçmenizi şiddetle tavsiye ederiz ve bu tür bilgileri derhal kayıtlarımızdan kaldırmak için elimizden geleni yapacağız.

TeknoBreak | Teklifler ve İncelemeler
Logo
Ayarlarda kaydı etkinleştir - genel
Alışveriş kartı