Si të dini se kush e vizitoi profilin tim në Telegram

Altoparlant inteligjent Echo Dot

Ju ndoshta keni pyetur veten: a ka ndonjë mënyrë për të ditur se kush e vizitoi profilin tim në Telegram? Ndryshe nga rrjetet sociale të së shkuarës, si Orkut, pothuajse asnjë nga ato aktuale nuk lejon akses në këtë informacion. Por atëherë si ta kapërceni këtë?

 • Si të dini se kush e ka vizituar profilin tuaj në Instagram
 • Si të shihni se kush e vizitoi profilin tim në Twitter

A ka ndonjë mënyrë për të ditur se kush e vizitoi profilin tim në Telegram?

Duke shkuar direkt në pikën, përgjigjja është mjaft e thjeshtë: nuk ka asnjë metodë vendase që e lejon këtë, megjithatë, ekziston një platformë e aftë për të kapërcyer këtë situatë. Gjithashtu, mund të përdorni opsionet vendase të mesazherit për të bërë disa supozime. Shihni më poshtë për më shumë detaje!

1. Televizioni

Përmes aplikacionit Tele View, mund të zbuloni se kush e ka parë profilin tuaj, por ka një paralajmërim: ndonjëherë aplikacioni mbyllet me forcë nga sistemi operativ dhe ka raste kur ai nuk e njeh profilin e mesazherit të ruajtur në telefon. Edhe nëse kërkohet një fjalëkalim aksesi, është interesante që nuk e përdorni një të tillë si parazgjedhje, për të shmangur shkeljet e sigurisë ose rrjedhjet e mundshme.

-
Ndiqni TecnoBreak në eksitim dhe ji i pari që mëson për gjithçka që ndodh në botën e teknologjisë.
-

 1. Shkarkoni Tele View (Android) në telefonin tuaj celular dhe, kur e hapni, jepini lejet e nevojshme;
 2. Futni emailin tuaj, numrin e telefonit të regjistruar në Telegram, krijoni një fjalëkalim dhe regjistrohuni;
 3. Prisni derisa platforma të njohë profilin e ruajtur në telefonin tuaj celular;
 4. Në skedën "Vizitorët", mund të zbuloni se kush e ka parë profilin tuaj;
 5. Duke hyrë në skedën "Vizituar", është e mundur të dini se cilat profile keni vizituar.
Si të zbuloni se kush e vizitoi profilin tim në Telegram; përdorni aplikacionin Tele View (Pamja e ekranit: Matheus Bigogno)

2. Kontrolloni disa aktivitete

Një mënyrë tjetër për të identifikuar mundësinë që dikush të ketë parë profilin tuaj është të identifikoni aktivitete të caktuara. Për shembull, nëse personi nuk ka folur me ju për një kohë, ai mund të ketë kërkuar profilin tuaj në librin e tij të adresave, të ketë filluar bisedën dhe më pas të ketë parë profilin tuaj. Nëse personi ju ka shtuar në një grup ose kanal, ekziston gjithashtu mundësia që ai të ketë hyrë në profilin tuaj.

3. Shihni nëse personi ju ka telefonuar

Nëse personi ju ka telefonuar, ka shumë të ngjarë që ai të ketë hapur bisedën tuaj ose të ketë parë profilin tuaj. Kjo ndodh sepse nëse nuk e telefononi shumë shpesh njëri-tjetrin dhe telefonata është bërë nga historiku juaj i telefonatave, këto janë mënyrat e vetme për të kryer një telefonatë.

I zgjuar! Që tani e tutje, ju keni akses në mjetet që ju bëjnë të ditur nëse personi ka vizituar profilin tuaj në Telegram, ose të paktën të ketë një ide.

Lexoni artikullin rreth TecnoBreak.

Trendi në TecnoBreak:

 • Pse është Darth Vader kaq shumë më i fuqishëm se Obi-Wan Kenobi?
 • Vizioni i DC Comics ka një fuqi kaq të papërshtatshme saqë e bën përshtatjen e filmit të pamundur
 • Netflix premierë këtë javë (06)
 • Shkencëtarët 'ndryshojnë' kancerin metastatik të pankreasit me riprogramimin e qelizave
 • Pse është i shëmtuar dorëshkrimi i mjekëve?

Tommy Banks
Ne do të jemi të lumtur të dëgjojmë atë që mendoni

lini një përgjigje

TechnoBreak | Oferta dhe komente
logo
Aktivizo regjistrimin në cilësime - të përgjithshme
Shporta